Kennismaken met Rachel Koers ~ Soulbalance

Van Vrijdag 01 oktober, 2021 19:15 tot 21:45
Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 102

We hebben een kennismaking-bijeenkomst gepland mocht jij nieuwsgierig zijn naar de multidimensionale mediamieke Rachel Koers. 

Ook fijn om haar 'werk' beter te leren kennen als je overweegt om naar een van de Retraites te gaan welke wij in het najaar en de winter aanbieden. De September retraite is inmiddels uitverkocht.

Tijdens deze avond kun jij direct jouw persoonlijke vragen stellen aan Rachel. Het kan gaan over iets wat in jouw eigen leven 'speelt' (gezondheid, relatie, werk) of een vraag die veel breder en algemener is. Alle vragen zijn heel erg welkom! Ook zal ze je praktische tips geven hoe jij jouw energie hoog kunt houden in deze huidige tijd. Ze zal op haar eigen - multi dimensionale - wijze antwoord geven. 

Soulbalance is een warme & veilige omgeving waarin jij jezelf helemaal kunt ontplooien en vrijgeven.

Wie is Rachel?

Rachel is een multidimensionale genezer met een verruimd bewustzijn. Ze staat direct in contact met de Bron. Hierdoor is ze in staat om zeer zuiver en verfijnd te werken op diverse manieren waaronder Energetisch. Door haar verruimde bewustzijn is ze dientengevolge ook in staat zeer nauwkeurig te channelen. Ze is in staat om je bij jouw diepste lagen te brengen en daarmee kom je bij stukken die je eerder zelf nooit hebt kunnen vinden. De verborgen stukken waar je zelf niet bijkomt omdat ze in het onbewuste zitten - de laatste stukken vaak - die kunnen met haar hulp aan het licht komen. Hierdoor word jij in staat gesteld om echt te transformeren naar jouw Ware Zelf. En daarbij een goede integratie in jouw lichaam te laten plaatsvinden om zo heel en volmaakt mogelijk te zijn en te functioneren. Hierdoor zul je meer in balans zijn en dichter bij jouw Ziel.

De zaal is groot en de groep blijft klein. We kunnen daarom aan alle wettelijke maatregelen voldoen. Wie weet tot snel!

Investering: 20,00 euro. Koffie/thee/lekkers te verkrijgen.

Wanneer: 1 Oktober 19:15 - 21.45 uur (inloop vanaf 19 uur)

Waar: Soulbalance - Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk - gratis parkeren voor de deur.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Rachel Koers Kennismaking