De Kosmos en de Natuur

Spreker: Avani van Leeuwe

Terug naar de bron… terug naar de natuur… maar wel met behoud van alle verfijning en nieuwe mogelijkheden van de meest moderne technologie.
Avani berg
Beleving van schoonheid in een wereld van kunstzinnige creatie en duurzame overvloed.

Een wereld waarin ieder mens vrij is en de heilige ruimte van alles in de schepping oprecht wordt gewaardeerd en in haar potentieel wordt bevorderd.

Een wereld waarin mensen samen komen in cirkels van verbinding en spelen, terwijl zij zich verbinden met de krachten in de natuur en groeien in bewustzijn en liefde.

Een kosmische dans van licht, vreugde en vrede op aarde.
 
In deze lezing vertelt Avani hoe wij samen deze positieve transcendentie wereldwijd in wording zouden kunnen dromen en hoopt hij je iets van deze wereld te kunnen laten proeven en ervaren.

Kom deze bijzondere lezing meebeleven.

Deze lezing is een ervaringsgerichte lezing en neemt je mee in de wereld van de levende energie, de natuur, de hemel en de aarde. Zij laat je zien en ervaren hoe innig je als mens verbonden bent met de natuur en met de gehele schepping. Zij vertelt over de vier winden als levende wezens, die voortkomen uit de adem van de grote Geest en die aan de basis van de schepping leven. Zij vormen de meest verfijnde structuur van ons bewustzijn en zijn de muziek van het Universum die de oorsprong is van de natuur.

In deze lezing wordt verteld hoe je deze Universele krachten op verschillende manieren in jezelf kunt herkennen en hoe je door hen te ervaren en te helen meesterschap over hen kunt verwerven. Wanneer je dit doet, ontdek je dat je niet degene bent die je dacht dat je was en opent zich een ruimte die onnoembaar is en die je diepste wezen is.

In deze dimensie ervaar je hoe alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is en ben je in staat de universele krachten aan te roepen en te richten op groei en heling in de wereld. Het bestaan zal hierdoor grootser en mooier worden. Je komt in de flow van het Bestaan, leeft je potentieel en bent een medeschepper van de Schepping. Wees van harte welkom om deze bijeenkomst mee te beleven!

Wie is deze spreker?

Avani van Leeuwe houdt van het leven en ziet haar als een kunst en een kunde. Zijn liefde gaat uit naar het bewegen van mensen van onwetendheid naar een diep begrip vanuit het hart. Hij is oprichter van de praktijk Metiaki en heeft zich verdiept in de Westerse Geneeskunde, Ayurveda en Sjamanistische heling alsmede hun mystieke worteling in de wereld van de levende energie. Hij is schrijver van de boeken: “Het Heilige Pad van de Leider” en het boek ‘Terugkeer van het Licht”.


fraukjeDeze lezing zal op humoristische wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12tekort.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 16 september 2017
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H. 
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Avani”

AANMELDEN