kompass De HARTCirkelWij vinden het belangrijk dat meer en meer mensen bewuster in contact staan met hun hart om deze zo verder te kunnen openen. Want als je leeft vanuit je hart, haal je het beste uit jezelf. En draag je bij aan een liefdevollere wereld.

Maar dat is nog lang niet alles. Want inmiddels is zowel vanuit de reguliere westerse wetenschap, als ook vanuit de hedendaagse spirituele wetenschap, ‘het hart’ in een veel breder daglicht komen te staan.
Zo toont onderzoek aan dat het hart over ‘hersencellen’ beschikt en dat het meer informatie naar ons brein stuurt dan andersom! Ons hart kan bovendien gelukshormonen aanmaken en ze is daarbij ook nog eens de bron van intuïtie, geloof, levenslust, liefde en compassie...

Het is al met al voor ons als mens, als human beings, being human, dus een bijzondere uitdaging om dat prachtig kloppende hart, met al zijn superieure kwaliteiten en potentiële talenten, in het dagelijkse leven te leren gebruiken!

 

 

We hebben inmiddels een prachtige groep vrijwilligers. Graag stellen we er een aantal hieronder aan je voor. We hopen van harte dat onze bijeenkomsten bijdragen aan mooie ontmoetingen…

ilona

Ilona Borst is de initiatiefneemster van De HARTcirkel: Mijn passie is om mensen met zichzelf en met elkaar te verbinden en dat doe ik middels het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast bied ik 100% natuurlijke producten aan die je kunnen ondersteunen in je gezondheid: zowel op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau. Meer informatie: www.natuurlijkjezelf.com

Als gastvrouw heet ik je op alle evenementen van Harte welkom!


Introductie

Bo Baden: Lofdichter en B12 expert. » vitamineb12nu.nl

 

 

 


Musici

 

Jyoti VerhoeffJyoti Verhoeff: Een zeer getalenteerde singer-songwriter, componist en pianist. » jyotiverhoeff.nl


 


Vrijwilligers:

yett lou 2019Yett-Lou Stocking Korzen: “Ontmoetingen vanuit een compassievol hart, genezing door innerlijke bekrachtiging, thuiskomen in je oorspronkelijke natuur.” » yett-lou.nl

 

 

marjoleineMarjoleine Fuchs-Jongen: “Als je wilt ontdekken wie je werkelijk bent, dan help ik je graag op weg.” 

 

 

» Ilona Borst
De intiatiefneemster van De Hartcirkel begeleidt kinderen & volwassenen met haar Hart en Ziel. Ze doet dit vanuit een Holistische visie en heeft een specialisatie in hoog sensitiviteit.

» Atol Solutions
Onze webmaster is Abraham Tol. Hij is verantwoordelijk voor het plaatsen van content, het maken van aanpassingen/verbeteringen, onderhoud van de site's software en het publiceren van onze nieuwsbrieven. Abraham kijkt echt met je mee en geeft zeer deskundig advies. Hij heeft mij ook geholpen om kosten te besparen. Ook heeft hij zijn hart op de goede plaats.

» Earth Matters
Earth Matters helpt ons steeds weer om landelijke bekendheid te genereren met onze bijeenkomsten. Zij plaatsen artikelen over gezondheid, duurzaamheid, spiritualiteit en gerelateerde onderwerpen. 

» Blooming Hotels
Een voortreffelijke locatie om heerlijk te slapen en gezond te dineren! (eigen biologische tuin). 

» Deeside Water
Pannanich Wells Water (bronwater met een hoge Boviswaarde).

» Vita Lichaamsbeweging
BodyScan en Behandeling, Preventieve Bodycheck. Voor iedereen die gezond wil blijven!

» Duin en Dijk Verloskundigen
Marij Wijtenburg: homeopathisch verloskundige, energiie en lichtwerk