Vreugde

This is Living Truth with Love from The Heart!

Workshop facilitering: Yessica Sillekens
Begeleiding klankschalen: Anna Heddes

Deze inter-actieve healing workshop op basis van diep Zelf-onderzoek is bijzonder geschikt als je worstelt met ‘jouw’ beperkende gewoontepatronen die zich voordoen als praktische uitdagingen in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om relaties, gezondheid, werk en zingeving, emotionele thema’s of spiritualiteit. Diepe heling wordt ondersteund door zachte, liefdevolle aandacht in een heilzaam, veilig veld van Liefde.

De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit) als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.

KlankschalenTijdens deze dag zullen we misverstanden, gedachten en geloofsovertuigingen over wie we denken te zijn of zouden moeten zijn achter ons laten. Hierdoor kun je ware vrijheid ervaren, diepe innerlijke vrede en vreugde zonder oorzaak, natuurlijk en spontaan. Je zult je realiseren en her-ontdekken wie 'je' Echt bent: Het Ene Authentieke Zelf.

Deze workshop bestaat onder andere uit geleide en inter-actieve meditaties, vraag en antwoord-sessies en verdiepende contemplaties. 

Deze dag wordt begeleid met de heerlijke helende klanken van de kristallen klankschalen van Anna Heddes. Een waar genot voor lichaam en geest!

Rusten in Zijn ~ Horen van Stilte
Vinden van Het Ware Zelf ~ Genieten van het Leven

JessicaWie is Yessica?

Yessica heeft de recente Zomer retraite van de Hartcirkel inhoudelijk begeleid met meditaties, inter-actieve healing workshops en individuele healing sessies.
Reacties van deelnemers waren onder andere:


"Ik voel me herboren"
"Ben thuisgekomen bij mezelf"
"Heb sinds jaren niet zo'n diepe ontspanning ervaren, het voelt alsof ik een maand geslapen heb..."
"Dit is misschien wel dé mooiste week van heel mijn leven"
"Had nooit gedacht dat het zó gemakkelijk was om die diepe stilte in mezelf te ervaren"

Yessica Sillekens is Holistisch Coach en Healer voor Integratie van fysiek-energetische, emotionele, mentale en spirituele "dis-ease" en blokkades. Zij werkt intensief met mensen met o.a. chronische spanning en stress, (dreigende) burn-out, PTSS, angstsymptomen, intense emoties en spirituele- en zingevingsvraagstukken. 
Voor meer informatie over haar achtergrond: www.wealthyemptiness.com

In haar individuele sessies en inter-actieve workshops met mensen werkt ze vanuit haar zeer heldere Gewaar Zijn en haar diep Intuïtief Voelen van het Subtiele Energie lichaam. Dit maakt haar helende werk zo bijzonder. Het is een zeer laagdrempelige manier om alles wat tot rust wil komen zacht aan te raken en te laten helen in de heldere en liefdevolle onvoorwaardelijke liefde van Puur Bewust Zijn!

Living Truth ~ Zelf-realisatie voor het dagelijkse Leven

Datum:
Zondag 29 oktober 2017
Locatie:
Lucebertschool
Zakedijkje 38a
1862HB bergen nh
www.lucebertschool.nl
Tijdstip:
10 tot 17 uur
Vergoeding:
70 euro. Dit bedrag is inclusief een kortingsbon van €50 te verzilveren bij deelname aan komende Kerst Retraite van de Hartcirkel. Die Yessica wederom voor een groot deel inhoudelijk zal invullen.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Workshop Vreugde”

AANMELDEN