Isaac Shapiro - Satsang Intensive August 2020 Verplaatst naar 2021 - Exacte datum wordt bekend gemaakt

Van Zaterdag 07 augustus, 2021 11:00 tot Zondag 08 augustus, 2021 18:00
Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 1612

Ook in augustus 2020 zullen we weer verblijd worden met de komst van de Australische Satsang 'leraar' Isaac Shapiro. 

Al vele jaren komen mensen overal ter wereld bijeen om uitdrukking te geven aan hun diepste verlangen: Vrede te vinden in zichzelf en een oprecht en Vreugdevol leven te leiden waarbij je religies, filosofieën en concepten achter je laat....

Satsang is een directe weg zonder specifieke technieken en methoden. Het enige wat van belang is, is dat je het verlangen en de bereidheid hebt om te zien wie je werkelijk bent: Puur Bewustzijn!

Voor wie nog niet bekend is met Satsang: Kom een (laagdrempelige) Satsang avond bijwonen en ervaar het Zelf! In augustus kun je maar liefst vier avonden bijwonen. (los te boeken)

Isaac nodigt je uit om je te realiseren wie jij werkelijk ten diepste bent en wie je altijd al bent geweest namelijk: Puur Bewustzijn. Tijdens deze dagen in het prachtige Schoorl kun jij samen met Isaac onderzoeken hoe je dat kunt belichamen in je ‘alle-daagse’ leven. De locatie is gelegen midden in de natuur en ondersteunt dit proces omdat de bomen je een geborgen gevoel kunnen geven.

De mogelijkheid om deel te nemen in een veld van Bewust Zelf-onderzoek, gecreëerd door alle deelnemers die een gemeenschappelijke interesse hebben om in liefde te leven, is immens en enorm van nut voor onze ontwikkeling als mens.

Het enige menselijke ‘drama' en lijden wat er eigenlijk is: is het niet willen hebben van de ervaring die we op dit moment beleven.

Dit drama kent vele vormen. Zoals het niet hebben van de juiste baan, baas of relatie of meer geld willen hebben of meer verlicht willen zijn. Maar ook het hebben van chronische angstgedachten, zorgen maken over de toekomst én ongewenste emoties als gevolg van onprettige (traumatische) levenservaringen in het verleden.

Als we bemerken hoe onze gedachten en ons zenuwstelsel deze automatische patronen van lijden creëren en waardoor wij als het ware ‘worden geleefd’, dan worden deze onbewuste patronen bewust. Het Bewust-Zijn waarin dit ‘bewust worden’ plaatsvindt is onze Ware Natuur én altijd aanwezig en in het opmerken daarvan wordt zonder enige moeite, wat onbewust was – bewust.

Deze gedachten en patronen zijn ontstaan op basis van vaak hele vroege ervaringen in ons leven. Zolang deze nog in het zenuwstelsel zijn opgeslagen, sturen deze onze gedachten, gevoelens, emoties, acties en reacties in ons dagelijks leven aan. Vaak geheel automatisch en onbewust.

“The beauty of this invitation is that nothing needs to be changed, fixed, or eliminated. It is a non-dualistic, nonjudgmental enquiry into our present being. Everything happens through the agency of awareness.”
~ Isaac Shapiro

De subtiele uitnodiging van Isaac is gebaseerd op een diepgaand begrip van de noodzaak om vroege ontwikkelingsproblematiek en trauma ‘aan het licht te brengen’ middels Somatic Experiencing*. (Boekentip: De Tijger Ontwaakt, Dr. Peter Levine)

Deze automatische reacties en patronen worden ‘uitgenodigd’ om aan de oppervlakte te komen om volledig geëerd te worden.

Met het alsnog eren van wat er was en wat er is kan alles wat tot rust komen. Te weten dat we Puur Bewustzijn en Liefde zijn is prachtig. Echter, hiermee zijn nog niet onze patronen opgelost die ons doen lijden en zichtbaar zijn in ons dagelijks leven.

De diepe heling welke plaats kan vinden door bovenstaande benadering, dat is de unieke ervaring van het ‘in waarheid’/in Satsang zijn met Isaac Shapiro.

All are welcome!


* Somatic Experiencing is er op gericht om op zorgvuldige wijze, zonder herbeleving van het trauma, het lichaam te helpen de bevroren spanning, beetje bij beetje los te laten. De beweging, sensatie of emotie die er ‘toen’ niet kon zijn, kan alsnog worden ervaren. Door deze ontlading kan eindelijk, vaak na vele jaren, de natuurlijke rust in lichaam én geest terugkeren.

When & where:

7 & 8 Augustus 2020 Intensive (11:00 - 18:00)

Klik hier voor avondaanmelding 4, 5 & 6 Augustus 2020:  Satsang in the Evening (19:30 - 21:30)

Location: Struin, Strandpalviljoen Camperduin, Heereweg 407, 1871 GL, Camperduin N.H.

Investment:

Satsang Intensive: 199 euro inclusief 2x een uitgebreide gezonde lunch & koffie/thee arrangement op beide dagen. (179 euro voor de Early Birds - aanmelden en betaling voor uiterlijk 15 mei.)

Optioneel: Gezonde vegetarische diner voor 19,00 euro per maaltijd. Je kunt ook van de kaart eten en het zo duur maken als je zelf wilt. (het diner betaal je ter plekke contant - wel reserveren).

Payment: The investment can be transfered to NL44 INGB 0796 8731 43 H.J. Borst. Please mention “Isaac Shapiro intensive”.

Sleeping Accommodation:

There are different options for affordable sleeping accommodations. You can make it as cheap or expensive as you want. Several camping options nearby.