Frank Hemert

Aan het eind van het jaar kijken veel mensen terug op wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. Aan een paragnost wordt echter vaker de vraag gesteld: “Wat gaat er binnenkort gebeuren?”

Paragnost Frank van Hemert neemt ons mee in zijn wereld van WETEN. De prangende vraag aan jou, kind van deze tijd: “Waar en wat is dit, wat wij 'hier' noemen?”

Jij bent, net als iedereen, hier en nu. Vandaag zit vol nieuwe mogelijkheden en die zijn de gevolgen van eerdere keuzes; van jezelf en van anderen. Wanneer is 'nu', volgens welke berekening? Volgens wie? Frank heeft lang gezocht naar wat 'hier en nu' eigenlijk is en geeft in zijn lezing aan wát hij heeft ontdekt over deze prachtige schepping.

Met bijvoorbeeld numerologie (getallensymboliek, ‘kennis der getallen’) is het o.a. mogelijk om aan te geven hoe jij meestal op korte termijn reageert, wat je bestemming in dit leven is en hoe het leven zich vandaag voor jou persoonlijk ontvouwt. We maken daarbij gebruik van onze Gregoriaanse kalender. Frank zegt dat numerologie hem nog steeds veel inzicht in onze maatschappij en zijn eigen bestemming geeft.

Naast onze jaartelling zijn er diverse kalenders voor allerlei kosmische cycli die nog veel meer inzicht kunnen geven. Frank merkte dat de kosmische werkelijkheid een heel ander ritme volgt dan onze Gregoriaanse kalender. Tijdens zijn studie ontdekte hij de Tzolkin, de kalender van de Maya's. De inzichten van de Tzolkin zijn bijzonder veelzeggend en treffend. De berekeningen zijn eenvoudig. Het patroon van de Tzolkin is duidelijk te herkennen in jezelf en in je omgeving. De Tzolkin verduidelijkt wat er in het verleden gebeurde en is een leidraad voor de toekomst.

Deze kennismaking met de Tzolkin is interessant voor iedereen die meer inzicht wil in het kosmische toneelstuk waar wij allen onderdeel van zijn. We hebben het op een begrijpelijke manier over onderwerpen als frequenties, diverse cycli en tijdsgolven. Frank neemt je graag mee op reis langs allerlei interessante feiten over onze werkelijkheid en uiteraard vertelt hij iets over de nabije toekomst: het aankomende jaar.

Ook staat hij uitgebreid stil bij de zonnebeelden waar de Maya toverlantaarn ons elke dag in onderdompelt. Welk effect heeft dat op onze werkelijkheid? Aan de hand van praktijkvoorbeelden beschrijft Frank duidelijk alle zonnezegels en het effect dat ze dagelijks op jou en mij hebben. De betekenis en invloed van het zonnezegel van jouw eigen geboortedag komt uiteraard ook uitgebreid aan bod.
Uiteraard is er genoeg tijd voor vragen over jezelf, het heden en de toekomst!

Wie is deze spreker?
Frank van Hemert is paragnost en grafisch ontwerper. Hij houdt zich actief bezig met aurahealing, paragnostiek, tarot en numerologie. Hij geeft één op één readingen, diverse workshops, cursussen en lezingen. Frank is een graag geziene spreker. Hij vertelt zijn verhaal altijd vol passie en humor.


fraukje Deze lezing zal op lichtzinnige wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 19 januari 2018
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken!
Tijdstip: 14:30 uur tot 17 uur (zaal open om 14:00 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst, onder vermelding van: “Frank van Hemert”

AANMELDEN