UITVERKOCHT: 2 daagse Retraite: "Jouw Voetsporen nalaten op Aarde" ~ Rachel Koers - Soulbalance

Van Zaterdag 25 september, 2021 09:30 tot Zondag 26 september, 2021 18:00
Vreekesweid 1 1721PP Broek op Langedijk
Geplaatst door de Hartcirkel
Soort Evenement: Bijeenkomst
Gezien: 621

De 3-daagse Retraites die we deze zomer organiseerden op Centrum Venwoude werden door de deelnemers zeer goed ontvangen. Mijn grote dank aan alle participanten die zich helemaal openstelden en niet te vergeten Rachel voor haar toewijding en inzet van haar prachtige talenten. Binnenkort zal ik aantal van deze mooie reacties op mijn website zetten. 

Met veel plezier zullen we deze Retraites voortzetten; een aantal daarvan in een iets wat ander jasje om het voor iedereen toegankelijk te maken. Zoals deze tweedaagse in Centrum Soul Balance waarbij je gewoon heerlijk in je eigen bedje kunt slapen (als je in de buurt woont). Voor degenen die niet in de buurt wonen hebben we zeer betaalbare bed & breakfast mogelijkheden.

Rachel Koers zal deze tweedaagse bijeenkomst leiden vanuit haar bijzondere gaven en haar unieke manier van werken. Haar eigen proces verliep anders dan die van de 'gemiddelde mens'. Omdat haar talenten zo divers en breed zijn noem ik (Ilona) het multi dimensionaal 'werk'. Rachel is een vrouw met bijzondere gaven die in staat is om zeer transformatief werk te doen met mensen die hiervoor openstaan. Haar taak hier op Aarde is om 'Lichtwerkers' in hun kracht te zetten. 

"Deze 2-daagse is bedoeld voor diegene die er klaar voor is om zijn/haar laatste kleed af te leggen en in het levende water willen stappen. En als gevolg hiervan zul jij jouw voetsporen op Aarde definitief achterlaten. Met de vele doorbraken, welke zich tijdens deze twee dagen zullen voltrekken, zul je gesterkt naar huis gaan.

Inhoud programma

Uiteraard blijven de groepen klein (maximaal 12 deelnemers) en kunnen we volledig voldoen aan alle wettelijke maatregelen. Geheel 'corona proof' om het zo maar te zeggen. 

Tijdens deze dagen maken we het onszelf vooral zo relaxt als mogelijk; zo is er een heerlijke lounge bank om op te zitten. Heerlijk jezelf zijn staat tijdens deze dagen hoog in het vaandel. Het kan fijn zijn om lekker zittende kleding aan te trekken en een omslagdoek of vestje mee te nemen.

Zaterdag 25 September

Aankomst Soul Balance: 9.45 uur (met ontvangst van koffie/thee en lekkers)
10.00 uur - 12.30 uur: Kennismaken en Ochtend programma onder leiding van Rachel - Wat is jouw intentie voor deze 2 daagse?
12.30 uur: Gezonde (warme) uitgebreide lunch 
14.00 uur - 18.00 uur: Middag programma - De groep wordt meegenomen op reis door de Bron.

Zondag 26 September

10.00 - 12.30 uur: Landen en vervolgens Energie werk
12.30: Gezonde (warme) uitgebreide lunch
14.00 -18.00 uur: Middag programma - Initiatie en daarna afsluit ronde.
 

Jouw investering in deze 2-daagse Retraite is 249,- euro.
Voor dit bedrag heb je op beide dagen onbeperkt koffie/thee/fris en fruit & een gezonde warme (uitgebreide) lunch.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL44 INGB 0796 8731 43, H.J. Borst, onder vermelding van: Rachel Koers.