kerst retraite

Slow Down, Rust & Relax… Zacht Zijn met wat er Is

slaapkamer

We hebben de smaak te pakken! Na een zeer geslaagde Zomer Retraite, met een prachtige groep deelnemers, hebben we onze Kerst Retraite alweer gepland staan.

Samen op een andere - vrije - bevrijdende én ontspannen manier Kerst vieren.

Dit doen we op een écht kasteel waarbij diep ontspannen, genieten, saamhorigheid, jezelf zijn, échte ontmoetingen, liefde en delen centraal staan.

Chateau buiten 800

Wat bieden we je zoal aan tijdens deze week?

stress free

Natuur ~ Rust

Diep Zelf-onderzoek

Herbezinning ~ Herboren

Een Nieuw Begin

 • zaal

  Stille en geleide groepsmeditaties, inter-actieve healing workshops, groepssessies voor diep Zelf-onderzoek en contemplatie (Yessica)

 • Live muziek: de workshops en meditaties zullen worden begeleid door de helende klanken van de Kristallen klankschalen (Anna). Tevens geeft zij twee diep helende avondconcerten

 • Een combinatie van Yin yoga, Feldenkrais, Qigong en andere energetische oefeningen (Ilona)

 • Anna Heddes

  Creatieve expressie workshops met mindfulness (Anna)

 • Mooie (stilte) wandelingen in de ongerepte natuur van dit Vulkanisch gebied

 • Optioneel in te boeken individuele sessies: lichaams- en voetmassages (Ilona), coaching en healing sessies (Yessica), kristallen klankschaal sessies (Anna)


We willen tijdens deze week expliciet stilte momenten inbouwen zodat je het effect van wat échte stilte met je kan doen, kunt ervaren. Dit stiltegebied leent zich hier uitstekend voor.

lekker eten

Natuurlijk gaan we ook weer gezond en lekker vegetarisch eten onder begeleiding van onze professionele en gepassioneerde kok!

Het hele team van De HARTcirkel heeft enorm veel zin om Kerst 2017 op deze bijzondere manier met jou te beleven en zo een heilzaam nieuw begin voor 2018 te creëren!


HET HELE PROGRAMMA

beek

Tussen het programma door worden er verschillende individuele sessies aangeboden oa.:
 • Vortex Energy Healing / Somatic Experience (Yessica)
 • Kristallen Klankschaal Healing (Anna)
 • Lichaams Massages (Ilona)
Deze sessies van één uur per sessie zijn 'los' te boeken en hiervoor betaal je slechts 35 euro als speciale Retraite-prijs (normaal 75 euro).
Let op: NIETS is verplicht. Je hebt steeds zelf de keuze om wel of niet mee te doen. Vrijheid en Genieten staan voorop!

PRIJZEN

Jouw investering in Je Zelf voor deze all-inclusive Well-Being Retraite Week
Prijs *

Super de luxe één persoons kamer

975 euro

Twee personen op een luxe kamer

Je hebt de keuze uit een kamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed (voor stellen bijvoorbeeld). Met een eigen badkamer en toilet op de kamer betaal je een kleine toeslag. Geef ons je wensen door!

775 euro

Lage Prijs optie

Deze lage prijs hanteren we als jij je met drie personen tegelijk aanmeld of voor mensen die van een heel laag inkomen leven. Je slaapt hierbij op een twee persoonskamer.

575 euro
Het gaat om 7 nachten in totaal. Aankomst op Chateux Frandeux op vrijdag 22 December vanaf 17:00 uur en we vertrekken weer op vrijdag 29 December om 10:00 uur. Vanaf Amsterdam gerekend is het slechts 325 km. Carpoolafspraken worden – indien gewenst – gecoördineerd.
* Wil je heel graag mee – maar heb je de middelen niet direct – laat het ons weten. We willen heel graag met je meedenken. Betalen in termijnen behoort tot de mogelijkheden!

Wat heb je voor dit bedrag?

slaapkamer 2 7 nachten in een Super de Luxe écht kasteel met eigen sauna en uitgebreid natuurgebied.

Verrukkelijke bedden en heerlijke badkamers.

Eigen kok en de hele week ontbijt, gezonde lunch en overheerlijke diner - fruit en gezonde hapjes tussen door (de producten zijn zoveel mogelijk biologisch en uit de streek).

Gedurende de hele dag koffie/thee/spa/sapjes..

Alle begeleide activiteiten en workshops van deze week met wandelingen in de natuur - verstilling - bezinning - verdiepend Zelf-onderzoek - contemplatie - mindfulness - healing - (geleide)meditaties - yin yoga/energetische oefeningen - creatieve expressie - twee kristallen klankschaalconcerten - veel persoonlijke aandacht in volledige vrijheid - een heel mooi groepsproces - Kerst op jouw manier!

Je verzorgt zelf je vervoer naar de Ardennen. Uiteraard kunnen we bemiddelen in het carpoolen indien gewenst.

De LOCATIE


ACHTERGROND van het TEAM:

Yessica

Yessica Sillekens is Holistisch Coach en Healer voor Integratie van fysiek-energetische, emotionele, mentale en spirituele "dis-ease" en blokkades. Zij werkt intensief met mensen met o.a. hoog- en hyper sensitiviteit, chronische spanning en stress, (dreigende) burn-out, angst, intense emoties en spirituele- en zingevingsvraagstukken.

Haar healingmethoden zijn allemaal gebaseerd op het ontwikkelen van Helder Helend BewustZijn en het Zacht leren Zijn met alles wat er komt en gaat.

In haar individuele sessies en inter-actieve workshops met mensen werkt ze vanuit haar zeer heldere Gewaar Zijn en haar diep Intuïtief Voelen van het Subtiele Energie lichaam. Dit maakt haar helende werk zo bijzonder. Het is een zeer laagdrempelige manier om alles wat tot rust wil komen zacht aan te raken en te laten helen in de heldere en liefdevolle onvoorwaardelijke liefde van Puur Bewust Zijn!

Living Truth ~ Zelf-realisatie voor het dagelijkse Leven

Voor meer informatie over haar achtergrond: www.wealthyemptiness.org

Ilona

Ilona Borst is initiator van De HARTcirkel – en inspirator en organisator van “Ontmoetingen die het hart verwarmen”.

Ilona is na haar studie Communicatie opgeleid als Holistisch Coach en Communicatie Trainer. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van hoog sensitieve volwassenen, tieners én kinderen. In haar aanpak neemt ze ook de ondersteunende werking van voeding en kruiden mee.

Ze is daarnaast Yin Yoga docente en heeft zich verdiept in Zhineng Qingong en Feldenkrais. Ze heeft haar eigen Mindfull Mix gemaakt van bovenstaande disciplines.

De grootste lessen heb ik geleerd van de uitdagingen die het leven me bood, het heeft me dankbaar, wendbaar en nederig gemaakt.

Meer informatie over haar achtergrond: www.ilonaborst.nl

Anna portret

Anna Heddes heeft tijdens haar hele werk carrière met veel toewijding hulpverlening aan de mens geboden. Ze ronde vele opleidingen af waaronder psychologie, Creatieve coachings-opleidingen en Mindfulness met Zen tekenen. Zij zet al haar mindfulness vaardigheden in om mensen naar hun essentie te brengen via innerlijke verstilling.

De Kristallen Klankschalen hebben zich daarbij aangediend in een vorm, waar zij niet om heen kon. Het is inmiddels haar grote passie om mensen zoveel mogelijk STIL te laten worden en zich bewust te laten worden van de eigen innerlijke stem.

I love my life the way it is, and welcome everything that makes me happy en shiny.