Geannuleerd - nader datum volgt spoedig WORKSHOP: ‘Je gezicht als spiegel van je gezondheid’  Een diagnose van je vitaliteit - Aad Orgelist

Van Zaterdag 23 januari, 2021 10:00 tot 16:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Workshop
Gezien: 2809

Trainer: Aad Orgelist, Natuurgeneeskundig Therapeut


Iedereen heeft een ander lichaamsgestel. Sommigen roken hun leven lang en krijgen geen longkanker, terwijl anderen nog nooit een sigaret hebben aangeraakt en wel die ziekte krijgen. Er zijn personen die leven erop los en worden heel oud en er zijn mensen die heel bewust leven en hun pensionering niet halen. Erfelijkheid, constitutie, psychische problemen door langdurige emoties en de sociale en maatschappelijke omgeving verklaren veel over het fysieke gestel en de geestkracht van elk mens. 

Daarom is de kennis van de ‘pathologie van het gezicht’ een onmisbaar instrument voor het herkennen van gezondheidsproblemen. Het bijzondere van deze kennis is dat gezondheidsproblemen en -klachten direct van het gezicht kunnen worden gelezen. In feite is het gelaat een open boek waarin de gesteldheid van onze organen is af te lezen. Onverwerkte emoties en gezondheidsproblemen tekenen zich na verloop van tijd af op het gezicht en krassen die als het ware in het gelaat. Uiteraard vergt dit enige oefening om dit te herkennen. Deze workshop geeft inzicht welke geheimen er in je gelaat verborgen liggen en zal eenieder aanspreken die is geïnteresseerd in zijn eigen gezondheidspreventie of werkzaam is in de zorgsector. Denk aan artsen, therapeuten, diëtisten etc.

Aad Orgelist studeerde HTS weg- en waterbouw en HTS bedrijfseconomie en heeft gewerkt in de ruimtelijke ordening en de transport en logistieke sector, als adviseur, manager en zelfstandig ondernemer. Die ervaringen hebben hem een kritische kijk gegeven op het functioneren van onze maatschappij. 
Het plotselinge overlijden van zijn jongste dochter versterkte bij hem het innerlijke weten en was aanleiding om een omslag te maken naar de natuurgeneeskunde. Sinds 2009 heeft hij een praktijk als natuurgeneeskundig therapeut en hypnotherapeut. 

Als auteur van diverse boeken zijn de thema’s maatschappij, zingeving, levensbeschouwing en rouwverwerking sterk met elkaar vervlochten. Zijn talent als schrijver en kunstschilder stellen hem ook in staat om de kennis van de ‘pathologie van het gezicht’ op heldere, duidelijke en inzichtelijke wijze over te brengen in zijn vierde en nieuwste boek: ‘Je gezicht als spiegel van je gezondheid’, dat volgens planning in september a.s. op de markt wordt gebracht.

 

Wanneer: Op zaterdag 24 oktober 2020. Tijdstip: 10:00 uur tot 16 uur
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken, rechts en links van het gebouw!
Vergoeding: 75.00 euro   

Zelf lunch meenemen of een betaalbare lunch te verkrijgen. (soep en tosti)

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Aad Orgelist.