Lezing: De kracht van het donker & het mysterie van de maan - 5 April door Hermelijn van der Meijden

Van Vrijdag 05 april, 2024 19:30 tot 21:30
Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Lezing
Gezien: 1535

“Je grootste potentieel is je goddelijke blauwdruk diep vanbinnen. Om het te realiseren heb je alleen je eigen bewustzijn nodig. Dat doordringt, heelt en activeert jouw unieke energetische opmaak.”

In een tijd waarin veel oude structuren niet meer werken, duisternis naar de oppervlakte komt, en veel onzeker lijkt, is er ook goed nieuws. 

Al moet je daarvoor wel je perspectief wat veranderen. Maar met een andere bril op zie je dat in het donker zuivering, heling en transformatie plaatsvinden. Allereerst van je eigen bewustzijn, daarna ook van het collectieve bewustzijn. Dit is het vrouwelijke perspectief.

Als haar huwelijk uit elkaar valt, besluit Hermelijn van der Meijden op reis te gaan. Ze vertrekt naar Kreta, Egypte en Ierland; op zoek naar de vrouw die ze werkelijk is. Niet de echtgenote of de moeder van, maar de ziel die ze ergens onderweg verloren is. In een soul search die twee jaar duurt, vindt ze niet alleen haar eigen hart terug, maar stuit ze bovendien op cruciale informatie die in de loop van de geschiedenis in onbruik raakte. Vergeten wijsheid over de vrouwelijke natuur. Ze ontsluit het ‘donkere mysterie’ dat verdween uit het collectieve bewustzijn, dat gaat over ons onderbewuste en de kennis die daar over heling, transformatie, kracht, liefde, mystiek en natuurlijke cycli is opgeslagen. In haar boek De Negen Geheimen van de Vrouw vertelt ze op zeer persoonlijke, grappige en voelbare wijze haar verhaal dat van alles in lezers oproept.

Tijdens deze bijeenkomst zal Hermelijn ingaan op het Watermantijdperk dat aanbreekt, het vrouwelijke potentieel dat wakker wordt, de kracht van het donker en het mysterie van de maan. En waarom het voor alle mensen en de planeet goed is als we gaan kijken vanuit dat vrouwelijke perspectief.

Er is gelegenheid om vragen te stellen, en de subtiele informatie van het energieveld in te duiken. Want behalve schrijver is Hermelijn healer, reader en Energy Trainer. 

Hermelijn van der Meijden

Zowel als schrijver en trainer houdt Hermelijn zich bezig met energie, transformatie en het vrouwelijke potentieel. Want als er iets onbenut is in de wereld, dan is het wel dát potentieel! Wat zou er gebeuren als alle vrouwen zichzelf toegang verschaffen tot hun seksualiteit, sensualiteit, intuïtieve vermogen, creativiteit en liefde? 

Ze studeerde Nederlands en is bladenmaker geweest. In 2005 startte ze aan de Barbara Brennan School of Healing; vijf jaar intensieve training volgden. Tegelijkertijd deed ze een readingopleiding en ontmoette ze veel sjamanen, healers en leraren van over de hele Wereld. Meer informatie over haar: www.hermelijnvandermeijden.nl

Haar boeken zijn tijdens deze avond te koop!

Wanneer: vrijdagavond 5 april, 2024 -  19.00 uur inloop - start 19.30 +/- uur tot ongeveer 21.30 u.

Waar: De Nieuwe Beuk te Bergen, Dorpsstraat nr. 20 (beperkt gratis parkeren naast de Petrus Paulus Kerk, onze locatie zit hier achter)

Investering: 20 euro