Dynamiek van de Aarde en het Zonnestelsel

Spreker: Frank Hoogerbeets

De Natuur herbergt een Intelligente Kracht, of eigenlijk moeten we zeggen dat de Natuur uit deze intelligente kracht is voortgekomen. Niets is toeval, ook niet de plaats die planeten en sterren innemen in het grote Al. Deze kracht werkt in en door alles, zo ook door ons en onze Aarde. Het moment van aardbevingen en ook vulkaanuitbarstingen is daarom geen toeval. Hoe meer we ons met deze intelligente kracht weten te verbinden, des te beter we de gebeurtenissen in de Natuur kunnen begrijpen.

Het is belangrijk dat we de Geometrische Patronen gaan herkennen en dat we gaan beseffen dat grote veranderingen dus niet willekeurig plaatsvinden zoals tot nu toe werd aangenomen. Deze veranderingen en gebeurtenissen worden aangestuurd in een proces dat zal leiden tot de wedergeboorte van de Aarde. Want er komen zeker grote veranderingen aan, en de tekenen zullen er zijn!

In deze lezing worden duidelijke patronen getoond van de Aarde maar ook van andere planeten. Deze patronen zijn in het dagelijkse leven niet direct zichtbaar, maar zij leveren wel het bewijs dat grote aarde-veranderingen geen willekeurige grillen zijn van de Natuur. Er zal een terugblik zijn op de afgelopen jaren alsmede een vooruitblik op wat we de komende jaren in grote lijnen kunnen verwachten. Deze boeiende lezing wil je écht niet missen! Wees welkom.

Wie is deze spreker?
Frank Hoogerbeets, is sinds 1984 actief bezig op het gebied van getallenleer. In de jaren negentig heeft hij meerdere studiereizen gemaakt naar Engeland, met name naar Glastonbury, Avebury en Stonehenge. Vanuit zijn non-profit organisatie Ditrianum houdt Frank zich bezig met het - middels getalsanalyse - onderzoeken van energieën die zich zowel in ons als buiten ons manifesteren.

De komende jaren zal Ditrianum een lichtportaal zijn en de toenemende stroom van informatie en kennis in de vorm van woord en beeld aanreiken aan een ieder die de wil heeft om het leven op Aarde in positieve zin te veranderen. Dit veranderen begint bij een ieder van ons, hoe klein ook, want hoe meer mensen vervuld raken van dit Kosmische Licht, des te sneller de Aarde zal worden getransformeerd tot het Paradijs dat Zij altijd bedoeld was te zijn! Meer informatie Frank: www.ditrianum.org


Deze lezing zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste: Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 12 december 2015
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Aarde-veranderingen”