Wim Huppes Lichttherapie

Spreker: Dr. Wim Huppes

Deze boeiende lezing gaat over een Effectieve Aanpak in het Genezen van lokale kanker middels experimentele lichttherapie. Bijgaand tref je een recent geplaatste artikel in het tijdschrift Spiegelbeeld aan, wij raden je aan deze uitgebreide en heldere informatie te lezen!

Hoe werkt lichttherapie?

Deze therapie is heel eenvoudig. Er wordt een infuus met een soort bladgroen ingegeven. Het soort bladgroen trekt drie uur in. Dan wordt een koude roodlichtlamp op de kanker gericht en wordt 35 minuten belicht. Het roodlicht is op geen enkele manier onaangenaam. Hierna treed heling in werking. Huidkanker is relatief eenvoudig te behandelen. Daarbij wordt soms enkel het soort bladgroen topikaal aangebracht.

Bij grotere kankers, groter dan 2 centimeter, wordt wekelijks behandeld totdat de kanker weg is. Denk aan een zwerende borstkanker. Let op: de gelokaliseerde ziekte mag zeer vergevorderd zijn. De ambitie is om uitgebreide slokdarmkanker of alvleesklierkanker te behandelen, als beste en meest Eenvoudige Geneeswijze ter wereld.
De eerste resultaten zijn veelbelovend! Hersenkanker vereist een speciale lichtpons welke eind 2015 beschikbaar komt.
» Meer informatie (Lichtpons)

Wijd uitgezaaide kankers door het hele lichaam heen kunnen - tot op heden - nog niet met lichttherapie worden behandeld. De actieradius van het roodlicht wordt beperkt door absorbtie van de lichtenergie in het lichaam. Het is nu nog niet mogelijk het hele lichaam te belichten. Voor algemene behandeling heeft Stichting Ruige Rus een andere techniek (liposoom met Reversine).

Soort bladgroen

De kanker wordt aangekleurd met een soort bladgroen Chlorine genaamd. Dit is een onschadelijk natuurproduct, dat opgenomen wordt in alle weefsels. Gezond weefsel pompt het bladgroen weer naar buiten en kleurt niet aan. Kankerweefsel pompt het bladgroen niet uit, waardoor het in de loop van drie uur sterk aankleurt.

Het gebruik van Chlorine is experimenteel. Het geneesmiddel is nog niet geregistreerd in het handelsregister. Het mag uitsluitend in Eigenherstellung worden bereid.

Bij proefdieren is de behandeling effectiever als veel Chlorine wordt gegeven, hetgeen in het netwerk van Stichting Ruige Rus navolging heeft door te doseren op 3 mg/kilo lichaamsgewicht. Meer informatie over het bladgroen en andere 'technische informatie' wordt verstrekt tijdens de lezing.

Lichtbron

Het bladgroen in de kanker wordt met een golflengte van 667 nanometer belicht, waardoor het het reactieve zuurstofmoleculen produceert. Bij een kanker wordt 35 minuten licht gegeven van 1200 Watt. Bij die 1200 Watt/35 minuten dosis wordt de kanker gedood, zonder bijwerkingen! Het immuunsysteem ruimt de afgestorven kanker op. De heling treedt in. Herhaalde therapie is nodig totdat de kanker volledig weg is, om recidieven te voorkomen.

Iedereen die meer wil weten over hoe lichttherapie kanker kan helpen genezen is meer dan welkom op deze zeer interessante lezing. Ook zal Dr. Wim Huppes tijdens deze middag vertellen welke prachtige resultaten er geboekt zijn en hoe zij hun kennis borgen.

Wim Huppes Lichttherapie


Achtergrond Wim Huppes:
Dr. Wim Huppes, 61 jaar oud, is ondermeer: filosoof, internist en biotechnoloog » LinkedIn. Als Voorzitter van het Bestuur leidt hij de research in het prive kliniek Stichting Ruige Rus. Samen met Mirjam Kemp schreef hij de politieke thriller Het Instituut » huppeskemp.nl / huppeskemp.com (engels).

Deze lezing zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste: Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 28 november 2015
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Wim Huppes”