UITVERKOCHT! Kennismaken met Multidimensionale Genezer Rachel - 11 April (Nieuwe Kennismaking ingelast op 30 mei!)

Van Zondag 11 april, 2021 14:00 tot 16:30
Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 948

Gezien de grote vraag hebben we een nieuwe kennismaking ingelast voor 30 mei, 2021.

We hebben een 'last minute' kennismaking-bijeenkomst ingelast voor hen die nieuwsgierig zijn naar de multidimensionale Genezer Rachel Koers en er over nadenken mee te gaan met een van de drie daagse Retraites in de zomer maanden.

Tijdens deze middag kun jij direct jouw persoonlijke vragen stellen aan Rachel. Over iets wat er momenteel in jouw eigen leven 'speelt' of een vraag die wat breder is. Bijvoorbeeld: wat er in de Wereld momenteel gaande is (vanuit een hoger plan bezien). Ze zal de vragen op haar eigen - multi dimensionale - wijze channelen. Ze zal ook iets vertellen over haar eigen achtergrond en hoe het is om met een hoger bewustzijn op Aarde te leven.

Wie is Rachel?

Rachel is een multidimensionale genezer met een verruimd bewustzijn. Hierdoor is ze in staat om zeer zuiver en verfijnd te werken op diverse manieren waaronder met energieën. Door haar verruimde bewustzijn is ze dientengevolge ook in staat zeer nauwkeurig te channelen. Ze kan mensen bij hun diepste lagen brengen en daarmee kunnen ze bij stukken komen die ze eerder zelf nooit hebben kunnen vinden. De verborgen stukken waar je zelf niet bijkomt omdat ze in het onbewuste zitten - de laatste stukken vaak - die kunnen met haar hulp aan het LICHT komen. Hierdoor worden mensen in staat gesteld om echt te transformeren naar hun Ware Zelf. En daarbij een goede integratie in jouw lichaam om zo heel en volmaakt mogelijk te zijn en te functioneren. En hierdoor zul je meer in balans zijn en dichter bij jouw Ziel.

De zaal is groot en de groep blijft klein. We kunnen daarom aan alle wettelijke maatregelen voldoen. Wie weet tot snel!

Investering:  15 euro. Koffie/thee/lekkers te verkrijgen.

Wanneer: 11 april 14:00 - 16:30 inloop 13.45.

Waar: Soulbalance - Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk - gratis parkeren voor de deur.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Kennismaking Rachel Koers