Uitverkocht: Klankmeditatie & Healing (liggend) - Karina Kerssens

Van Zondag 18 april, 2021 14:00 tot 17:00
Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 350

Een weldadige manier om te ontspannen en tot rust te komen. De harmonieuze klanken van de klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten vitaliseren en geven nieuwe energie.

Tijdens een klankmeditatie & healing stemt Karina zich af op de energie van de aanwezigen. Ze verbindt iedereen met de bron-energie en vraagt de helende Engelen van de violette straal een IET-healing* in te zetten.

Deze healing werkt op celniveau en zorgt voor het lostrillen en loslaten van negatieve onverwerkte emoties (inprintingen). Aangesproken wordt jouw zelfhelend vermogen. Jouw energiesysteem wordt herinnerd aan zijn heelheid en dat het tot zelfgenezing in staat is. 

Helen doe je namelijk zelf. Wat kan en wil jij nu loslaten? Kun jij je volledig overgeven aan deze aangereikte energie?

De helende reis wordt begeleid met de zachte, harmonieuze en soms uitdagende en prikkelende klanken van de klankschalen, sjamanen drum, stemvorken en andere instrumenten. Je zult de bijzondere trillingen die deze instrumenten veroorzaken horen, voelen en ervaren. Jouw energie wordt op een unieke wijze in beweging gebracht. Luisterend naar deze prachtige muziek ga je op reis in jezelf.

Praktische informatie

Tijdens een klankmeditatie & healing lig je op een eigen matje met kussen en een warme deken om het zo comfortabel mogelijk te hebben. Ervaring met meditatie of andere ontspanningstechnieken is niet nodig. Wel vraagt deze klankmeditatie & healing een liefdevolle overgave van jezelf aan jezelf.

De uitwerking verschilt dan ook per persoon. Na afloop voel je je vaak kalm en energiek tegelijk. Alsof je ontwaakt uit een diepe, verkwikkende slaap. 
Van belang is om na de klankmeditatie & healing voldoende water of kruidenthee te drinken. Je ondersteunt hiermee jouw proces en voer je vrijgekomen afvalstoffen sneller af. De harmoniserende kracht van de sessie kan nog dagen doorwerken.

*IET=Integrated Energy Therapy

Wie is deze Healer?
Karina Kerssens is een multidimensionaal wezen, een sprank goddelijk licht met een menselijke ervaring.
Eind 2006 begon haar zoektocht naar heling, ontspanning en vooral meer energie. Ze ontdekte haar talenten, namelijk: het helder invoelen en het diep en krachtig helen. Gefascineerd en gretig volgde zij vele workshops en opleidingen zoals: intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, zelfheling met de pendel tot systemisch werk, heilige geometrie en nog veel meer.

In 2018 behaalde zij haar master in IET® gehaald. Een healing methode die blokkades op cellulair niveau aanpakt, mensen weer in hun kracht zet en op weg helpt bij het beleven van hun zielendoel.

Het afgelopen jaar (2020-heden) heeft zij een enorme verdieping mogen ervaren in haar zijn. In contact met haar goddelijke bewustzijn werd ze herinnerd aan haar taak in energiewerk voor Moeder Aarde.

In haar praktijk werkt ze vanuit haar hart, in verbinding met God en uitsluitend in licht en liefde. Haar grootste kracht en zielendoel is dat ze mensen heling, ontspanning, aarding en leven vanuit hartsbewustzijn, meegeef.

Ze kijkt er naar uit je te ontmoeten!

Investering:  20 euro. Koffie/thee/lekkers te verkrijgen.

Wanneer: 18 april 14:00 - 17:00 inloop 13.45.

Waar: Soulbalance - Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk - gratis parkeren voor de deur.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Karina Kerssens