Sharing the Light - 16 December in Bergen

Van Zaterdag 16 december, 2023 15:00 tot 17:30
Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Lezing, Bijeenkomst
Gezien: 2390

Als je op zoek bent naar wat licht in de dagen die steeds korter worden, kom dan naar de poëtische avond: 'Sharing the Light'.

Een feelgood-belevenis waarin de magische poëzie van Kagiso Universalis naadloos afgewisseld wordt met de transformerende muziek van Anna en Remco.

Jaap - Kagiso- Bierman is een dichter en performer van de Nieuwe Tijd. Met de flair van een troubadour, vindingrijk woordenspel en met frisse oprechtheid brengt hij zijn hoopvolle boodschap helder bij je over.

Zijn dichterlijke verhalen brengen je in vervoering naar een andere werkelijkheid; waar ieder natuurverschijnsel een stem en een boodschap heeft.

Waar het leven zelf een wezen is waar je mee kunt praten.

Al dit moois wordt muzikaal omlijst door Anna Spohr (zang, gitaar, ukelele) en Remco Hooijkaas (zang, gitaren). Zij brengen een aanstekelijke mix van poppy mantra’s en verwarmende heartsongs, waarbij eenieder zich van harte uitgenodigd zal voelen om mee te zingen, en waarin de Liefde de hoofdrol speelt.

Vergezeld van een korte meditatie hier en daar, wordt de verbinding in zachtheid versterkt.

Anna heeft lang gewerkt als mindfulness-trainer, vanuit de leer van het Tibetaans Boeddhisme, en heeft zich met hart en ziel en haar prachtige zangstem aan de muziek verbonden. Als kraamverzorgster maakt zij tevens muziek bij bevallingen.

Haar (muzikale) partner Remco is een door-de-wol-geverfde muzikant die elk muziekstuk met subtiel getokkel of stevige ritmes verlevendigt, en met uitgekiende harmonieën naar een hoger plan tilt.

De krachtige en zelfverzekerde voordracht van Kagiso helpt zijn boodschap in klare taal bij je te laten landen. Dit terwijl zijn golvende cadans je meevoert, en vasthoudt van begin tot het einde. De jonge dichter (27jaar) kan je niet alleen helpen voelen dat alles verbonden is, maar hij kan je laten zien hoe.

Een ontmoeting met deze unieke samensmelting van poëzie, muziek en spiritualiteit staat garant voor een hartverwarmende en onvergetelijke ervaring.

 

Wanneer:  Zaterdagmiddag 16 December, 15 uur tot ongeveer 17.30 uur. (met pauze). De inloop is vanaf 14.30 uur. 

Locatie: De nieuwe Beuk, Dorpstraat 20 Bergen. Gratis Parkeren voor de deur van de Petrus Paulus Kerk (onze locatie zit daarachter) 

Vergoeding: 20 euro