UITVERKOCHT!! LEZING: het Ordenend Principe - Niets Gebeurt per Toeval - Bert Janssen

Van Zaterdag 15 februari, 2020 14:30 tot 17:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Soort Evenement: Lezing
Gezien: 1674

De lezing gaat over een ‘Ordenend Principe’ dat bepalend is voor alles wat met ons en om ons heen gebeurt en dat niet wordt beperkt door tijd en ruimte, waardoor de werking ervan vaak wordt ervaren als curieuze toevalligheden, synchroniteiten en zelfs als pure wonderen.

We kunnen dit ‘Ordenend Principe’ voor ons laten werken. Tijd, ruimte en plaats zijn hierbij niet relevant. Ons geheugen kan actief voorwaarts in de tijd werken (precognitie, premonitie, remote viewing, etc.) en onze invloed achterwaarts. We kunnen zelfs het verleden veranderen.

Het is een intens meeslepend en vaak ook verbijsterend verhaal

Over synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen

Over leylijnen en vormen in het landschap

Over Stonehenge, Avebury en Silbury Hill

Over tijd, ruimte en acausaliteit

Over Carl Gustav Jung en zijn mandala’s

Over Alchemie en de Steen der Wijzen

En vooral over geometrie en de menselijke geest

Over subliminale boodschappen en onbewuste beslissingen

Een verhaal over de mystieke achtergrond, waardoor er vele wonderbaarlijke zaken gebeuren. En een verhaal dat nog dagen, zo niet weken, zal nagalmen.

Bio Bert Janssen

Bert Janssen is bekroond auteur, avonturier en flamboyant verhalenverteller. Lang geleden is hij de mysterieuze wereld van de kwantum fysica, Gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme, Carl Gustav Jung, oude krachtplaatsen, etc, binnengestapt.

In een wervelend en sprankelend optreden - gevuld met een lach, een traan, drama en dreunend dynamiet - maakt hij je deelgenoot van verbazingwekkende zaken, messcherpe to-the-point analyses en reikt hij je handvaten aan waar je wat mee kunt.

Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.

Deze lezing zal op lichtzinnige wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl).

Wanneer? Op zaterdagmiddag 15 februari 2020
Tijdstip: 14:30 uur tot 17 uur (zaal open om 14:00 uur)
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken, rechts en links van het gebouw!
Vergoeding: 15 euro   

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Bert Janssen.