Archief evenementen

 • Van Dinsdag 01 maart, 2022 10:00 tot Woensdag 01 juni, 2022 17:30
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Start je eigen magische reis naar je Ware Zelf en Luister naar het Lied van de Ziel is het thema van het jaarprogramma dat bij voldoende belangstelling in de winter van 2021-2022 zal starten. In dit jaarprogramma zul je meer en meer in contact komt met wie je werkelijk bent, je Ware Zelf, terwijl ondertussen levensvragen worden beantwoord. Vragen als: Waarom ben je op Aarde? Waar kom je vandaan? En waar ga je naar toe? Hoe bereik je meesterschap en waarom is dat belangrijk? Wat is de ziel? Wat is bewustzijn? Wat is de Ik Ben? Hoe herstel je de verbinding met de Ik Ben en met de ziel? Wat is liefde en hoe bereik je werkelijke liefde voor jezelf? Wie ben jij echt? En hoe geef je uitdrukking aan dit alles in je dagelijkse leven. Een reis verloopt meestal soepeler als je een duidelijk vertrekpunt hebt en jezelf goed voorbereid, ook een magische reis naar je Ware Zelf. In het tweedaagse oriëntatieweekend dat op 9 en 10 oktober wordt aangeboden, wordt duidelijk waar je op dit moment staat in je leven, waar je ten diepste naar verlangt en wat verhindert dat je dit verlangen kunt vervullen. En…of je zover bent om aan het jaarprogramma mee te doen.
 • Van Zondag 30 januari, 2022 09:45 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Het thema liefde is gekozen omdat het een allesomvattend thema is. Het is een thema waar de mens naar verlangd en tevens is dit het grootste Mysterie hier op Aarde. Dit thema wil de Albron aanbieden onder het mom van: de Liefde leren kennen, de liefde in elkaar herkennen en ons te laten ervaren wat nu werkelijke liefde is. Bovenstaande tekst is gechanneld. Mocht jij resoneren met dit thema dan ben je meer dan welkom om je aan te sluiten.  De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Je bent van harte welkom!
 • De QR-code zorgt ervoor dat we plotseling op veel locaties niet meer terecht kunnen. Wij - vanuit De Hartcirkel - ondersteunen niet een beleid wat mensen uit elkaar drijft, omdat verbinden immers onze missie is. Dat betekent dat we op dit moment wel evenementen in het vooruitzicht hebben, maar nog niet op de Agenda hebben geplaatst. We willen namelijk even aankijken hoe alles zich de komende tijd gaat ontwikkelen. Via onze Nieuwsbrief houden we jou uiteraard op de hoogte!
 • Van Zondag 19 december, 2021 09:45 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  De Wereld is continue aan het veranderen en de enige keuze die we hebben is om mee te bewegen. Daar waar we ons enorm verheugde om op Kerst Retraite te gaan, blijkt nu dat we aan allerlei voorwaarden moeten voldoen die vanuit de overheid worden gesteld. Deze maatregelen passen niet bij onze missie en dat is om alle mensen met elkaar te blijven verbinden; niemand uitgezonderd. We hebben er daarom voor gekozen de 3-daagse Retraite uit te stellen tot een nader te bepalen datum in 2022.   In plaats van de Kerst Retraite zullen we op 19 December een gehele dag samenkomen. De Albron heeft aangegeven dat deze dag zal gaan om het thema: innerlijke Vrede. Hoe mooi om in deze tijd van grote tegenstellingen en verwarring aan dit thema aandacht te schenken.
 • Van Vrijdag 19 november, 2021 09:30 tot Zondag 21 november, 2021 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Deze Retraite is een kans voor een 3-daagse verdieping in jezelf met antwoorden waarop je al lang wachtte. Het vindt plaats in het prachtige Centrum Soul Balance gelegen in een ruime omgeving. Rachel Koers kan transformatief werk verrichten door middel van haar contact met de Bron.  ​Hierdoor komt zij tot ieders kern en waarheid en kan er op een liefdevolle manier verder worden gegaan. Tevens is zij Multi dimensionaal ​en kent zij alle gaves waardoor zijn goed kan meekijken. Alles gebeurt in een veilige, warme en liefdevolle setting met vreugde en genot. "Deze 3-daagse is bedoeld voor diegene die er klaar voor is om zijn/haar laatste kleed af te leggen en in het levende water willen stappen. En als gevolg hiervan zul jij jouw voetsporen op Aarde definitief achterlaten. Met de velen doorbraken, welke zich tijdens deze twee dagen zullen voltrekken, zul je gesterkt naar huis gaan."
