WORKSHOP: De Cirkel van Isis - Lauri Fransen

Van Zaterdag 10 oktober, 2020 11:00 tot 16:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Soort Evenement: Workshop
Gezien: 1701

In de Cirkel van Isis zijn betekent je laten omhullen door de Baarmoeder van de Goddelijke Moeder. Hoe Zij ook genoemd wordt: Isis, Ashera, Artemis, Demeter, Brigit, Freya of Maria. Zij is Degene met de Tienduizend Namen, overal op aarde in één of andere vorm bekend. Haar Wezen is Liefde en Eenheid. Daar in Haar heilige ruimte, de Cirkel, kunnen wij delen met elkaar. Isis is een Deur, een Poort. Eén van de vele ingangen naar het Goddelijk Vrouwelijke, de kern van de Schepping.

In haar tweede boek: Het Huis van Isis, een liefdesgeschiedenis’  schrijft Lauri Fransen daarover. Zij vertelt van haar ontdekkingsreis met Isis; een reis die twintig jaar geleden begon en nog steeds verder gaat. Van verwarring, onbegrip en verzet naar voortschrijdend inzicht en overgave. Dit vertellen is altijd ingebed in de Cirkel van Isis. Dat wil zeggen: we zitten met de groep in een cirkel-opstelling en er wordt begonnen met een geleide meditatie waarin we ons verbinden met het energieveld van Isis. Daarbinnen komt dan op organische wijze het boek ter sprake. Zo kun jij, als je aanwezig bent, dezelfde energie door je heen voelen komen die in het boek zit. “Want het boek ’Het Huis van Isis’ is een co-creatie, een samenwerking, soms zelfs een samensmelting van Isis en mijzelf. Daardoor is dit boek geworden tot een manifestatie van de Godin op aarde. Wij ontvangen Haar in deze Heilige Cirkel in ons hart, in ieders hart. Want mijn hart vloeit over om dát met jullie te delen wat ik zelf ervaren heb tijdens het schrijven en wat ik nog steeds ervaar in mijn dagelijks leven.”

Na de lunchpauze gaan wij verder met een meditatieve oefening en kunnen er vragen worden gesteld. Deze workshop is een interactieve ervaring.
Meer informatie vind je op haar website: www.indecirkelvanisis.nl
 
Lauri Fransen wordt in 1946 geboren in een protestants-christelijk middenklasse-gezin. Al jong kent zij een diep verlangen naar verbinding met het goddelijke, maar kan zichzelf niet herkennen in de religie van een vadergod. Op 36-jarige leeftijd ontdekt zij meditatie en vervolgens leeft zij twee jaar in een spirituele commune. Op haar 40e wordt zij moeder van een zoon en trekt met haar gezin naar mediterrane landen, waar ze godinnenculturen bestudeert. Tijdens die reizen gaat haar mediamieke kanaal open en krijgt ze contact met gidsen, engelen en leraren in de geestelijke wereld. Samen met haar gids ontwerpt en geeft ze een cursus om ook anderen dit contact te leren. Niet lang daarna begint de godin Isis door haar heen te spreken.

Lauri werkte 15 jaar in het onderwijs en volgde daarna verschillende internationale trainingen in energiewerk en groepsbegeleiding.

Ze ontwikkelde een eigen methode om te werken met het innerlijk kind en heeft een lange ervaring in het individueel begeleiden van mensen.

In 2007 verscheen haar eerste boek: ‘Het Evangelie van Isis, de rol van het vrouwelijke bij het ontstaan van het christendom.Klik hier voor meer informatie.

Datum: zaterdag 10 oktober 2020 in Bergen(NH)
Tijd: 11 uur tot ca. 16:00 uur. Zaal open vanaf 10:30 uur.
Locatie:  Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken, rechts en links van het gebouw!
Bijdrage: 49,00 euro (beperkt aantal plaatsen).
Lunch: Er is overheerlijke soep te verkrijgen (3 euro) en tosti's of zelf lunch meenemen, thee & koffie verkrijgbaar.

Boeksigneersessie. Prijs boek: € 20,50.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Lauri Fransen.