WEEKEND "Healing Satsang" met Yessica op 27 en 28 Juni 2020

Van Zaterdag 27 juni, 2020 10:00 tot Zondag 28 juni, 2020 18:00
Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 894

Living Truth ~ Healing from The Heart 

In juni hebben we weer een Healing Satsang weekend met Yessica gepland staan! Kom gezellig meedoen als je wilt ervaren wat ontspannen is op een heel diep niveau.

We hebben weer dezelfde prachtige plek geboekt: dichtbij de natuur – rust en stilte – en makkelijk (gratis) parkeren. Ook als jij fysieke of geestelijke uitdagingen hebt dan kun je bij dit weekend veel baat hebben. 

Wees welkom!

WEEKEND Healing Satsang met Yessica

27 & 28 juni

We zullen het weekend starten op zaterdagochtend om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we eindigen de zaterdag rond 21.15 uur. Op zondag starten we ook weer in de ochtend en het programma zal rond 18 uur eindigen.

Hoe kunnen we met elkaar in waarheid rusten en ontdekken wie we werkelijk zijn?

Samen diep kijken naar hoe het leven zich ontvouwt, inclusief alle belemmerende gewoontepatronen, elkaar in waarheid ontmoeten en vrijheid & heling vinden? 

Indien leven als onvoorwaardelijke liefde en compassie jouw interesse heeft, dan ben je van Harte uitgenodigd bij deze weekend intensive.
Samen Rusten in Zijn en de diepste lagen van de menselijke worsteling tot rust te laten komen, dat is onze uitnodiging.

De Satsang sessies met Yessica zijn in het – inmiddels voor velen bekende – format van geleide meditatie, diepe ontspanning en inter-actief Zelf-onderzoek.

Het samen diep kijken naar en helen van de pijn achter belemmerende gewoontepatronen en het samen luisteren naar De Stilte achter de Geluiden van Het Leven. Hierin herkennen we onze Ware Aard.

‘Het gaat er simpelweg om, om aanwezig te zijn met wat er NU is. Pijn, berouw, twijfels, verlangens, angsten, boosheid: het zijn in wezen geen fouten. Ze vragen – ten diepste – niet om geheeld te worden… want het ware Zelf is al heel! Wat het ‘nodig’ heeft is om omarmd te worden. Hier, nu, zacht en in de liefdevolle aanwezigheid van bewustzijn.’


Over Yessica

Yessica 222px New ovalYessica fasciliteert ontmoetingen in de traditie van Satsang, het Samen Zijn in, en onderzoeken van Waarheid.
Haar pad van spiritueel ontwaken liep voornamelijk via Sri Nisargadatta Maharaj, Gangaji, en Mooji in de traditie van Sri Ramana Maharshi en Sri H.W.L. Poonja (beter bekend als Papaji), de bekende Indiase leermeesters in de traditie van non-dualiteit.

De unieke combinatie met vormen van trauma-heling zoals geleerd van Brandon Bays (The Journey) en Isaac Shapiro, ook een leerling van Papaji, maken haar open avond meetings, helende dagworkshops, weekend intensives en retraites een bijzondere variatie op traditionele Satsang.
Website: Healing Satsang


Testimonials van deelnemers aan zondag workshops en intensive weekend:

"Lieve Yessica, ik wil graag vertellen hoe bijzonder ik de intensive vond! Precies de uitdrukking van waar jij zo begaafd in bent... een heel diep intieme sfeer creëren waarin mensen veel van zichzelf laten zien en bereid zijn diep te kijken in hun problematiek. Dit is hoe jij mensen op een dieper begrijpen brengt. Dank!"

Lieve Yessica, je hebt een unieke manier om mensen tot Het Zelf te brengen! Dank je wel!"

Beste Yessica, ik wil je laten weten dat je een rem in mij hebt losgemaakt waar ik al heel mijn leven last van heb gehad! Dank je wel!"

Dit geheel verzorgde weekend (inclusief 2x gezonde lunch, 1x overheerlijke diner, koffie/thee/fris/fruit en lekkers) bieden we aan voor 225 euro.

Voor koppels is deze intensive ook zeer aan te raden om samen naar diepe relatiepatronen te kijken en hebben we een speciale "koppel-prijs" €375 p/paar.

De maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch. Bovendien hebben we een team van drie ondersteuners.

We hebben bed and breakfast contacten al vanaf 25 euro per nacht. Natuurlijk kun je ook gewoon lekker thuis slapen als je in de buurt woont.

Omdat we het kleinschalig en intiem willen houden, zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar!  

 

Locatie:
SoulBalance
Vreekesweid 1
1721PP Broek op Langedijk
SoulBalance.nl

* Het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: “Healing Satsang met Yessica”