In het prachtige in de bossen gelegen blooming hotel te Bergen, twee dagen rondom intimiteit, relaties en sexualiteit en alles wat ons blokkeert om meer van de liefde te genieten…

Je kunt met je partner komen of alleen als 'single'.

heilige relaties, heilige sexualiteit

Begeleider: Ton van der Kroon

In deze twee dagen zullen we gebruik maken van meditatie, muziek, dans en rituelen. Ton werkt altijd vanuit het moment, afstemmend op zijn eigen gidsen en op wat er aan de orde is bij de deelnemers.

Het wordt een krachtige en verdiepende ervaring die nog lang na zal werken in je eigen leven, relatie en seksualiteit.

Ton van der Kroon“Aan het begin van dit watermantijdperk wordt de deur naar Universele Liefde weer opengezet.

Dat betekent dat er een grote bevrijding en verlossing kan plaatsvinden.

Veel geliefden zijn daarvoor als het ware pioniers; uitverkorenen om samen een heilige relatie vorm te geven en de poort te openen van het heilige hart.

Achter het gewone hart ligt het mystieke hart. Zodra je je eigen emoties – je boosheid en verdriet, je onvermogen en hulpeloosheid – onder ogen durft te zien, kom je uit bij een mystieke liefde.

Als die liefde de wereld in kan stromen beïnvloedt dat de geschiedenis van de mensheid. Zo draag je bij aan een veld van transformatie van donker naar licht en belichamen jullie de energieën van Jezus en Maria Magdalena, die samen het voorbeeld van een heilige relatie vormden.

heilige relaties boek

Doordat beiden hun eigen kracht en hun eigen pijn droegen openden ze een poort naar een enorm grote liefde. In feite worden deze energieën van universele mannelijkheid en vrouwelijkheid weer terug op aarde gebracht door vele liefdesstellen.

Dat betekent dat de Christuskracht zich opnieuw aan het manifesteren is, zowel in mannen als in vrouwen.”

Uit Ton zijn nieuwste boek: Helige Relaties, Heilige Sexualiteit (verkrijgbaar tijdens deze dagen)

Wanneer?
Op zaterdag & zondag 25 & 26 juni 2016

blooming duoLocatie:
blooming hotel
, Duinweg 5 1861 GL Bergen N.H.

Vergoeding:
150 euro voor 2 dagen, inclusief een heerlijke gezonde lunch & koffie, thee, water en lekkers gedurende de hele workshop.


Optioneel overnachting in blooming Hotel

Logeren in dit prachtige – in de bossen gelegen – hotel is natuurlijk mogelijk! (op basis van beschikbaarheid, want in deze periode zitten ze snel vol):
  • Zaterdagochtend bij aankomst (ergens rond 9.30 uur) ontvangen we jou met een heerlijk kop koffie of thee. Om 10 uur gaan we van start met het programma. De workshop zal om 17 uur eindigen. 's Avonds kun je ervoor kiezen om heerlijk te dineren in blooming (eigen biologische tuin), en slapen op de heerlijke Cocomat bedden.
  • De volgende dag – zondag – hoef je dan niet meer te reizen. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt en wellicht een vroege strandwandeling, starten we met de tweede workshop dag.
  • Kortom: een heerlijke weekend weg! Meer informatie: weareblooming.com

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Workshop Helige Relaties”

AANMELDEN