Elektrosmog

Feiten & Fabels over STRALING

» Wat kun je ZELF doen om jezelf en jouw dierbaren gezond te houden?

De uitdagingen van het leven in een 24/7 technologische maatschappij

Ja, het is overal.
En ja, straling heeft effect op je gezondheid.
We zijn in een razendsnel tempo onze levens en huishoudens technologisch gaan inrichten vanwege het gemak en de voordelen die het met zich meebrengt. Het ene na het andere apparaat, gadget of “duurzame” product (elektrische auto, zonnepanelen, slimme meter) halen we klakkeloos in huis.

Maar alles is met alles verbonden.
Dit is letterlijk zo als we op energetisch (kwantum) niveau kijken.
En ook als we er technologisch naar kijken.

zendmastAlle (draadloze) technologie werkt middels door de mens gemaakte vorm van energie, die straling afgeeft. Deze straling is continue in interacties met alle velden en resoneert dus ook met ons natuurlijke “biofield” (aura) en dat van alle levende organismen zoals flora en fauna.
Voor ieder lichaam brengt dit zijn eigen continue afstemming mee. Hoeveel dissonantie daarbij wordt ervaren is voor ieder lichaam uniek.

Wat is de prijs die wij daarvoor betalen?

De uitdagingen maar ook de problemen stapelen zich op. Dit doet zich voor op kleine en grote schaal.

  • Komt mijn burn-out door stress op het werk, verkeerd plannen, tekort aan vitaminen en mineralen, te lang doorgelopen met klachten… of straling? 
  • Komen die hoge elektromagnetische velden in mijn huis van mijn eigen apparaten… of ligt het aan de kabels of masten in de straat?
  • Op het dak van het verzorgingstehuis van mijn moeder staan masten… zou het suizen in haar oren daar erger van worden?
  • Mijn kinderen vinden het lastig zich te concentreren op school en zijn hyper als ze thuiskomen… zou er een link zijn met de iPads die ze gebruiken?

Als westerse maatschappij willen we snel, eenvoudig en liefst goedkoop een oplossing en dan weer door. Maar als we het over deze materie hebben is die er simpelweg niet! Want de technologie is overal, 24/7 en de gevolgen voor alles en iedereen op gezondheid, sociaal en economisch vlak dagen ons uit hier maatschappelijk breed over te praten en gezamenlijk tot oplossingen te komen.

Praat en denk je mee?

Zowel over je eigen situatie of in breder verband. Deze interactieve, informatieve, stof tot nadenkende middag ligt in de handen van Gary & Chris van Living Earth.


Zij brengen deze middag hun meetapparatuur mee voor een LIVE DEMONSTRATIE van zowel de omgeving als een meting van het lichaam op electrosmog.


Gary en ChrisGary Barham geboren en getogen in paradijselijk Nieuw Zeeland ziet in de natuur de oplossingen voor uitdagingen waar wij in deze tijd voor staan. Als woon/stralingsbioloog heeft hij meer dan 300 metingen door het hele land gedaan.
Zijn (antroposofische) levenspad en professionele achtergrond in BD (bio dynamische) landbouw, groene politiek, vrije school onderwijs en ecologische bouw maken hem sindsdien een bevlogen en all round spreker. Daarnaast verbindt Gary graag de wetenschap met esoterische wijsbegeerte en (onder)zoekt hij buiten de gebaande paden naar de antwoorden voor het behoud en duurzame toekomst van onze Aarde.

Christine van Blokland oftewel ‘Chris Transformatie Reisleidster’ haar levenspad is veelzijdig en veelkleurig met als rode draad in verbinding te zijn met de ander, het waarlijk contact van mens tot mens. Helder voelend en wetend brengt zij mensen weer in contact met hun diepste Zelf.
Binnen Living Earth geeft zij vorm en inhoud aan de eVit Life coaching waarin aan de hand van een fysieke meting gekeken wordt naar de electroVitality en hoe deze in balans te brengen vanuit holistisch perspectief. Want een mens in balans is de beste bescherming tegen welke vorm van stress dan ook.


fraukjeDeze lezing zal op lichtzinnige wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 2 februari 2019
Tijdstip: 14:30 uur tot 17 uur (zaal open om 14:00 uur)
Locatie: Dorpshuis De Schulp, Visweg 45, 1935 EB Egmond-Binnen
Heerlijke lichte zaal en volop gratis parkeerplekken!
Vergoeding: 15,00 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst, onder vermelding van: “Elektrosmog”

AANMELDEN