Blog & Nieuws van de Hartcirkel

In onze blog plaatsen we aktuele onderwerpen, nieuwtjes en meer . Je kunt je abonneren op onze blog en als we iets plaatsen wordt je daarvan per email op de hoogte gesteld.

Nieuw Initiatief

NieuwInitiatief

Schoorl - wekelijkse bijeenkomsten
Veel mensen hebben behoefte om in hun eigen proces ondersteund te worden, zo heb ik gemerkt. Vragen als: hoe kan ik mijn energie beter laten stromen? Hoe blijf ik goed geaard en bij mezelf? Hoe houd ik mijn trilling hoog? Hoe kom ik in mijn kracht? Hoe kan ik mijn potentie ontvouwen? 
Dit zijn zo wat vragen die telkens terugkeerde...
 
De vragen inspireerde me zodanig dat ik heb besloten om er ZELF mee aan de slag te gaan. De tijd is daar! Heel graag breng ik, Ilona, bij mij thuis in Schoorl mensen samen om met dit soort thema's aan de slag te gaan.

Omdat het kleinschalige bijeenkomsten zijn, zet ik hier verder niets over op de website. Middels onze Hartcirkel blog en facebook zal ik hier wel aandacht aan schenken; houd deze dus in de gaten mocht je met deze kleinschalige bijeenkomsten resoneren.
 
Deze bijeenkomsten zijn laagdrempelig en iedereen is welkom om 1 x of vaker deel te nemen. Maximaal zes deelnemers per keer zodat er voldoende ruimte is voor eenieder.

Wil je meer informatie over deze kleinschalige bijeenkomsten onder begeleiding van Ilona met ondersteuning van de balancerende kristallen klankschalen: stuur me een app of mail. 
App: 06 - 150 65 991 of mail: 
 

0
  1236 Hits

Wilde eetbare planten wandelingen in Schoorl en Bergen N.H.

WildePlanten

We vinden het belangrijk dat jij als mens dicht bij de natuur blijft leven. Wij willen je hiertoe inspireren. Dat jij leert wat er allemaal in de natuur te vinden is en dat jij dit weer door kunt geven aan jouw (klein) kinderen; de volgende generaties. 

Lees Meer
0
  1439 Hits

Voorproefje NU te zien: Ilona droomt een Nieuwe Wereld

IlonaDroomt

Allereerst: Wij hopen van harte dat het je goed gaat!

Deze bijzondere tijd helpt veel mensen beseffen dat we met zijn allen naar een Nieuwe Wereld gaan. Dat geldt ook voor De Hartcirkel. Omdat we onze bijeenkomsten niet op de oude manier kunnen organiseren, vinden we nieuwe ingangen om onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Mens en Aarde.

Eigenlijk kun je stellen: de Nieuwe Wereld is begonnen! En die nieuwe wereld wordt gedragen door een nieuwe mens, die het aandurft zijn of haar hart te volgen en die leert leven vanuit inspiratie en liefde voor zichzelf, zijn medemens en Moeder Aarde. Wij nemen je graag mee in een ‘voorproefje’ van onze kersverse serie filmpjes over de Nieuwe Wereld.

Lees Meer
0
  2588 Hits

Indium bij schildkliermedicatie: wat is wijsheid?

Schildklier

Indium en de hypofyse-hypothalamus

Indium is een spoorelement (een mineraal waar je maar een ‘spoortje’ van nodig hebt) dat een regulerende werking heeft op de hypofyse en de hypothalamus.

De hypofyse en de hypothalamus worden wel de 2 meesterklieren van het lichaam genoemd en bevinden zich in de hersenen. Ze zijn de belangrijkste regelaars van de hormoonhuishouding.

Lees Meer
3
  3241 Hits

Straling meten net zo belangrijk als schoonmaken – straling meet tutorial voor vrouwen

straling-meten-schoonmaken

Wil jij weten hoeveel straling je in huis hebt? En hoe hard de favoriete gadgets van je kinderen zoals tablet, mobiel en spelcomputer stralen? Ik wel. In dit draadloze tijdperk is een stralingsmeter om te checken hoeveel straling je om je heen hebt. Stralingshygiëne is net zo belangrijk voor de gezondheid van jou en je kinderen als goed schoonmaken. Schimmels bijvoorbeeld zijn dol op onze elektromagnetische uitstoot: ze groeien daardoor veel harder en produceren 600 keer meer biotoxines. Hoe je zelf eenvoudig thuis straling kunt meten en waarom dit belangrijk is lees je in dit blog.

Lees Meer

Copyright

© Met dank aan: Judith Jobse / Naar de essentie

0
  5052 Hits
Getagged in: