Op het magnifieke landgoed ‘t Hof in Bergen N.H. – prachtig gelegen in de natuur…
Leer Aantrekkelijk en Verbindend te spreken met Wetenschappelijk onderbouwde kennis.

't hofWORKSHOP:

Authentiek spreken voor een groep

Leer Aantrekkelijk en Verbindend te spreken met Wetenschappelijk onderbouwde kennis.


vismodelJe raakt je publiek als je woorden geeft aan hun diepste verlangens. Je kruipt onder hun huid en schudt hen wakker. Ze voelen de energie weer stromen omdat ze contact maken met wat ze écht willen. Plezier en enthousiasme ontstaan als je met jouw publiek tot de essentie komt van wat hen bezighoudt. Marcel ontwikkelde het communicatiemodel VIS dat jou elke keer helpt om tot de kern te komen van wat jouw publiek wil horen.

In deze bijzondere workshop ontvang je handvatten om authentiek en boeiend te spreken.

De volgende onderwerpen zullen ondermeer aan bod komen:

  • Hoe houd je de regie en laat je de controle los?
  • Wat maakt jou nu authentiek?
  • Hoe krijg jij de mensen op het puntje van hun stoel?
  • Hoe raak je jouw toehoorders nu in hun Hart?
  • En, wat doe je om ervoor te zorgen dat je spreekt vanuit jouw eigen Hart?
  • Hoe stuur je jouw publiek – zonder te manipuleren – naar een gewenst resultaat?

Faalangst is het sterkst als je spreekt voor een groep. Faalangst staat de meeste sprekers in de weg om met hun publiek tot de kern te komen. Hoe kom je van faalangst naar authentiek en boeiend spreken? Hoe ontwikkel je authentiek gedrag tijdens de spanningen voor een gevulde zaal vol verwachtingen. De één heeft er meer last van dan de ander. Onderdruk je ze of laat jij deze emoties toe? Hoe word jij een boeiende authentieke spreker?

Raak je publiek niet kwijt, maar raak hen in hun hart en meld je aan voor deze workshop: ‘Authentiek spreken voor een groep’. Deze workshop is geschikt voor iedereen die incidenteel of regelmatig voor groepen staat. Met andere woorden: zowel beginners als gevorderde sprekers zijn van harte welkom!

Marcel DassenAchtergrond spreker:
Marcel Dassen traint en coacht managers en verkopers om betere resultaten te halen uit hun gesprekken. Hij zet daarbij recente kennis in van wetenschappelijk onderzoek op het terrein van brein en psychologie. Marcel heeft ruime ervaring met presentaties van diverse grootschalige projecten, interviews, onderhandel-, crisis- en netwerkgesprekken. Hij stond zelf voor de camera tijdens crisissituaties als woordvoerder en maakte reportages en kleine filmproducties. Marcel Dassen is gecertificeerd communicatieadviseur, trainer en coach.

't hofWanneer?
Op zondag 14 juni 2015
Locatie: ‘t Hof, Eeuwigelaan 1, 1861 CL Bergen N.H.
Tijdstip: 10 uur tot ongeveer 17 uur
Vergoeding: 95 euro – inclusief BTW en een heerlijke Culinaire biologische lunch
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Workshop Authentiek Spreken”