Ton van der Kroon komt naar Bergen – in het prachtige in de bossen gelegen blooming hotel!


Laat deze mogelijkheid niet aan je voorbijgaan om hem te ontmoeten, te horen spreken en de workshop ‘Heilige Relaties, Heilige seksualiteit’ mee te maken:

heilige relaties boek24 juni 2016 @ 20:00 uur
Boekpresentatie

met gratis lezing & meditatie ‘A Leap of faith’

25 & 26 juni  
WORKSHOP:

‘Heilige relaties, Heilige seksualiteit’
» Twee dagen rondom intimiteit, relaties en sexualiteit en alles wat ons blokkeert om meer van de liefde te genieten.

 


Ton is auteur van acht boeken, medium, trainer en wereldreiziger. Werken met Ton is een ervaring die je niet snel vergeet: diepgravend, subtiel en confronterend. Niet omdat zijn manier van werken confronterend is, maar omdat het diepe contact met je ziel – met de onbewuste lagen van je zelf – een inzicht geven in het wezen van wie je bent. Hij verbindt je persoonlijke verhaal met de ontwikkelingen in de wereld op dit moment.

We zijn namelijk allemaal instrument in een transformatie van wereldformaat.

Over die ontwikkeling zegt hij:

Ton van der Kroon“We hebben een moment in de tijd bereikt waarop alle bewegingen van de mensheid, alle veranderingen op aarde, tezamen komen in een punt: Eén punt van bewustzijn. Dit is het moment van collectief ontwaken. Het moment waarop mensen zich gaan beseffen dat er geen weg vooruit is zonder wereld transformatie. Het failliet van het financiële systeem, de temperatuurstijging van de aarde, de vluchtelingencrisis zijn allemaal symptomen van hetzelfde proces. Crisis heeft twee gezichten: gevaar en mogelijkheid. Dit moment in de tijd biedt een enorme mogelijkheid voor een sprong voorwaarts; ‘a leap of faith’.

Je kunt dit echter niet alleen. Je hebt anderen – en De Ander – nodig om vooruit te komen. Het vergt dat je voorbij de muren van dualiteit kijkt om te zien dat de zogenaamde ander – dat kan je vijand, je buurman, je baas of je echtgenoot zijn – je helper is. Je tegenstander is in werkelijkheid je bondgenoot, die er voor zorgt en je uitdaagt om voorbij de dualiteit te kijken van goed en kwaad; van oordelen of kwetsuren Dat is de grote uitdaging in relaties: kun je de ander zien als degene die jouw leermeester is, om datgene onder ogen te zien dat het meest kwetsbaar of pijnlijk is maar tegelijkertijd ook je grootste kracht is? Je diepste wond is een vermomming van je grootste talent”.

Tijdens de boekpresentatie geeft Ton een GRATIS lezing en meditatie, waarbij hij een channeling zal geven voor de ziele-taak die ieder van ons op zich te nemen heeft. Laat je inspireren en verbindt je alleen of met je partner met de missie waarvoor je hier gekomen bent op aarde!

Je kunt op deze avond tevens alle andere boeken van Ton kopen, gesigneerd en wel:

 • DE TERUGKEER VAN DE KONING
  Het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap (8e druk)
 • BOEK DER LIEFDE
  Het verborgen evangelie van Maria Magdalena
 • DE ZEVENDE POORT Graaltrilogie, deel 1
 • HET LABYRINT VAN DE TIJD Graaltrilogie, deel 2
 • DE MEESTERS VAN SHAMBHALA Graaltrilogie, deel 3
 • HANDBOEK LICHTWERK Boodschappen voor deze tijd
 • GAZA DAGBOEK Een aangrijpend verslag van 7 jaar traumahulpverlening in de Gazastrook