 • Van Vrijdag 01 oktober, 2021 19:15 tot 21:45
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  We hebben een kennismaking-bijeenkomst gepland mocht jij nieuwsgierig zijn naar de multidimensionale mediamieke Rachel Koers. Ook fijn om haar 'werk' beter te leren kennen als je overweegt om naar een van de Retraites te gaan welke wij in het najaar en de winter aanbieden. De September retraite is inmiddels uitverkocht. Tijdens deze avond kun jij direct jouw persoonlijke vragen stellen aan Rachel. Het kan gaan over iets wat in jouw eigen leven 'speelt' (gezondheid, relatie, werk) of een vraag die veel breder en algemener is. Alle vragen zijn heel erg welkom! Ook zal ze je praktische tips geven hoe jij jouw energie hoog kunt houden in deze huidige tijd. Ze zal op haar eigen - multi dimensionale - wijze antwoord geven. Soulbalance is een warme & veilige omgeving waarin jij jezelf helemaal kunt ontplooien en vrijgeven.
 • Van Zaterdag 25 september, 2021 09:30 tot Zondag 26 september, 2021 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  De 3-daagse Retraites die we deze zomer organiseerden op Centrum Venwoude werden door de deelnemers zeer goed ontvangen. Mijn grote dank aan alle participanten die zich helemaal openstelden en niet te vergeten Rachel voor haar toewijding en inzet van haar prachtige talenten. Binnenkort zal ik aantal van deze mooie reacties op mijn website zetten. Met veel plezier zullen we deze Retraites voortzetten; een aantal daarvan in een iets wat ander jasje om het voor iedereen toegankelijk te maken. Zoals deze tweedaagse in Centrum Soulbalance waarbij je gewoon heerlijk in je eigen bedje kunt slapen (als je in de buurt woont). Voor degenen die niet in de buurt wonen hebben we zeer betaalbare bed & breakfast mogelijkheden. Rachel Koers zal deze tweedaagse bijeenkomst leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat haar talenten zo divers en breed zijn noem ik (Ilona) het multi dimensionaal 'werk'. Rachel is een vrouw met bijzondere gaven die in staat is om zeer transformatief werk te doen met mensen die hiervoor openstaan. Haar taak hier op Aarde is om 'Lichtwerkers' in hun kracht te zetten. "Deze 2-daagse is bedoeld voor diegene die er klaar voor is om zijn/haar laatste kleed af te leggen en in het levende water willen stappen. En als gevolg hiervan zul jij jouw voetsporen op Aarde definitief achterlaten. Met de vele doorbraken, welke zich tijdens deze twee dagen zullen voltrekken, zul je gesterkt naar huis gaan."
 • Van Zaterdag 18 september, 2021 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing, Bijeenkomst
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  OVERGANG NAAR AQUARIUSTIJDPERK EN HAAR SPIRITUELE EIGEN WEG Janneke Monshouwer, onderzoeksjournalist, TV-maakster en schrijfster van de boeken Ander Nieuws, vertelt tijdens deze boeiende middag over haar innerlijke ontdekkingsreis om het boek 'Overgang naar Aquariustijdperk' te kunnen schrijven en over de gebeurtenissen in deze tijd. In dit boek staat dat de Aarde in de overgang is naar de 5e Dimensie en een hogere menselijke beschaving, die, volgens haar Lichtbronnen, 21 december 2037 begint.
 • Van Zaterdag 04 september, 2021 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Joy neemt je tijdens deze middag bijeenkomst mee naar het rijk van de Ziel en geeft daarmee een voorproefje van de weekenden die zij begeleid en die als doel hebben om je te helpen jouw eigen Lied van de Ziel te verstaan. Het vervolgens te integreren in je dagelijks leven zodat je leven een weerspiegeling wordt van wie je werkelijk bent en waarmee je een bijna constante flow in je leven kunt creëren. Het is als een magische reis naar je Ware Zelf. De cycli weekenden start met een oriëntatieweekend op 9 en 10 Oktober en wordt bij voldoende belangstelling voortgezet met een serie van 5 à 6 weekenden die over een periode van ongeveer een jaar zullen worden aangeboden.
