Bijeenkomst voor jongeren & meer! De Ontwakende Lichtwerkers - Soulbalance

Van Zondag 11 juli, 2021 14:00 tot 17:00
Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 892

Er is een nieuw initiatief geboren waar wij zeer verheugd over zijn! Wij lopen al langere tijd met de gedachte rond om voor jongeren iets te mogen betekenen. Want wij merken dat steeds meer jongeren vastlopen. Zij weten niet meer waarvoor zij naar de Aarde zijn gekomen en snappen niets van deze Wereld welke nog in transitie is naar een Nieuwe Aarde in een hogere dimensie.

In samenwerking met Rachel Koers en Silvia Hoevenaar (Keytohealth.nl) zal Ilona - vanuit De Hartcirkel - een evenement organiseren om jongeren te helpen weer in hun KRACHT te komen. Bovenstaande drie dames zullen deze middag 'begeleiden' en de inhoud samen met de jongeren vormgeven. Het wordt dus een interactieve middag zonder verplichtingen en vooral heel laagdrempelig. 

Deze bijeenkomst is in principe voor iedereen - maar vooral gericht op jongeren. Uiteraard zijn de ouders ook van harte welkom op deze eerste bijeenkomst. 

We laten deze middag ontstaan vanuit de behoefte van de jeugd. Zij worden in de gelegenheid gesteld de vragen te stellen die bij hen leven en niets is te gek. Alles is welkom! Mocht het zo zijn dat we op een bepaald moment 'vastlopen' met het geven van een passend antwoord, dan zal Rachel het antwoord 'channelen' vanuit haar contact met de Bron. De vragen worden beantwoord vanuit een groter en breder perspectief. (dus niet vanuit de 3e dimensie)

Het wordt een evenement zonder winstoogmerk. De inkomsten worden dus uitsluitende gebruikt om de kosten van deze bijeenkomst te dekken (zaalhuur, PR en reiskosten).

Mocht er echter iemand zijn die dit initiatief een warm hart toedraagt... dan is een donatie vanuit 'sponsoring' welkom.

Achtergrond Rachel

Rachel is van jongs af aan paranormaal begaafd. Ze heeft een directe verbinding met de Albron. Concreet betekent het dat ze onder andere helder kan horen, zien, voelen en weten en in meerdere dimensies gelijk aanwezig kan zijn. (multi dimensionaal)

Ze weet exact waar je blokkades zitten en kan je helpen deze op te heffen. Uiteraard met toestemming van de persoon in kwestie omdat niets geschiedt zonder de vrije wil van de mens. Acht jaar lang volgde zij een intensief traject met de 'Andere Wereld', om zichzelf helemaal uit te balanceren. Nu kan zij als de beste mensen (jongeren) - met het accent op Lichtwerkers - helpen om in hun kracht te komen. 

Achtergrond Silvia

Silvia is Holistisch Health coach en helpt mensen in hun kracht te zetten op mentaal, fysiek en energetisch vlak. Daarnaast is ze bewustzijnscoach en begeleid mensen in het proces van ontwaken. Door events te geven en 1 op 1 coaching. Heel haar leven houdt ze zich al bezig met spiritualiteit en holistische gezondheid en de kracht van het bewustzijn.

 Achtergrond Ilona 

Ilona heeft na haar studie Communicatie gewerkt in diverse functies binnen de communicatie-branche (waaronder bij de Televisie). Na een omscholing tot trainer en professioneel begeleider werkte zij met mensen als allround coach. Nadat zij aanvullend nog een korte opleiding volgde tot HSP-begeleider werkte ze jaren met kinderen en jongeren. In 2009 is zij begonnen evenementen te organiseren op het gebied van spiritualiteit en bewustzijns-ontwikkeling en dat doet ze tot op de dag van vandaag met veel plezier en vanuit haar Hart.

 

Vrije Donatie.

Alleen op de dag zelf, contant te voldoen! Dus ajb geen overboeking op de rekening van Ilona!!!

Wanneer: 11 juli 14:00 - 17:00, inloop 13:40.

Waar: Soulbalance - Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk - gratis parkeren voor de deur.