Rachel Koers


Ralph

De Retraites met Rachel ervaar ik als een mooie ongedwongen reis

"De Retraites met Rachel ervaar ik als een mooie ongedwongen reis. Samen met alle deelnemers kom ik iedere keer tot diepe inzichten en heling. 

Dit onder de betrokken en bezielende leiding van facilitator Ilona. Heerlijk!"

Ralph
Marleen 

Het is een oprecht ECHT (verjaardags) Zielen cadeau te noemen

"Voor mij heeft het weekend met Rachel precies gedaan wat beloofd werd. Ik ben opnieuw uitgelijnd met wie ik werkelijk ben waardoor ik direct weer mijn eigen persoonlijke weg meer dan ooit aan het bewandelen ben. Haar directe, heldere en zuivere en humorvolle 'Zijn' heeft veel ten positieve doen transformeren; waarvoor nogmaals mijn Grote Dank. Het is een oprecht ECHT (verjaardags) Zielen cadeau te noemen.

Lieve Ilona en Rachel; Bedankt voor het organiseren en het aanbod.

Marleen 
Jacqueline

Een unieke, liefdevolle en compassievol mens met veel humor

 "Een unieke, liefdevolle en compassievol mens met veel humor. Ik heb aan diverse Retraites meegedaan als ook een aantal persoonlijke sessies en middag-bijeenkomsten met Rachel Koers. Zij heeft vele gaven op een heel hoog niveau.

Ik ben bijzonder goed door haar en de Bron geholpen met vooral mijn lichamelijke klachten; heb veel heling mogen ontvangen.

Alles wat er gezegd werd klopte en ik kon er verder mee!

Het heeft veel verbetering gebracht. Niet alleen fysiek maar ook veel meer inzicht in mijzelf. Ik ben blij dat Rachel in mijn leven is gekomen."

Jacqueline