 • Van Vrijdag 06 augustus, 2021 10:00 tot Zondag 08 augustus, 2021 16:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
  Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
  Na een hele periode van stilte zijn wij zeer verheugd je te vertellen dat we deze zomer maar liefst vier maal een 3-daagse Retraite zullen organiseren op Centrum Venwoude. Rachel Koers zal deze retraite leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat hetgeen ze aanbiedt zich niet zo gemakkelijk in woorden te pakken is, is het wellicht een idee om haar te leren kennen op de introductie-bijeenkomst die we aanbieden. De eerste retraite in de reeks, te weten op 7, 8 en 9 Mei was direct uitverkocht. Daarom hebben we ervoor gekozen in Juni, Juli en Augustus ook een 3-daagse aan te bieden!
 • Van Vrijdag 30 juli, 2021 11:00 tot 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
  Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
  Ook in Augustus 2020 zullen we weer verblijd worden met de komst van de Australische Satsang 'leraar' Isaac Shapiro. Al vele jaren komen mensen overal ter wereld bijeen om uitdrukking te geven aan hun diepste verlangen: Vrede te vinden in zichzelf en een oprecht en Vreugdevol leven te leiden waarbij je religies, filosofieën en concepten achter je laat.... Satsang is een directe weg zonder specifieke technieken en methoden. Het enige wat van belang is, is dat je het verlangen en de bereidheid hebt om te zien wie je werkelijk bent: Puur Bewustzijn! Voor wie nog niet bekend is met Satsang: Kom een (laagdrempelige) Satsang avond bijwonen en ervaar het Zelf! Dit jaar kun je maar liefst vier avonden bijwonen. (los te boeken)
 • Op Donderdag 29 juli, 2021
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
  Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
  Ook in augustus 2020 zullen we weer verblijd worden met de komst van de Australische Satsang 'leraar' Isaac Shapiro. Al vele jaren komen mensen overal ter wereld bijeen om uitdrukking te geven aan hun diepste verlangen: Vrede te vinden in zichzelf en een oprecht en Vreugdevol leven te leiden waarbij je religies, filosofieën en concepten achter je laat.... Satsang is een directe weg zonder specifieke technieken en methoden. Het enige wat van belang is, is dat je het verlangen en de bereidheid hebt om te zien wie je werkelijk bent: Puur Bewustzijn! Voor wie nog niet bekend is met Satsang: Kom een (laagdrempelige) Satsang avond bijwonen en ervaar het Zelf! Dit jaar kun je maar liefst vier avonden bijwonen. (los te boeken)
 • Van Zondag 11 juli, 2021 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Er is een nieuw initiatief geboren waar wij zeer verheugd over zijn! Wij lopen al langere tijd met de gedachte rond om voor jongeren iets te mogen betekenen. Want wij merken dat steeds meer jongeren vastlopen. Zij weten niet meer waarvoor zij naar de Aarde zijn gekomen en snappen niets van deze Wereld welke nog in transitie is naar een Nieuwe Aarde in een hogere dimensie. In samenwerking met Rachel Koers en Silvia Hoevenaar (Keytohealth.nl) zal Ilona - vanuit De Hartcirkel - een evenement organiseren om jongeren te helpen weer in hun KRACHT te komen. Bovenstaande drie dames zullen deze middag 'begeleiden' en de inhoud samen met de jongeren vormgeven. Het wordt dus een interactieve middag zonder verplichtingen en vooral heel laagdrempelig. 
 • Van Vrijdag 02 juli, 2021 10:00 tot Zondag 04 juli, 2021 16:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
  Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
  Na een hele periode van stilte zijn wij zeer verheugd je te vertellen dat we deze zomer maar liefst vier maal een 3-daagse Retraite zullen organiseren op Centrum Venwoude. Rachel Koers zal deze retraite leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat hetgeen ze aanbiedt zich niet zo gemakkelijk in woorden te pakken is, is het wellicht een idee om haar te leren kennen op de introductie-bijeenkomst die we aanbieden. De eerste retraite in de reeks, te weten op 7, 8 en 9 Mei was direct uitverkocht. Daarom hebben we ervoor gekozen in Juni, Juli en Augustus ook een 3-daagse aan te bieden!
 • Van Zaterdag 12 juni, 2021 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Een unieke ervaring van prachtige klanken en boeiende anekdotes. Een concert die jou op vele vlakken zal inspireren! Wees welkom.
