ilonaJe kunt je hier aanmelden voor de komende activiteiten van De HARTcirkel.
Je krijg bij het aanmelden een bevestiging en bij betaling natuurlijk ook.

Als je een vraag hebt mail mij gerust. Met ‘urgente’ vragen kun je mij ook bellen (zoals bijvoorbeeld een last minute aanmelding):06 - 150 65 991 of 072 - 743 9030

Graag tot horens of ziens!

Klik op het gewenste evenement en meld je aan

 • Van Zaterdag 10 juni, 2023 09:00 tot Zondag 25 juni, 2023 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Grote Heklaantje nr. 5, 1862 Bergen, Netherlands
  Grote Heklaantje nr. 5, 1862 Bergen, Netherlands
  Een onderdompeling in de wereld van zachte aanraking en diepe heling!  Vier intense dagen van geven, ontvangen, delen, die je dichterbij jezelf brengen. In dit seminar, Shamanic Cranio Healing Basics I, leer je een aantal basis cranio sacraal technieken, waarmee je meteen al volledige (ontspannings)sessie kan geven. En die makkelijk te integreren zijn als je al lichaamswerk doet. Shamanic Cranio Healing gaat vooral over ‘zijn’ in plaats van ‘doen’ en sessies geven vanuit de zogenoemde ‘Quiet Mind’. Door middel van onder andere meditatie en Shamanic Journeys wordt een begin gemaakt om de helende energieën door je heen te laten ‘werken’. Tezamen met de technieken ontstaan dan de diep helende fysiek-energetische sessies.
 • Van Vrijdag 14 juli, 2023 19:00 tot 22:00
  Soort Evenement: Lezing, Bijeenkomst
  Bij Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Kom op vrijdag avond 14 juli naar de mind blowing lezing Ancient Mysteries & Energies gegeven door Ard Pisa. Eén van zijn passies is de oeroude geschiedenis met haar rituele megalithische bouwwerken zoals piramides, sfinx, stenen cirkels, tempels, hunebedden, dolmen, reuzengraven, menhirs, etc. Een aantal jaren geleden kwam Ard achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is in een Egyptische piramide. Dat piramides over de hele wereld te vinden zijn; zelfs in Bosnië! En, dat er overal ter wereld mysterieuze megalithische bouwwerken staan die we met de huidige technieken niet kunnen nabouwen. Hij was totaal onderste boven van deze feiten. Jij hebt toch ook, net zoals iedereen, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen - vandaag de dag - het nog steeds zo leren. Ard's wereld ging helemaal op z’n kop toen hij in 2017 voor het eerst de vallei van de Bosnische piramides bezocht. Mind blowing, piramides in Bosnië of all places! Maar na zijn bezoek aan Ancient Sardinië wist hij dat hij lezingen mocht gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.
 • Van Vrijdag 22 september, 2023 20:00 tot 22:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Ruïnekerk 1, Raadhuisstraat 1, 1861 LK Bergen, Netherlands
  Ruïnekerk 1, Raadhuisstraat 1, 1861 LK Bergen, Netherlands
  Roy Martina, holistisch arts, auteur van 88 boeken, business en Life Coach en internationale trainer/spreker geeft een lezing over de spirituele kant van Quantum Fysica. Quantum Fysica is primair de wetenschap van de niet-materiële wereld. De niet-materiële wereld is de blauwdruk van de materiële wereld. Wanneer je die weet te beïnvloeden kan je ook de materiële wereld beïnvloeden. M.a.w. het zijn de principes van het beïnvloeden van het informatieveld oftewel het veld waar de blauwdruk is van alles wat we in de materiële wereld waarnemen. Als we praten over manifestatie, materialisatie, principes van aantrekkingskracht en synchroniciteit dan heeft dat te maken met onze vaardigheid het Quantum Veld te beïnvloeden. Het maakt niet uit of we daar bewust van zijn of dat we het onbewust doen. HET IS TIJD... Om je volledig potentieel te ontketenen. Om je spirituele DNA te activeren. Om je los te koppelen van de Matrix. Om je macht terug te nemen. Om je ziel te helen. Om de goddelijke essentie, die je bent, te belichamen. Om je te herinneren dat je liefde bent. Om al je hartenwensen aan te trekken. Om je droomleven te leven. Om de Quantum Sapiens in je wakker te maken. Het is tijd.
 • Van Zaterdag 23 september, 2023 09:00 tot Zondag 08 oktober, 2023 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst, Workshop
  Bij Grote Heklaantje nr. 5, 1862 Bergen, Netherlands
  Grote Heklaantje nr. 5, 1862 Bergen, Netherlands
  Opnieuw een onderdompeling in de wereld van cranio sacraal met een flinke verdieping en uitbreiding van technieken. Daardoor wellicht een nog intensievere 4-daagse dan het eerste seminar. Naast de technieken zal de nadruk vooral liggen op het leren voelen en herkennen van de (levens)ritme’s en energien in een healing sessie. Basics II is dan ook een mooie ‘brug’ naar de bio- dynamische benadering in het derde seminar. Net als in Basics I is het voornamelijk praktisch met veel oefenen, -sessies geven en ontvangen-, ondersteund door de nodige theorie. En er is weer veel aandacht voor het verder ontwikkelen van de eigen meditatieve ‘Quiet Mind’ met Shamanic Jouneys. Samen met Basics I is dit je fundament voor Shamanic Cranio Healing en belangrijk om goed ‘in je vingers’ te krijgen. 
 • Van Vrijdag 10 november, 2023 19:30 tot 22:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  De laatste wetenswaardigheden over het optimaliseren van jouw gezondheid. In deze boeiende en informatieve lezing zal Juglen Zwaan uitgebreid ingaan op hoe het zit met de voedingswaarden van ons hedendaagse voedsel, hoe je in de supermarkt de gezondste keuzes kunt maken en welke voedingsmiddelen je beslist vaker op het menu moet zetten. Een belangrijk aspect van deze lezing is de focus op chronische laaggradige ontstekingsziekten, die aan de basis liggen van de meeste ziekten waar we vandaag de dag door geteisterd worden. We zullen bespreken hoe je door middel van voeding en levensstijl deze ontstekingsziekten kunt voorkomen of verminderen. Je gaat naar huis met vele praktische tips en trucs waarmee je je gezondheid de rest van je leven kunt ondersteunen.
 • Van Zondag 26 november, 2023 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Deze zijn onder leiding van Rachel Koers met de ondersteunende werking van de kristallen klankschalen (Ilona) Deze middagen zijn deels interactief met de mogelijkheid om vragen te stellen die gechanneld worden. Zoals vele van jullie reeds weten is Rachel geboren met alle paranormalen gaven te weten: helderziend, helder horend, helder voelend en helder wetend. Wij bieden tijdens deze middagen de mogelijkheid om op een heel diep niveau te rusten in een Zijns-veld. Jij zult tijdens deze middag in de energie worden ondersteund.  Er is een Veld dat de weg naar het ware Zijn bespoedigd. Er zal op Energetisch niveau worden gewerkt en dit zul jij kunnen ervaren. Een ware belevenis!
6 112 events250274d04d6f282eb39d5f67a98c3e2d