LEZING: Innerlijke Kracht Vinden en Voeden 9 november 2019 - Dorien Hoogerheide

Van Zaterdag 09 november, 2019 14:30 tot 17:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Lezing
Gezien: 2035

In deze turbulente tijden van klimaatverandering, uitputting en vervuiling van de aarde, het dreigende uitrollen van het 5G netwerk én van geestelijke stress op vele fronten, wordt er telkens een beroep op ons gedaan om niet alleen in onze liefde te gaan, dan wel te blijven staan, maar zeker óók in onze kracht. Hóe we deze innerlijke kracht kunnen vinden en aanwenden, daar gaat deze bijzondere Hartcirkel lezing van Dorien Hoogerheide uit Andijk over.

Dorien is een begaafd medium die al ruim 20 jaar met groot gemak klaterheldere, wijze en opbeurende boodschappen 'van de andere kant' doorgeeft.

Ze is de auteur van twee hele waardevolle boeken: ‘ Liefde voor jezelf’ en 'Verlicht je leven'.  Haar consulten (doorgevingen) die ze individueel geeft, zijn van een hoog en zeer 'çoncreet' niveau, waardoor al heel veel mensen nieuwe richting, inspiratie en soms ook broodnodige troost en verzoening hebben gevonden.

 

 

Deze URGENTE, bekrachtigende én bemoedigende Lezing (doorgeving) zal onder andere gaan over: 

  • Hoe kom je nu ECHT in je kracht te staan?
  • Waarom geven we onze kracht toch vaak ook weer zo gemakkelijk weg?
  • En wat kun je doen om dit ‘tegen’ te gaan in deze vaak hectische tijden?
  • Hoe kun je je nog beter bewust worden van je innerlijke kracht?

Dorien Hoogerheide (Lees: de 'Bovenwereld') zal niet alleen heldere analyses aanreiken, maar ook handzame, liefdevolle, oplossingen. Die oplossingen komen dus ter plekke door, evenals in elk geval één speciale Meditatie om weer extra in je innerlijke kracht te komen.

Na de pauze is er ruim de gelegenheid om je vragen te stellen die met het onderwerp 'Innerlijke Kracht' te maken hebben.

Je bent van HARTe welkom!

MEER INFORMATIE:

Meer informatie over Dorien en haar boeken ‘Liefde voor Jezelf’ en ‘Verlicht je leven’ kun je vinden op haar website: www.berichtenvanboven.nl. Je kunt je daar ook abonneren op de gratis Nieuwsbrief die elke maand een gechanneld bericht over actuele zaken bevat.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 9 november 2019
Tijdstip: 14:30 uur tot 17 uur (zaal open om 14:00 uur)
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken, rechts en links van het gebouw!
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst, onder vermelding van: Dorien Hoogerheide.