 • Van Vrijdag 11 juni, 2021 10:00 tot Zondag 13 juni, 2021 16:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
  Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
  Na een hele periode van stilte zijn wij zeer verheugd je te vertellen dat we deze zomer maar liefst vier maal een 3-daagse Retraite zullen organiseren op Centrum Venwoude. Rachel Koers zal deze retraite leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat hetgeen ze aanbiedt zich niet zo gemakkelijk in woorden te pakken is, is het wellicht een idee om haar te leren kennen op de introductie-bijeenkomst die we aanbieden. De eerste retraite in de reeks, te weten op 7, 8 en 9 Mei was direct uitverkocht. Daarom hebben we ervoor gekozen in Juni, Juli en Augustus ook een 3-daagse aan te bieden!
 • Van Zondag 30 mei, 2021 14:00 tot 16:30
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  We hebben een 'last minute' kennismaking-bijeenkomst ingelast voor hen die nieuwsgierig zijn naar de multidimensionale Genezer Rachel Koers en er over nadenken mee te gaan met een van de drie daagse Retraites in de zomer maanden. Tijdens deze middag kun jij direct jouw persoonlijke vragen stellen aan Rachel. Over iets wat er momenteel in jouw eigen leven 'speelt' of een vraag die wat breder is. Bijvoorbeeld: wat er in de Wereld momenteel gaande is (vanuit een hoger plan bezien). Ze zal de vragen op haar eigen - multi dimensionale - wijze channelen. Ze zal ook iets vertellen over haar eigen achtergrond en hoe het is om met een hoger bewustzijn op Aarde te leven.
 • Van Zaterdag 22 mei, 2021 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Een weldadige manier om te ontspannen en tot rust te komen. De harmonieuze klanken van de klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten vitaliseren en geven nieuwe energie. Tijdens een klankmeditatie & healing stemt Karina zich af op de energie van de aanwezigen. Ze verbindt iedereen met de bron-energie en vraagt de helende Engelen van de violette straal een IET-healing* in te zetten. Deze healing werkt op celniveau en zorgt voor het lostrillen en loslaten van negatieve onverwerkte emoties (inprintingen). Aangesproken wordt jouw zelfhelend vermogen. Jouw energiesysteem wordt herinnerd aan zijn heelheid en dat het tot zelfgenezing in staat is. 
 • Van Zondag 18 april, 2021 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Een weldadige manier om te ontspannen en tot rust te komen. De harmonieuze klanken van de klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten vitaliseren en geven nieuwe energie. Tijdens een klankmeditatie & healing stemt Karina zich af op de energie van de aanwezigen. Ze verbindt iedereen met de bron-energie en vraagt de helende Engelen van de violette straal een IET-healing* in te zetten. Deze healing werkt op celniveau en zorgt voor het lostrillen en loslaten van negatieve onverwerkte emoties (inprintingen). Aangesproken wordt jouw zelfhelend vermogen. Jouw energiesysteem wordt herinnerd aan zijn heelheid en dat het tot zelfgenezing in staat is. 
 • Van Zondag 11 april, 2021 14:00 tot 16:30
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  We hebben een 'last minute' kennismaking-bijeenkomst ingelast voor hen die nieuwsgierig zijn naar de multidimensionale Genezer Rachel Koers en er over nadenken mee te gaan met een van de drie daagse Retraites in de zomer maanden. Tijdens deze middag kun jij direct jouw persoonlijke vragen stellen aan Rachel. Over iets wat er momenteel in jouw eigen leven 'speelt' of een vraag die wat breder is. Bijvoorbeeld: wat er in de Wereld momenteel gaande is (vanuit een hoger plan bezien). Ze zal de vragen op haar eigen - multi dimensionale - wijze channelen. Ze zal ook iets vertellen over haar eigen achtergrond en hoe het is om met een hoger bewustzijn op Aarde te leven.
 • Van Vrijdag 19 maart, 2021 10:00 tot Zondag 21 maart, 2021 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Kom deze inspirerende leraar - Xie Chuan - ervaren in het prachtige bosrijke Bergen en verbeter jouw gezondheid.  Het is alweer de 9e keer dat hij zijn inspiratie, wijsheid, nederigheid en bevlogenheid met ons komt delen. Omdat het enthousiasme voor zijn 'werk' groot te noemen is, zal Xie dit voorjaar zelfs TWEE keer in Bergen workshops geven!  Xie mag in het najaar NIET komen. Het wordt VOORJAAR 2021 voor een 3 daagse workshop. "Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen - jong en oud - in korte tijd aangeleerd en beoefend worden. Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer, ook wel beschouwd als meditatie in beweging." Ilona
 • Van Zaterdag 23 januari, 2021 10:00 tot 16:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Trainer: Aad Orgelist, Natuurgeneeskundig Therapeut Iedereen heeft een ander lichaamsgestel. Sommigen roken hun leven lang en krijgen geen longkanker, terwijl anderen nog nooit een sigaret hebben aangeraakt en wel die ziekte krijgen. Er zijn personen die leven erop los en worden heel oud en er zijn mensen die heel bewust leven en hun pensionering niet halen. Erfelijkheid, constitutie, psychische problemen door langdurige emoties en de sociale en maatschappelijke omgeving verklaren veel over het fysieke gestel en de geestkracht van elk mens. 
