Gezond Leven

Gezond leven in deze moderne tijd

Met Juglen Zwaan

Gezien de vele zeer enthousiaste reacties inzake de workshop in Bergen van 2 Juli én op verzoek van velen zal Juglen Zwaan op 11 November wederom naar Bergen komen!

Het onderwerp: Wat kun je doen om je gezondheid in eigen hand te nemen en te verbeteren?

Het leven verandert steeds sneller. De wereld van gisteren is vandaag alweer verouderd. We kunnen meestal niet anders dan met de stroom mee bewegen, ook al is dit niet altijd even gezond voor ons. Waar liggen nu de knelpunten en wat kunnen we wel doen om goed voor onszelf te zorgen? Wat kunnen we in de supermarkt beter laten staan? Wat kunnen we wel in ons mandje stoppen?

Juglen Zwaan is de initiatiefnemer van het gezondheidsplatform aHealthylife.nl. Deze site krijgt dagelijks honderdduizenden Nederlanders over de digitale vloer. Juglen houdt van positiviteit en groei. Hij gelooft dat gezonder leven voor iedereen mogelijk is. Tijdens zijn lezingen maakt hij bewust, maar reikt hij ook praktische oplossingen aan zodat je naar huis gaat met handige tools voor een gezonder leven. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens deze bijeenkomst al je vragen te stellen die over het onderwerp ‘Gezondheid’ gaan.

Juglen Zwaan

Spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.


fraukjeDeze lezing zal op humoristische wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 11 november 2017
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr.  NL37 RABO 0327 7053 53 , H.M. Borst onder vermelding van:  “Gezond Leven”

AANMELDEN