WORKSHOP: Voeding en Vitamines - Juglen Zwaan

Van Zaterdag 07 maart, 2020 10:00 tot 17:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Workshop
Gezien: 4767

Voeding & vitamines

Met Juglen Zwaan

Dit wordt een leerzame dag met Juglen Zwaan over voeding en voedingssupplementen. 

Onderwerpen die zoal besproken worden:

Wat is het belang van voeding en wanneer moet je suppleren? Welke supplementen zijn aan te raden en welke kun je beter vermijden? Wanneer kun je beter kiezen voor voeding? Welke keuzes op het gebied van voeding kunnen je nog gezonder maken? 

Deze dag is speciaal voor mensen die het maximale uit hun gezondheid willen halen. De basis voor een goede gezondheid wordt besproken, maar we gaan ook in op de details. Zo leer je de puntjes op de i te zetten, waardoor je gezondheid nog verder wordt bekrachtigd. De lesstof zal zowel theoretisch als praktisch van aard zijn, zodat je actief aan de slag kunt in het verbeteren van je gezondheid! Uiteraard is er tijdens deze dag de gelegenheid om jouw (persoonlijke) vragen te stellen.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.
Meer informatie over deze spreker: www.ahealthylife.nl

Datum: zaterdag 7 maart, 2020
Tijd: vanaf 9.30 uur inloop (10 tot 17 uur)
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Vergoeding: € 55,00 (exclusief drankjes en lunch)

Neem zelf je lunch mee of je kunt ook een gezonde lunch verkrijgen.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.M. Borst onder vermelding van: “Voeding & Gezondheid”