Blog & Nieuws van de Hartcirkel

In onze blog plaatsen we aktuele onderwerpen, nieuwtjes en meer . Je kunt je abonneren op onze blog en als we iets plaatsen wordt je daarvan per email op de hoogte gesteld.

Voorproefje NU te zien: Ilona droomt een Nieuwe Wereld

IlonaDroomt

Allereerst: Wij hopen van harte dat het je goed gaat!

Deze bijzondere tijd helpt veel mensen beseffen dat we met zijn allen naar een Nieuwe Wereld gaan. Dat geldt ook voor De Hartcirkel. Omdat we onze bijeenkomsten niet op de oude manier kunnen organiseren, vinden we nieuwe ingangen om onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Mens en Aarde.

Eigenlijk kun je stellen: de Nieuwe Wereld is begonnen! En die nieuwe wereld wordt gedragen door een nieuwe mens, die het aandurft zijn of haar hart te volgen en die leert leven vanuit inspiratie en liefde voor zichzelf, zijn medemens en Moeder Aarde. Wij nemen je graag mee in een ‘voorproefje’ van onze kersverse serie filmpjes over de Nieuwe Wereld.

Lees Meer
0
  963 Hits
  1 reactie
Recente reactie op dit bericht
Gast — Christel
Ha lieve Ilona, Wat weer een geweldig project!. En wat mooi gefilmd :-)
dinsdag 23 juni 2020 16:44
963 Hits
1 reactie

Indium bij schildkliermedicatie: wat is wijsheid?

Schildklier

Indium en de hypofyse-hypothalamus

Indium is een spoorelement (een mineraal waar je maar een ‘spoortje’ van nodig hebt) dat een regulerende werking heeft op de hypofyse en de hypothalamus.

De hypofyse en de hypothalamus worden wel de 2 meesterklieren van het lichaam genoemd en bevinden zich in de hersenen. Ze zijn de belangrijkste regelaars van de hormoonhuishouding.

Lees Meer
2
  1418 Hits
  0 reacties
1418 Hits
0 reacties

Straling meten net zo belangrijk als schoonmaken – straling meet tutorial voor vrouwen

straling-meten-schoonmaken

Wil jij weten hoeveel straling je in huis hebt? En hoe hard de favoriete gadgets van je kinderen zoals tablet, mobiel en spelcomputer stralen? Ik wel. In dit draadloze tijdperk is een stralingsmeter om te checken hoeveel straling je om je heen hebt. Stralingshygiëne is net zo belangrijk voor de gezondheid van jou en je kinderen als goed schoonmaken. Schimmels bijvoorbeeld zijn dol op onze elektromagnetische uitstoot: ze groeien daardoor veel harder en produceren 600 keer meer biotoxines. Hoe je zelf eenvoudig thuis straling kunt meten en waarom dit belangrijk is lees je in dit blog.

Lees Meer
0
  2185 Hits
  1 reactie
Getagged in:

Copyright

© Met dank aan: Judith Jobse / Naar de essentie

Recente reactie op dit bericht
Gast — sylvia schijve
Ik ben blij om op jouw site ook al iets hierover te lezen. Ik hoop dat het zich als een heel, heel snelle olievlek over NL gaat ui... Lees verder
vrijdag 11 oktober 2019 09:23
2185 Hits
1 reactie

6 tips tegen Elektrostress

elektrostress

Ken je dat? Elektrostress? Vast wel eens van gehoord of iets over gelezen. Net als ik. Maar ja, ik doe naar mijn gevoel al zoveel om gezond te leven! Moet ik me hier nu ook nog mee bezig houden?

Lees Meer
0
  1964 Hits
  1 reactie
Recente reactie op dit bericht
Gast — francis koopman
En Shungite (vortex-bowl)!!! Super krachtig materiaal (c60/c90). Binnenkort een lezing: http://www.sundancer.nl/BookingRetrieve.a... Lees verder
zondag 10 november 2019 11:33
1964 Hits
1 reactie

It’s a mad mad world…

waarom-halte

All around me are familiar faces
Worn-out places, worn-out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere

Dit liedje zit al een tijdje in mijn hoofd… en ik realiseer me hoe waar het is…

Lees Meer
0
  3137 Hits
  0 reacties
3137 Hits
0 reacties

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dehartcirkel.nl/