LEZINGENBij annulering tot 4 weken voor aanvang wordt het reeds betaalde geld verrekend met een andere bijeenkomst. Voor alle duidelijkheid: Je mag naar een andere gewenste lezing komen. Bij annulering korter dan 1 week voor aanvang is er normaal gesproken geen restitutie mogelijk. Dit heeft te maken met onze eigen vaste kosten.

WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN: Tot 4 weken voor aanvang van de eerste workshopdag kun je per e-mail annuleren. Je houdt voor het bedrag wat betaald is dan een TEGOED bij de Hartcirkel voor een ander evenement, minus 15 euro administratie-kosten. Bij annulering gelijk aan, of korter dan, 2 weken voor aanvang van de eerste workshopdag, wordt 50% van de totale trainingsprijs in rekening gebracht. Bij annulering gelijk aan, of korter dan één week voor aanvang van de eerste trainingsdag, wordt de volledige trainingprijs in rekening gebracht. Natuurlijk mag er ook een vervanger aanwezig zijn!

RETRAITES: Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de Retraite betaal je 25% van de retraite-prijs. Bij annulering tot 4 weken betaal je 50%. Daarna ben je 75% van de retraite bedrag verschuldigd. Annuleer je in de allerlaatste week - dan zijn alle bestellingen voor het eten gedaan - en ben je daarom 100% van het retraite bedrag verschuldigd. Natuurlijk is het wel mogelijk een vervanger te vinden! Wij raden je aan om ervoor te kiezen een annulerings-verzekering af te sluiten.

DISCLAIMER:  We behouden ons het recht voor in geval van calamiteiten ons programma te wijzigen en in echte noodgevallen het evenement zelfs te annuleren; denk aan uitbraken van zeer besmettelijke virussen, natuurrampen, ziekte van de spreker etc. Dit geldt voor de lezingen, workshops en andere bijeenkomsten zoals de Retraites. Er is in het geval van overmacht geen restitutie mogelijk.