Oefenworkshop Psychosomatiek - Henk Fransen

dagen
uren
minuten
seconden
Van Zondag 15 september, 2019 10:00 tot 17:00
Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Soort Evenement: Workshop
Gezien: 1067

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor patiënten die hun lichaam willen helen en voor therapeuten die zich de werkwijze van Henk Fransen willen eigen maken.

Het is belangrijk dat je de lezing "Psychosomatiek" op de dag voorafgaand aan de workshop hebt bijgewoond of een van de boeken van Henk Fransen hebt gelezen. Als je de lezing "Psychosomatiek" welke Henk vorig jaar (2018) voor de Hartcirkel verzorgde hebt bijgewoond, dan is dat uiteraard ook voldoende om de workshop bij te kunnen wonen.

Tijdens deze workshop kun je leren hoe je de informatie uit de lezing voor jezelf kunt toepassen. Henk Fransen geeft voorbeeldsessies waarnaar je in 2-tallen kunt oefenen. Ook ga je leren hoe je "tekeningen" kunt gebruiken om snel extra informatie te verkrijgen over een ziekte/probleem. Tot slot evalueer je de dag en kijk je hoe je het geleerde voor jezelf (of in je praktijk) kunt uitbouwen.

Programma onderdelen:
- Wat is psychosomatiek?
- De kracht en beperkingen van de psychosomatische benadering
- Inleiding in de psycho-neuro-immunologie (lichaam-geest relatie)
- Het doorgronden van de betekenis van organen/ziekten
- Non-verbale signalen (lichaamstaal) leren verstaan
- Van klacht naar kracht
- Een manier van werken waarbij je lichaam je de weg wijst naar de oplossing
- Manieren om een gevoelige/zieke plek in je lichaam te versterken
- Demonstratie-sessie(s)


Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken "Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel", "Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus", "Handboek kanker" en "De betekenis van kanker". In 2015 lanceerde hij "De zoektocht naar genezing". De video's hierover zijn op Youtube al meer dan een kwart miljoen keer bekeken.
In 2016 viel hij op door zijn visie het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland te creëren; dit is een ongoing project. Meer info op: www.henkfransen.nl.

Wanneer: Zondag 15 September 2019

Tijdstip: 10 tot 17 uur (inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee)

Locatie: De Schulp, Egmond Binnen

Vergoeding voor deze bijzondere dag: 125 euro. Dit bedrag is inclusief koffie/thee/lekkers en een veganistische maaltijdsoep. (Je kunt zelf eventueel nog een broodje meenemen)

PARKEREN: Je kunt zowel rechts als links van het gebouw "De Schulp" gratis parkeren!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst, onder vermelding van: “Workshop Henk Fransen”