Heel de Wereld

Met Ton van der Kroon

Is de mensheid klaar om zichzelf opnieuw uit te vinden?

Op zoek naar de blauwdruk van onze civilisatie reist de Amsterdamse schrijver Ton van der Kroon de hele wereld over. Van Noord Korea tot Spanje, van Iran tot Ethiopië, en van India tot Israël; overal vindt hij de puzzelstukken die aan de grondslag liggen van onze samenleving.

Uit alle mythen, oude religies en spirituele tradities komt één duidelijke boodschap naar voren: we staan aan de vooravond van een grote transformatie. Daarvoor is het nodig dat we niet alleen onszelf helen, maar ook de wereld helen. Cruciale sleutel daarvoor is de terugkeer van ‘het vrouwelijke’ en een nieuwe balans tussen mannen en vrouwen. Tijdens deze lezing verhaalt Ton over zijn eigen zoektocht en zijn bevindingen in diverse landen als Noord Korea, Iran en Gaza. 

Na de pauze zal het programma bestaan uit onder andere een geleide Meditatie en een uitleg over Lichtwerk: het werken met de Energetische velden van de Aarde.


Ton in meditatieTon van der Kroon is auteur van De Terugkeer van de Koning (1996), Boek der Liefde (1998), De Mystieke Roos (2003), De Zevende Poort (2006), Het Labyrint van de Tijd (2008), De Meesters van Shambhalla (2013), Dagboek Gaza (2015), Lichtwerkers gevraagd! (2014) en Heilige Relaties, Heilige Sexualiteit (2016). Zijn nieuwste boek heet HEEL DE WERELD en komt uit in het voorjaar van 2018.

Hij organiseert jaarlijks workshops in Orval, een Healing Conferentie in Jericho en een Maria Magdalena Festival in Andalusië. Voor meer informatie over zijn werk: tonvanderkroon.com


fraukje Deze lezing zal op humoristische wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 24 februari 2018
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst, onder vermelding van: “Heel de Wereld”

AANMELDEN