hyper intuitie, tracking, remote viewing
Spreker: Bert Janssen

Ieder mens heeft ‘het’ in sterke of mindere sterke mate. Dingen voelen goed of juist slecht. Het plotseling te binnen schieten van een antwoord. Je schrikt ’s nachts wakker en weet ineens de oplossing voor een probleem. Je maakt een natuurwandeling en uit het niets galmt het antwoord op een vraag waar je al lang mee zit door je hoofd. Je zit wat weg te dromen en de deurbel gaat. Je ‘ziet’ wie het is, nog voordat je open doet. Je staat onder de douche, denkt nergens aan en plotseling zie je glashelder de te volgen weg voor je.

Sommigen noemen het Intuïtie, of hyper Intuïtie. Anderen noemen het Shamanic Seeing of Tracking. Weer anderen noemen het (Remote) Viewing.

We kennen het allemaal en het gebeurt vaak op de meest onverwachte momenten, maar kun je het ook afdwingen? Kun je het leren en beheersen? En zo ja, hoe?

Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal vertelt door Bert Janssen, waarin hij antwoord zal geven op al deze vragen en nog veel meer. Een verhaal gelardeerd met eigen ervaringen en doorspekt met vele fascinerende voorbeelden.

Daarnaast zal hij ook praktische oefeningen aanreiken, die niet alleen je Intuïtie aanscherpen, maar die je ook in staat stellen te weten of je het bij het rechte eind hebt of dat je wordt geleid door ‘wishful thinking’. De lezingen met Bert staan garant voor een hoge ‘entertainment’ gehalte. Kom deze middag heerlijk met ons meebeleven!


Wie is Bert Janssen?
Bert Janssen
Bert Janssen (1958) is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger, avonturier en inspirerend entertainer. Zijn interesse in de kracht van vormen, geometrie en harmonie heeft hem binnengeleid in de mysterieuze wereld van de Kwantum fysica, Gotische kathedralen, Graancirkels, Inka, Sjamanisme, Remote viewing en oude Krachtplaatsen.

Hij reist de hele wereld over om deze mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren. Het heeft geleid tot de productie van drie documentaires. Daarnaast schreef Bert Janssen vele artikelen en is hij de auteur van verschillende boeken.

De structuren van zijn vroegere trainingen, de spirituele onderlaag van zijn boeken en films, de vele sjamanistische ervaringen en de out-of-the-box diepgang van HeartMath vormen uiteindelijk samen het fundament van VastVisions. Meer informatie over zijn werk » VastVisions.nl


fraukjeDeze lezing zal op humoristische wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12nu.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 22 april 2017
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Hyper Intuïtie”

AANMELDEN