 • Van Zaterdag 19 december, 2020 13:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing, Workshop
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Staande blijven in woelige tijden Blijven geloven in jezelf Blijven geloven in een mooie wereld Je blijven verbinden met anderen Al deze zaken komen aan bod op deze bijzondere middag. Er wordt een channeling gegeven over de afgelopen maanden, het heden en de nabije toekomst en wat die voor jou in petto heeft. Deze bezinningsmiddag heeft ook een actief karakter. Wij zullen een ritueel doen op een sjamanistische cirkel, om het licht toe te laten in ons leven (het is de op twee na kortste dag de 19e) en om uit te spreken wat jij graag wilt in je leven voor het komende jaar.
 • Van Zaterdag 12 december, 2020 13:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Tijdens deze middag leren we hoe met een simpele kinesiologie techniek (spiertesten) de meest basale dingen te testen zijn. Op het terrein van voeding maar ook op emotioneel en psychisch gebied (trauma). Om dat te leren is onze vraag aan jou: “Neem iets mee waarvan je zou willen weten of dat goed of juist slecht voor je is. Dat kan van alles zijn: iets eetbaars, een voedingssupplement, bepaalde verzorgingsproducten of make up, een kledingstuk etc. Als we dat een beetje onder de knie krijgen, dan komt er een leuke verrassing. Bedenk alvast van tevoren wat je aan jezelf zou willen ‘veranderen’. Denk aan zaken als: Karaktereigenschappen, bepaalde ‘belemmerende’ gewoontes (veel eten of snoepen), meer willen bewegen, meer ontspanning nemen etc. Hier gaan we op een hele speelse manier mee aan de slag en weet het blijft allemaal heel privé. Het is alleen voor jou!
 • Van Zaterdag 28 november, 2020 11:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Kunstenaar Randell, die de beeldtaal van graancirkels tot zijn specialiteit heeft gemaakt, zal aan de hand van een inleidende diapresentatie uitleggen hoe één en ander in z'n werk gaat. Aan de hand van een lijst met interpretatie bevorderende tools ga je vervolgens zelf aan de slag met de graancirkel die je persoonlijk aanspreekt. In de daaropvolgende ronde is het de bedoeling om in gezamenlijkheid kritisch te reflecteren op ontstane interpretaties om zo nog dieper door te dringen in de geheimen van het betreffende zegel of ontwerp.
 • Van Zaterdag 21 november, 2020 10:00 tot Zondag 22 november, 2020 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Kom en doe mee als je wilt ervaren wat ontspannen is op een heel diep niveau. We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben. Wees welkom!
 • Van Zaterdag 10 oktober, 2020 11:00 tot 16:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  In de Cirkel van Isis zijn betekent je laten omhullen door de Baarmoeder van de Goddelijke Moeder. Hoe Zij ook genoemd wordt: Isis, Ashera, Artemis, Demeter, Brigit, Freya of Maria. Zij is Degene met de Tienduizend Namen, overal op aarde in één of andere vorm bekend. Haar Wezen is Liefde en Eenheid. Daar in Haar heilige ruimte, de Cirkel, kunnen wij delen met elkaar. Isis is een Deur, een Poort. Eén van de vele ingangen naar het Goddelijk Vrouwelijke, de kern van de Schepping. Na de lunchpauze gaan wij verder met een meditatieve oefening en kunnen er vragen worden gesteld. Deze workshop is een interactieve ervaring.
 • Van Zaterdag 27 juni, 2020 10:00 tot Zondag 28 juni, 2020 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  In juni hebben we weer een Healing Satsang weekend met Yessica gepland staan! Kom gezellig meedoen als je wilt ervaren wat ontspannen is op een heel diep niveau. We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben. Wees welkom!
