Bewust Zijn in je woning met behulp van Klassieke Feng Shui

Met Dominique van de Laar

Wil jij succes en groei ervaren in je werk? En verlang je tegelijkertijd naar rust, balans en liefde in je leven? Dan is dit de workshop voor jou! Na deze workshop zul jij met een nieuwe en frisse blik naar jouw omgeving (woning / werkplek) kijken. Want wat vertelt jouw slaapkamer over de liefde en je nachtrust? En hoe verbeter je jouw werkruimte voor meer succes en groei?

Op deze dag gaan we interactief en op ludieke wijze onze omgeving scannen! We gaan vooral ook heel praktisch aan de slag en zullen kijken naar de volgende punten in jouw woning:

  • De voordeur: weet Geluk jou wel te vinden? Jouw voordeur is de toegang tot je woning, deze bepaalt o.a de kwaliteit van de energie die naar binnen meandert.

  • De slaapkamer: Is hier ruimte voor liefde en gelijkwaardigheid. En ondersteunt de huidige inrichting een goede nachtrust? Met deze tips open jij de deur voor Liefde en gelijkwaardigheid in je relatie.

  • De werkkamer, Home-Office: Kun je in je huidige werkkamer met focus en rust efficiënt werken? Verlang je naar betere resultaten en flow in je werk? Een goede werkruimte draagt hier aan bij en ondersteunt jou in je werkprestaties.

Wat is Feng Shui?

Feng shui gaat over de relatie tussen de mens en zijn leef- of werkomgeving. Het is een meer dan 3000 jaar oude Chinese filosofie die leert hoe de stroming van de Qi (levens-energie) in en rondom jouw woning jouw GELUK kan ondersteunen en versterken. Dat is haar doel, om geluk en voorspoed te creëren voor de mens.

flowers

Het toepassen van Feng Shui stimuleert voedende energie door jouw woning en dus ook jouw leven, immers; jouw woning is een reflectie van jou als bewoner. Een verandering in je huis zal een verandering in jou teweegbrengen en vice versa. De kracht van natuurlijke energieën kun je niet ontkennen en de Chinezen hebben hier briljante patronen in ontwikkeld. De natuurlijke windrichtingen en de positie van je woning stellen de energiepatronen op van het huis. De geboortedatum die van de bewoner. Wanneer je deze bij elkaar brengt krijg je inzicht in hoeverre de woning de bewoner op natuurlijke wijze ondersteunt, en hoe je hier verder harmonie in kunt aanbrengen. Er ontstaat als het ware een energiekaart waarmee je specifieke levensgebieden (liefde, carriëre, familierelaties, gezondheid etc.) kan gaan onderzoeken en waarin je leert positieve en ondersteunende energie in deze gebieden te activeren en versterken.

Kortom: Op deze dag gaan we Oosters genieten en laten we ons inspireren door de wijsheid van de Feng Shui. Deze dag wil je écht niet missen.

dominique Dominique van de Laar (1981) heeft International Management & Economics gestudeerd aan de Rotterdam Business School. De afgelopen jaren heeft zij in Londen Klassieke Feng Shui gestudeerd bij Howard Choy, een internationaal gerenommeerd Feng Shui Meester en Architect. Sindsdien geeft Dominique trainingen, lezingen en consulten, waarbij haar kennis en integratie van de I Tjing met Klassieke Feng Shui zeer diepe lagen aanboort.

Meer informatie over haar activiteiten » www.nourishingdestiny.nl

Datum:
Zondag 17 maart 2019
Locatie:
Lucebertschool, Zakedijkje 38a, 1862HB Bergen nh » www.lucebertschool.nl
Tijdstip:
Inloop om 9.30 uur met koffie/thee. Aanvang 10.00 uur tot 17 uur
Vergoeding:
79 euro. De lunch mag je zelf verzorgen of kun je ter plekke verkrijgen.
— Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst onder vermelding van: “Feng Shui”

AANMELDEN