UITVERKOCHT! Lezing: Hoe eet je zo gezond mogelijk?

Van Vrijdag 24 november, 2023 19:30 tot 22:00
Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Lezing
Gezien: 4389

De laatste wetenswaardigheden over het optimaliseren van jouw gezondheid.

In deze boeiende en informatieve lezing zal Juglen Zwaan uitgebreid ingaan op hoe het zit met de voedingswaarden van ons hedendaagse voedsel, hoe je in de supermarkt de gezondste keuzes kunt maken en welke voedingsmiddelen je beslist vaker op het menu moet zetten.

Een belangrijk aspect van deze lezing is de focus op chronische laaggradige ontstekingsziekten, die aan de basis liggen van de meeste ziekten waar we vandaag de dag door geteisterd worden. We zullen bespreken hoe je door middel van voeding en levensstijl deze ontstekingsziekten kunt voorkomen of verminderen. Je gaat naar huis met vele praktische tips en trucs waarmee je je gezondheid de rest van je leven kunt ondersteunen.

Uiteraard is er voldoende gelegenheid om jouw persoonlijke vragen te stellen.

Juglen Zwaan is inmiddels een bekende bij de Hartcirkel en ik (Ilona) heb zijn werk altijd zeer gewaardeerd. Meer informatie over zijn achtergrond en werk: www.ahealthylife.nl

 

Wanneer:  Vrijdag Avond 24 november - 19.30 uur - 22.00 uur (uitloop mogelijk)

Locatie: De nieuwe Beuk, Dorpstraat 20 Bergen. Gratis Parkeren voor de deur van de Petrus Paulus Kerk (onze locatie zit daarachter) - Dorpsstraat nr. 20

Vergoeding: 20 euro

Tijdens deze bijeenkomst kun je ook Juglen zijn aller nieuwste boek kopen welke persoonlijk gesigneerd wordt, indien gewenst.