 • Van Zondag 07 juni, 2020 12:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Deze inter-actieve healing Satsang op basis van diep Zelf-onderzoek is bijzonder geschikt als je worstelt met ‘jouw’ beperkende gewoontepatronen die zich voordoen als praktische uitdagingen in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om relaties, gezondheid, werk en zingeving, emotionele thema’s of spiritualiteit. Diepe heling wordt ondersteund door zachte, liefdevolle aandacht in een heilzaam, veilig veld van Liefde. De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit) als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.
 • Van Zondag 03 mei, 2020 12:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Deze inter-actieve healing Satsang op basis van diep Zelf-onderzoek is bijzonder geschikt als je worstelt met ‘jouw’ beperkende gewoontepatronen die zich voordoen als praktische uitdagingen in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om relaties, gezondheid, werk en zingeving, emotionele thema’s of spiritualiteit. Diepe heling wordt ondersteund door zachte, liefdevolle aandacht in een heilzaam, veilig veld van Liefde. De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit) als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.
 • Van Zaterdag 02 mei, 2020 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Wij hopen van harte dat op het moment dat deze informatiemiddag plaatsvindt, de Corona crisis op zijn retour is. Hoe dan ook, het is wellicht interessant om te horen hoe de Bovenwereld tegen deze tijd aankijkt en dat wij antwoorden krijgen op belangrijke vragen. Na de pauze is er gelegenheid om je eigen persoonlijke vragen te stellen. Eerst over het onderwerp en als er tijd over is, mogen er ook andere persoonlijke vragen gesteld worden. We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen! Met hartelijke groet wensen we jullie gezondheid, liefde en licht toe.
 • Van Zaterdag 25 april, 2020 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  De bijzondere leraar Bernie Prior uit Nieuw Zeeland komt voor de 2e keer naar de Hartcirkel. Zijn komst vorig jaar in Oktober werd zeer goed ontvangen door de bezoekers. Dit is wederom een unieke kans om met zijn 'teachings' kennis te maken. Het thema van deze middag is: Enlightened Partnerschip oftewel Love without Duality. Weet echter dat je in de gelegenheid bent om hem ook andere vragen te stellen. Alle vragen zijn welkom! De teachings zijn in het Engels. Hierbij een korte introductie over hem. We ontvangen je graag op zaterdag middag 25 April.
 • Van Zondag 05 april, 2020 12:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Deze inter-actieve healing Satsang op basis van diep Zelf-onderzoek is bijzonder geschikt als je worstelt met ‘jouw’ beperkende gewoontepatronen die zich voordoen als praktische uitdagingen in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om relaties, gezondheid, werk en zingeving, emotionele thema’s of spiritualiteit. Diepe heling wordt ondersteund door zachte, liefdevolle aandacht in een heilzaam, veilig veld van Liefde. De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit) als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.
 • Van Zaterdag 28 maart, 2020 10:00 tot Zondag 29 maart, 2020 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  In maart hebben we weer een Healing Satsang weekend met Yessica gepland staan! Kom gezellig meedoen als je wilt ervaren wat ontspannen is op een heel diep niveau. We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben. Wees welkom!
 • Van Vrijdag 13 maart, 2020 10:00 tot Zondag 15 maart, 2020 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Beste lezer, Het team van de Hartcirkel heeft gezien de situatie met de Carona virus toch ook besloten deze 3 daagse met Xie Chuan te annuleren. Als organisator heb ik natuurlijk een verantwoordelijk naar alle deelnemers. (en hun familie) Bovendien heeft het niet zoveel zin om voor een paar mensen dit evenement door te laten gaan. (velen hebben afgezegd) In Oktober komt Xie weer naar Nederland en dan heb je alsnog de kans om deze workshop in te halen. Wellicht zelfs in April, mocht de situatie veranderen. Het is pure overmacht wat er nu gebeurt. Heel vervelend voor iedereen. Excuses voor het ongemak! Hartegroet, Ilona www.dehartcirkel.nl
 • Van Zaterdag 07 maart, 2020 10:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Dit wordt een leerzame dag met Juglen Zwaan over voeding en voedingssupplementen.  Onderwerpen die zoal besproken worden: Wat is het belang van voeding en wanneer moet je suppleren? Welke supplementen zijn aan te raden en welke kun je beter vermijden? Wanneer kun je beter kiezen voor voeding? Welke keuzes op het gebied van voeding kunnen je nog gezonder maken?  Uiteraard is er tijdens deze dag de gelegenheid om jouw (persoonlijke) vragen te stellen.
