ilonaJe kunt je hier aanmelden voor de komende activiteiten van De HARTcirkel.
Je krijg bij het aanmelden een bevestiging en bij betaling natuurlijk ook.

Als je een vraag hebt mail mij gerust. Met ‘urgente’ vragen kun je mij ook bellen (zoals bijvoorbeeld een last minute aanmelding):06 - 150 65 991 of 072 - 743 9030

Graag tot horens of ziens!

Klik op het gewenste evenement en meld je aan

 • Van Zondag 02 april, 2023 10:30 tot 17:30
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Bergen, Netherlands
  Bergen, Netherlands
  Verwelkom jezelf Lieve vriend(in) welkom in Heartspace met Ester. Jij bent prachtig! Wie ben je zonder je masker van je persoonlijkheid? Zonder jouw verhaal? Ester nodigt je uit om het paradijs te herinneren wat je nooit hebt verlaten.  Kom een dag ont-moeten, her-inneren van de LIEFDE die je bent. Ontdek de verschuiving in jezelf door de helderheid van de onvoorwaardelijke liefde. Jij bent namelijk zo compleet, zo heel en je hoeft nergens naartoe te werken, niets te presteren; alles is goed zoals het is. Ontdek hoe je systeem(programmering) je steeds probeert te beschermen en je afscheidt van het leven zelf. Je leert de cirkel van repeterende gedachten te doorgronden en de helderheid van het hart te ontdekken. Jouw hart weet!
 • Van Zondag 26 november, 2023 14:00 tot 17:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
  Deze zijn onder leiding van Rachel Koers met de ondersteunende werking van de kristallen klankschalen (Ilona) Deze middagen zijn deels interactief met de mogelijkheid om vragen te stellen die gechanneld worden. Zoals vele van jullie reeds weten is Rachel geboren met alle paranormalen gaven te weten: helderziend, helder horend, helder voelend en helder wetend. Wij bieden tijdens deze middagen de mogelijkheid om op een heel diep niveau te rusten in een Zijns-veld. Jij zult tijdens deze middag in de energie worden ondersteund.  Er is een Veld dat de weg naar het ware Zijn bespoedigd. Er zal op Energetisch niveau worden gewerkt en dit zul jij kunnen ervaren. Een ware belevenis!
2 112 events250274d04d6f282eb39d5f67a98c3e2d