't hofOp het magnifieke landgoed ‘t Hof in Bergen N.H. – prachtig gelegen in de natuur – vindt deze bijzondere Workshop plaats.

Het wordt niet alleen een interessante en leerzame workshop, maar we maken er óók een heerlijk verwendag van! Waarbij al je zintuigen gestreeld zullen worden. En natuurlijk zal er óók veel gelachen worden… als hele herkenbare situaties uit ons Relatie- en Werk-leven voor het voetlicht worden gebracht, waarin een ieder zich zal kunnen herkennen. Waarbij Willem Jan een bevlogen, wijze én lichtvoetige gids is met een jarenlange schat aan ervaring in het coachen en spiegelen van mensen.

Spreker: Willem Jan van de Wetering

Enneagram

Een verbluffende eeuwenoude én eigentijdse spiegel voor zelfinzicht en zelfrelativering.

met Willem Jan van de Wetering

Het Enneagram is een 5000 jaar oud model dat veel Esotherische Kennis in zich draagt. Tijdens deze workshop gaan we eerst in op de typologie van de negen karakterstructuren van het Enneagram. Je ontdekt waardoor jouw dominante enneagram-type bepaald wordt. Deze workshop is zowel geschikt voor coaches, therapeuten en hulpverleners als ook voor hen die zichzelf nog beter willen leren kennen!

Het Enneagram als karaktertypologie, bestaat uit negen basis structuren. Het Enneagram legt iemands valkuilen bloot, maar vooral ook de drijfveren voor gedrag alsmede de verborgen talenten die iemand heeft. Deze Enneagram workshop maakt duidelijk waardoor je gedrag wordt aangestuurd en hoe je communicatie-strategie is. Dat is bijzonder nuttig om te weten, mede omdat je dan voortaan beter zult begrijpen waarom mensen op een bepaalde manier op jou reageren. Tevens gaan we tijdens deze boeiende dag werken aan het helder krijgen van je verborgen talenten en hoe je je sterke kanten beter kunt inzetten. Vervolgens ga je ontdekken hoe je jouw cliënt (of de mensen om je heen) in het Enneagram kunt gaan herkennen en wat hun verborgen talenten zijn.

In deze workshop krijg je dus inzicht in hoe je het Enneagram in je coaching of therapie én voor jezelf kunt gaan inzetten. Kortom: een boeiende, leerzame en lichtvoetige middag voor een ieder die zichzelf nog beter wil leren kennen.

Achtergrond spreker:
Willem JanWillem Jan van de Wetering werkte al op jonge leeftijd als journalist voor diverse dagbladen. Hij richtte in 1974 het later beroemd geworden weekblad Hitkrant op. Hij begeleidde veel mensen en muziekbandjes (Luv!) uit de entertainment industrie. In 1993 ontdekte hij het Enneagram tijdens een studie in Amerika. Willem Jan coacht sindsdien met hulp van het Enneagram onder andere (top) mensen uit het bedrijfsleven. Daarnaast geeft hij vier beroepsopleidingen voor coaches en therapeuten. Hij is de auteur van 45 boeken op het gebied van zelfontwikkeling en coaching, waaronder de bestseller ‘Enneagram als weg naar verandering’. Zijn boeken zijn in meerdere talen uitgebracht. Hij geeft wekelijks lezingen en workshops over het Enneagram.

't hofWanneer?
Op zondag 31 mei 2015
Locatie: ‘t Hof, Eeuwigelaan 1, 1861 CL Bergen N.H.
Tijdstip: 10 uur tot ongeveer 17 uur
Vergoeding: 95 euro – inclusief BTW en een heerlijke Culinaire biologische lunch
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Workshop Enneagram”