 • Van Zondag 01 maart, 2020 12:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Deze inter-actieve healing Satsang op basis van diep Zelf-onderzoek is bijzonder geschikt als je worstelt met ‘jouw’ beperkende gewoontepatronen die zich voordoen als praktische uitdagingen in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om relaties, gezondheid, werk en zingeving, emotionele thema’s of spiritualiteit. Diepe heling wordt ondersteund door zachte, liefdevolle aandacht in een heilzaam, veilig veld van Liefde. De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit) als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.
 • Van Zaterdag 22 februari, 2020 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing, Bijeenkomst
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  "Het Vijfde Element is een initiatieweg, waar je wordt ingewijd in de kracht van de vijf elementen. Ieder element heeft een eigen kwaliteit en een eigen werking in het leven van alledag. Het vijfde element stijgt daar bovenuit: het omvat het energetisch werk dat nodig is voor de aarde en de mensheid op dit moment. Als de mens uitstijgt boven zijn persoonlijke gewin, en zich in kan zetten vanuit een onvoorwaardelijke dienstbaarheid, zal hij zijn werkelijke vervulling vinden. Als de beker van het hart overstroomt, zal een oneindige stroom van energie en liefde jouw kant op komen…" Op deze middag ga je een klein voorproefje van deze energie ervaren.
 • Van Zaterdag 15 februari, 2020 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  De lezing gaat over een ‘Ordenend Principe’ dat bepalend is voor alles wat met ons en om ons heen gebeurt en dat niet wordt beperkt door tijd en ruimte, waardoor de werking ervan vaak wordt ervaren als curieuze toevalligheden, synchroniteiten en zelfs als pure wonderen. Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.
 • Van Zondag 02 februari, 2020 12:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Deze inter-actieve healing Satsang op basis van diep Zelf-onderzoek is bijzonder geschikt als je worstelt met ‘jouw’ beperkende gewoontepatronen die zich voordoen als praktische uitdagingen in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om relaties, gezondheid, werk en zingeving, emotionele thema’s of spiritualiteit. Diepe heling wordt ondersteund door zachte, liefdevolle aandacht in een heilzaam, veilig veld van Liefde. De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit) als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.
 • Van Zaterdag 25 januari, 2020 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Dirk van Beek is door zijn levenslange zoektocht naar binnen een verbinder geworden van religie, filosofie en wetenschap. De huidige problemen in de wereld kunnen niet worden opgelost als we niet meer te weten komen over onze ziel en de bezieling van de natuur om ons heen. Het huidige najagen van duurzaamheid is slechts economisch gedreven en zal geen blijvend resultaat opleveren als we niet eerst de duurzaamheid in onze eigen ziel durven en willen aanpakken.
 • Van Zaterdag 28 december, 2019 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Deze Hartcirkel Kerst bijeenkomst zal in het teken van Maria Magdalena staan. Met Kerst ligt de nadruk natuurlijk altijd op de geboorte van Jezus. Echter, op 28 december net na Kerst willen wij graag de belangrijkste vrouw in Jezus zijn leven belichten, te weten: Maria Magdalena. Jaap Rameijer zal vol passie over haar spreken!
 • Van Zaterdag 21 december, 2019 10:00 tot Zondag 22 december, 2019 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Living Truth ~ Healing from The Heart  Gezien de zeer enthousiaste reacties op de laatste Intensive in augustus.... hebben we ook voor de maand December een Satsang weekend met Yessica gepland staan! WEEKEND "Healing" Satsang met Yessica 21 en 22 December We zullen het weekend starten op zaterdagochtend om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we eindigen de zaterdag rond 21.15 uur. Op zondag starten we ook weer in de ochtend en het programma zal rond 18 uur eindigen. We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben.  Wees welkom!
 • Van Zondag 17 november, 2019 10:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  Zakedijkje 38a 1862 HB Bergen N.H.
  WIJZIGING: verplaatst van 29 september naar 17 november. _____________________________________ Bewust worden door Beweging Wat beweegt jouw? Hoe beweeg jij? Spelenderwijs en stap voor stap, soms door ongewone bewegingscombinaties die gebaseerd zijn op onze dagelijkse bewegingen, wordt je je bewust van je eigen patronen en voorkeuren.
 • Van Zaterdag 09 november, 2019 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  In deze turbulente tijden van klimaatverandering, uitputting en vervuiling van de aarde, het dreigende uitrollen van het 5G netwerk én van geestelijke stress op vele fronten, wordt er telkens een beroep op ons gedaan om niet alleen in onze liefde te gaan, dan wel te blijven staan, maar zeker óók in onze kracht. Hóe we deze innerlijke kracht kunnen vinden en aanwenden, daar gaat deze bijzondere Hartcirkel lezing van Dorien Hoogerheide uit Andijk over.
 • Van Zaterdag 02 november, 2019 10:00 tot Zondag 03 november, 2019 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Living Truth ~ Healing from The Heart  Gezien de zeer enthousiaste reacties op de laatste Intensive in augustus.... hebben we ook voor de maand November een Satsang weekend met Yessica gepland staan! "Healing" Satsang met Yessica 2 en 3 November We zullen het weekend starten op zaterdagochtend om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we eindigen de zaterdag rond 21.15 uur. Op zondag starten we ook weer in de ochtend en het programma zal rond 18 uur eindigen. We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben.  Wees welkom!
 • Van Zondag 27 oktober, 2019 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Kogendijk 42A, 1862 XE Bergen N.H
  Kogendijk 42A, 1862 XE Bergen N.H
  “We are not blinded by the light, we are blinded by the known. Your freedom is in the unknown.” Bernie Prior, known as “B” is a contemporary visionary and teacher. He offers a profoundly unique and enlightening perspective on life from the smallest matters that shape our personal lives to the biggest universal questions of human existence. With compassion, humour and uncompromising Truth, he brings the highest teachings straight into one’s core and into daily life.  His teaching about enlightened partnership, real intimacy and the calling to a higher Love as men and women of Truth, undoes and transcends everything the world has taught us. 
 • Van Zaterdag 26 oktober, 2019 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden.  Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.
 • Van Vrijdag 18 oktober, 2019 10:00 tot Zondag 20 oktober, 2019 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Het is alweer de 6e keer dat deze bijzondere leraar – Xie Chuan – naar het mooie Bergen komt. Velen ervaren het als inspirerend om de wijsheid, nederigheid en bevlogenheid van deze leraar te leren kennen. “Het is zo fijn om te ervaren hoe hij steeds gericht is op het collectief, oftewel wat goed is voor het grotere geheel. In alles wat hij zegt en doet is dit merkbaar én vooral ook voelbaar. Dat is één van de redenen waarom ik het als zo'n bijzondere leraar ervaar.” Ilona
 • Van Zondag 15 september, 2019 10:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Voor wie is deze workshop geschikt? Voor patiënten die hun lichaam willen helen en voor therapeuten die zich de werkwijze van Henk Fransen willen eigen maken. Het is belangrijk dat je de lezing "Psychosomatiek" op de dag voorafgaand aan de workshop hebt bijgewoond of een van de boeken van Henk Fransen hebt gelezen. Als je de lezing "Psychosomatiek" welke Henk vorig jaar (2018) voor de Hartcirkel verzorgde hebt bijgewoond, dan is dat uiteraard ook voldoende om de workshop bij te kunnen wonen.
 • Van Zaterdag 14 september, 2019 14:30 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Je leert een unieke manier van werken waarbij jouw lichaam je de weg wijst naar je gezondheid. In deze lezing deelt Henk Fransen 25 jaar kennis en ervaring in het werken met de geestelijk/ emotionele betekenis van ziekten. Je leert een unieke manier van ‘werken’ waarbij je lichaam je de weg wijst naar de betekenis van een klacht/ziekte. Niet zelden blijken symptomen daarbij een richtingaanwijzer naar je diepere levensbedoeling/zingeving.
 • Van Zaterdag 31 augustus, 2019 10:00 tot Zondag 01 september, 2019 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Living Truth ~ Healing from The Heart  Gezien de zeer enthousiaste reacties op de laatste Intensive in Juni.... hebben we ook voor de maand Augustus een Satsang weekend met Yessica gepland staan! WEEKEND INTENSIVE met Yessica 31 augustus en 1 september We zullen het weekend starten op zaterdagochtend om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we eindigen de zaterdag rond 21.15 uur. Op zondag starten we ook weer in de ochtend en het programma zal rond 18 uur eindigen. We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben.  Wees welkom!
 • Van Vrijdag 26 juli, 2019 11:00 tot Zaterdag 27 juli, 2019 18:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
  Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
 • Van Dinsdag 23 juli, 2019 19:30 tot Donderdag 25 juli, 2019 21:30
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
  Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
 • Van Dinsdag 23 juli, 2019 19:30 tot Donderdag 25 juli, 2019 21:30
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
  Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
55 555 events9dc6a9a6f38c106e302e1241f738ca8d