Interactieve Healing-middag

Hoe om te gaan met een Wereld die steeds ‘gekker’ wordt

Tijdens deze middag zullen we misverstanden, gedachten en geloofsovertuigingen over wie we denken te zijn of zouden moeten zijn achter ons laten. Ook alle ideeën over hoe de Wereld er volgens jou uit zou moeten zien kun je nu loslaten. Hierdoor kun je ware vrijheid ervaren, diepe innerlijke vrede en vreugde zonder oorzaak, natuurlijk en spontaan. Je zult je realiseren en her-ontdekken wie 'je' Echt bent: Het Ene Authentieke Zelf.

Deze unieke bijeenkomst bestaat onder andere uit geleide en inter-actieve meditaties, vraag- en antwoordsessies en verdiepende contemplaties.

De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit), als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… en we de tijd nemen om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.

Anna Heddes

Deze middag wordt wederom begeleid met de heerlijke helende klanken van de kristallen klankschalen van Anna Heddes. Een waar genot voor lichaam en geest!

Rusten in Zijn ~ Horen van Stilte
Vinden van Het Ware Zelf ~ Genieten van het Leven


YessicaWie is Yessica?

Yessica Sillekens is Holistisch Coach en Healer voor Integratie van fysiek-energetische, emotionele, mentale en spirituele ‘dis-ease’ en blokkades.
Zij werkt intensief met mensen met o.a. chronische spanning en stress, (dreigende) burn-out, PTSS, angstsymptomen, intense emoties en spirituele- en zingevingsvraagstukken. Ze is ook schrijfster van vele artikelen én het boek Wealthy Emptiness – Your Ultimate Coach.
Klik hier voor een bijzonder artikel van haar hand.
Voor meer informatie over haar achtergrond: www.wealthyemptiness.com

In haar individuele sessies en interactieve bijeenkomsten werkt ze vanuit haar zeer heldere Gewaar Zijn en haar diep Intuïtief Voelen van het Subtiele Energie lichaam. Dit maakt haar helende werk zo bijzonder.

Het is een zeer laagdrempelige manier om alles wat tot rust wil komen zacht aan te raken en te laten helen in de heldere en liefdevolle onvoorwaardelijke liefde van Puur Bewust Zijn!

Datum:
Zaterdag 25 november 2017
Locatie:
‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip:
14 tot 17 uur
Vergoeding:
12,50 euro als je samen met één of meer mensen komt
– anders 15 euro.

AANMELDEN