UITVERKOCHT: 3 daagse Retraite: "Jouw Voetsporen nalaten op Aarde" ~ Rachel Koers - Centrum Venwoude augustus

Van Vrijdag 06 augustus, 2021 10:00 tot Zondag 08 augustus, 2021 16:00
Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 1333

Thema van de Retraites: "Jouw Voetsporen nalaten op Aarde"

Na een hele periode van stilte zijn wij zeer verheugd je te vertellen dat we deze zomer maar liefst vier maal een 3-daagse Retraite zullen organiseren op Centrum Venwoude. Rachel Koers zal deze retraite leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat hetgeen ze aanbiedt zich niet zo gemakkelijk in woorden te pakken is, is het wellicht een idee om haar te leren kennen op de introductie-bijeenkomst die we aanbieden.

De eerste retraite in de reeks, te weten op 7, 8 en 9 Mei was direct uitverkochtDaarom hebben we ervoor gekozen in Juni, Juli en Augustus ook een 3-daagse aan te bieden!

Hoe kwam mijn ontmoeting met Rachel tot stand?

Ik, Ilona, heb Rachel vorig jaar - Augustus 2020 - leren kennen. Door een groep 'licht werkers' die zich bezighielden met helingswerk voor Moeder Aarde werd ik gevraagd om me aan te sluiten. Wat een feestje was dat om al deze mooie zielen te leren kennen! Al vrij snel ontdekte ik het grote talent van deze bijzondere jonge vrouw van 43 jaar. We hebben elkaar wekelijks ontmoet en heb ik haar inmiddels zeer goed leren kennen. Omdat haar talenten zo divers en breed zijn noem ik het multi dimensionaal 'werk'. 

Voor wie de boeken van Christina von Dreien kent; Rachel is net als zij een vrouw met bijzondere gaven die in staat is om zeer transformatief werk te doen met mensen die hiervoor openstaan. Haar taak is om 'Lichtwerkers' in hun kracht te zetten. Onderstaande tekst - inclusief de opzet van de 3-daagse - komt niet van onszelf maar is gechannelde informatie. Voel maar of je ermee resoneert.

"Deze 3-daagse is bedoeld voor diegene die er klaar voor is om zijn/haar laatste kleed af te leggen en in het levende water willen stappen. En als gevolg hiervan zul jij jouw voetsporen op Aarde definitief achterlaten.

Met de vele doorbraken, welke zich tijdens deze drie dagen zullen voltrekken, zul je gesterkt naar huis gaan."

Het Centrum

De energie op Centrum Venwoude - gelegen midden in de bossen van Lage Vuursche - wordt gedragen en is daarom bij uitstek 'de plek' om deze Retraite te organiseren. Bij aankomst ontdek je direct hoe fijn deze plek is waar je onmiddellijk de stilte ervaart. Deze unieke locatie is nergens mee te vergelijken, zelf kom ik er al zo'n 10 jaar. Het landgoed staat op 16 hectare eigen grond en de drie zalen zijn helemaal natuurlijk. Neem snel een kijkje op de website om deze prachtige plek te zien: www.venwoude.nl

Venwoude staat voor het bewust ontwikkelen en leren inzetten van je eigen kracht en kwaliteiten, vanuit betrokkenheid en afstemming op het grotere geheel.

Inhoud programma

Uiteraard blijven de groepen klein en kunnen we volledig voldoen aan alle wettelijke maatregelen. Geheel 'corona proof' om het zo maar te zeggen.

Vrijdag

10.00 uur - 12.00 uur: Aankomen op Venwoude met koffie/thee/lekkers en Acclimatiseren op het prachtige landgoed.

12.30 uur: Gezonde biologische lunch met o.a. salade, soep & broodjes

13.30: Terrein verkennen en wandeling maken met of zonder begeleiding of gewoon lekker relaxen op het Landgoed.

16.00: Kennismaken met elkaar en uitleg over het weekeinde

18.00: Diner en eigen besteding

20.00: Welke intentie wil jij neerzetten voor dit weekend? Lekker bij het kampvuur buiten. (dit onderdeel is niet verplicht, gewoon aanwezig zijn mag ook)

We starten op vrijdag heel rustig op omdat het van belang is dat we tot rust komen en ons helemaal leeg kunnen maken voor het Energetische werk van Zaterdag en Zondag.

Zaterdag

8.00 en 9.15 uur: Ontbijt

10.00 - 12.00 uur: Energetisch Werk met het Witte Licht en opheffen blokkades / schoonmaken van het Energie systeem

12.30: Lunch

14.00 -17.00 uur: Lichaamsgericht werk met onder andere Yoga 

D.m.v. beweging het lichaam losmaken zodat je goed in je lijf komt te zitten.

We gaan vervolgens verder met ademhalingstechnieken waarbij je nog dieper in jouw lijf komt. 

Dan: Opschonen van blokkades met Energie werk.

18.00: Diner

20.00 uur: Kringgesprek met de groep, deels gechanneld.

22.00 uur: Vrij bewegen (dansen) na afloop voor wie zin heeft!

Zondag

8.00 en 9.15 uur: Ontbijt

10.00 - 12.30 uur: Initiatie in de Aarde zetten. Oftewel, Eigen intenties verankeren in de Aarde. 

Dan zal het tij keren. De laatste Mantel zul je ontdoen!

13.00 uur: Uitgebreide warme lunch (hoeft je 's avonds niet meer warm te eten)

14.00 tot ongeveer 16.00 uur: Deze middag biedt jou de gelegenheid om al je 'laatste' vragen te kunnen stellen. Dit is op basis van een multi dimensionale channeling. We sluiten de retraite op een mooie liefdevolle manier af. Dit onderdeel is geheel vrijblijvend.

Investering

Jouw investering in deze all inclusive 3-daagse Retraite is 505 euro in totaal als je kiest voor een 1 persoonskamer op het grote landgoed.  (50,00 euro per nacht is het aandeel van je kamer inclusief toeristen belasting). 

Voor het totaal bedrag heb je onbeperkt koffie/thee/water en fruit & alle biologische gezonde maaltijden en slapen in de stilte van de natuur. 

(Van het totaal bedrag is de investering in Venwoude 400 euro)

Kamperen

Je kunt het een stukje goedkoper maken door te kamperen. Of een kampeerbus neerzetten mag ook! (17,28 euro per nacht) - 440 euro totaal

Delen van een 2-persoons kamer

Samen een kamer delen kost 39,08 euro per nacht. Totaalprijs Retraite is dan: 485 euro

Mocht je nog vragen hebben bel of mail gerust. Definitieve opgave door mij (Ilona) een mail te sturen en je ontvangt dan nadere informatie. De voorwaarden zoals deze staan op de website van de Hartcirkel zijn van toepassing op deze 3-daagse Retraite.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Rachel Koers.

Data:

11, 12 en 13 Juni

2, 3 en 4 Juli

30, 31 Augustus t/m 1 September

Voor diegene die het werk van Rachel willen leren kennen alvorens een Retraite te boeken. Op 11 April is er een kennismakingsmiddag met haar in Centrum Soulbalance te Broek op Langedijk. Nader informatie volgt snel.