Blog & Nieuws van de Hartcirkel

In onze blog plaatsen we aktuele onderwerpen, nieuwtjes en meer . Je kunt je abonneren op onze blog en als we iets plaatsen wordt je daarvan per email op de hoogte gesteld.

Voorproefje NU te zien: Ilona droomt een Nieuwe Wereld

IlonaDroomt

Allereerst: Wij hopen van harte dat het je goed gaat!

Deze bijzondere tijd helpt veel mensen beseffen dat we met zijn allen naar een Nieuwe Wereld gaan. Dat geldt ook voor De Hartcirkel. Omdat we onze bijeenkomsten niet op de oude manier kunnen organiseren, vinden we nieuwe ingangen om onze bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Mens en Aarde.

Eigenlijk kun je stellen: de Nieuwe Wereld is begonnen! En die nieuwe wereld wordt gedragen door een nieuwe mens, die het aandurft zijn of haar hart te volgen en die leert leven vanuit inspiratie en liefde voor zichzelf, zijn medemens en Moeder Aarde. Wij nemen je graag mee in een ‘voorproefje’ van onze kersverse serie filmpjes over de Nieuwe Wereld.

Vijf inspirerende mensen vertellen hun eigen bijzondere verhaal en delen hun kijk op de Nieuwe Wereld.

Zo bouwt Nandi Nordmann 100% natuurlijke en duurzame huizen. Na een enorme bewustzijnstransformatie is Geertje Smit in staat om zeer zuivere berichten te channelen vanuit het Veld van Liefde. Christel van der Meer helpt je lichaamsbewustzijn te vergroten, waardoor jij je kunt leren openen voor ‘Oorsprong’: de grootsheid die je in wezen bent. Bovendien brouwt ze een heus levenselixer: Oer bouillon.

Anna Spohr was de eerste vrouw die een tiny house liet bouwen in Nederland en ze bewoonde het met haar zoon, zodat ze vrijer, zo veel mogelijk zelfvoorzienend en met minder ‘afdruk’ kon leven. Ze ontwierp een verwarmd meditatiekussen speciaal voor vrouwen. En nadat hij jarenlang op hoog niveau aan Kung Fu en andere martial arts deed, vond Lyndon Oudsten zijn zachtheid via de eeuwenoude energieleer Qigong. Met zijn diepgaande en zeer doorleefde kennis helpt hij mensen met minder weerstand en meer overgave in het leven te staan.

Dit voorproefje (compilatie) bieden we je gratis aan. De filmpjes van deze stuk voor stuk inspirerende mensen in de Nieuwe Wereld kun je de komende tijd gaan bekijken. Ze worden op dit moment nog gemonteerd... dus even geduld nog! 

Bij de filmpjes geniet je ook van allerlei interessante kortingen op producten en diensten. Je krijgt hier meer informatie over in de volgende Nieuwsbrief.

Trailer

Intussen werken wij aan nog véél meer interviews. Zo bezoeken we deze week nog Hans Reijnen, de bekende en eigengereide pionier (ex huisarts) die jullie wellicht kennen van zijn lezingen bij De Hartcirkel over ondermeer: vitamine B12 en vitamine D.

Ook neemt De Hartcirkel haar ruimte binnen de geldende beperkingen langzaam weer in met een aantal ‘live’ bijeenkomsten. We starten met het Satsang weekend met Yessica. Zeker in deze voor velen onrustige tijd een oase van rust.

Droom jij die nieuwe wereld met ons mee?

Met hartegroet,

 
 

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Wilde eetbare planten wandelingen in Schoorl en Be...
Indium bij schildkliermedicatie: wat is wijsheid?
 

Reacties 2

Gast - Christel op dinsdag 23 juni 2020 16:44

Ha lieve Ilona,
Wat weer een geweldig project!. En wat mooi gefilmd :-)

Ha lieve Ilona, Wat weer een geweldig project!. En wat mooi gefilmd :-)
Gast - Rebecca op dinsdag 21 december 2021 13:15

Dag lieve Ilona,

Wat een super mooi filmpje en gaaf project zeg!!! Heel inspirerend en voedend. Ik wens je er heel veel plezier en succes mee.

Dag lieve Ilona, Wat een super mooi filmpje en gaaf project zeg!!! Heel inspirerend en voedend. Ik wens je er heel veel plezier en succes mee.
dinsdag 21 mei 2024