Aanstaande Evenementen van de Hartcirkel & Richtlijnen

Wij presenteren hieronder onze aankomende evenementen.
Je kunt met je cursor of vinger swipen om allen te zien.
Je kan op een evenement klikken (foto of titel) om de details er over te lezen
en als je wilt om je daar aan te aanmelden

Gezien RIVM richtlijnen kunnen we helaas voorlopig geen lezingen meer organiseren. Daarom worden de lezingen welke gepland stonden doorgeschoven naar het voorjaar van 2021.

Kleinschalige bijeenkomsten zoals workshops en Satsang bijeenkomsten gaan WEL gewoon door. Op onze website tref je alle actuele informatie aan! 

Anderhalve-meter beleid

 • Wij houden ons tijdens de presentaties uiteraard aan de geldende regels en afspraken volgens de Nederlandse corona-aanpak (Rijksoverheid).
 • Onze installatie is vrij nieuw, maar deze zuigt alleen af. Verse lucht komt binnen door openstaande ramen, en er wordt door de installatie afgezogen.
 • Om de 1,5 meter-afstand te kunnen waarborgen, passen we zaalopstellingen, registratie, stands, catering, etc. aan.  
 • Bij entree bieden we extra aandacht door o.a. van de aanwezige handgel gebruik te kunnen maken.

Let op!

De overheid heeft op 3 november extra maatregelen ingesteld en mogen we daarom de komende 2 weken geen bijeenkomsten houden. De maatregelen gelden vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november. 

We maken met elkaar de zoveelste 'pas op de plaats' en we kunnen niet anders dan meegaan met de stroom.

Zodra we weer samen mogen komen, zullen we de nieuwe data presenteren!

Workshops

 • Van Zaterdag 12 december, 2020 13:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Tijdens deze middag leren we hoe met een simpele kinesiologie techniek (spiertesten) de meest basale dingen te testen zijn. Op het terrein van voeding maar ook op emotioneel en psychisch gebied (trauma). Om dat te leren is onze vraag aan jou: “Neem iets mee waarvan je zou willen weten of dat goed of juist slecht voor je is. Dat kan van alles zijn: iets eetbaars, een voedingssupplement, bepaalde verzorgingsproducten of make up, een kledingstuk etc. Als we dat een beetje onder de knie krijgen, dan komt er een leuke verrassing. Bedenk alvast van tevoren wat je aan jezelf zou willen ‘veranderen’. Denk aan zaken als: Karaktereigenschappen, bepaalde ‘belemmerende’ gewoontes (veel eten of snoepen), meer willen bewegen, meer ontspanning nemen etc. Hier gaan we op een hele speelse manier mee aan de slag en weet het blijft allemaal heel privé. Het is alleen voor jou!
 • Van Zaterdag 19 december, 2020 13:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Lezing, Workshop
  Bij Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
  Staande blijven in woelige tijden Blijven geloven in jezelf Blijven geloven in een mooie wereld Je blijven verbinden met anderen Al deze zaken komen aan bod op deze bijzondere middag. Er wordt een channeling gegeven over de afgelopen maanden, het heden en de nabije toekomst en wat die voor jou in petto heeft. Deze bezinningsmiddag heeft ook een actief karakter. Wij zullen een ritueel doen op een sjamanistische cirkel, om het licht toe te laten in ons leven (het is de op twee na kortste dag de 19e) en om uit te spreken wat jij graag wilt in je leven voor het komende jaar.
 • Van Vrijdag 19 maart, 2021 10:00 tot Zondag 21 maart, 2021 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Kom deze inspirerende leraar - Xie Chuan - ervaren in het prachtige bosrijke Bergen en verbeter jouw gezondheid.  Het is alweer de 9e keer dat hij zijn inspiratie, wijsheid, nederigheid en bevlogenheid met ons komt delen. Omdat het enthousiasme voor zijn 'werk' groot te noemen is, zal Xie dit voorjaar zelfs TWEE keer in Bergen workshops geven!  Xie mag in het najaar NIET komen. Het wordt VOORJAAR 2021 voor een 3 daagse workshop. "Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen - jong en oud - in korte tijd aangeleerd en beoefend worden. Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer, ook wel beschouwd als meditatie in beweging." Ilona
 • Van Zaterdag 17 april, 2021 10:00 tot Zondag 18 april, 2021 17:00
  Soort Evenement: Workshop
  Bij Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Groeneweg 5C 1861 PH Bergen
  Kom deze inspirerende leraar - Xie Chuan - ervaren in het prachtige bosrijke Bergen en verbeter jouw gezondheid.  Het is alweer de 7e keer dat hij zijn inspiratie, wijsheid, nederigheid en bevlogenheid met ons komt delen. Omdat het enthousiasme voor zijn 'werk' groot te noemen is, zal Xie dit voorjaar zelfs TWEE keer in Bergen workshops geven!  Hij komt in Maart voor een 3 daagse (gevorderden) workshop als ook in de maand April voor een 2 daagse. "Deze Chinese gezondheidsoefeningen kunnen door iedereen - jong en oud - in korte tijd aangeleerd en beoefend worden. Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer, ook wel beschouwd als meditatie in beweging." Ilona
4 131 events17636b5f386e1af70743f0802d8071e5