Spreker: Ronald Bernard

Entree: slechts 10 euro – inclusief live optreden!

Met een bank in bezit, hebben burgers de touwtjes weer in eigen handen. Wie de geldstromen beheerst, bepaalt veel in de samenleving. Wist u dat: wijzelf de enige echte waarde en verandering zijn? Er een stille (r)evolutie gaande is? De hogere doelen ervan zijn, een Rechtvaardige samenleving en Gezonde Economie.

Ronald Bernard zal tijdens deze boeiende lezing laten zien, waarom veel mensen in een tekort en onvrede leven. We volgen het spoor van geld en komen bij oorzaken en een waarheid die tegen het onwerkelijke aanligt. Hij laat inzien dat we via het geld onze macht hebben weggegeven aan banken en multinationals. Als je begrijpt hoe het huidige systeem werkt, dan kun je het ook positief veranderen. Ronald gaat uitleggen hoe we deze verandering nu kunnen bewerkstelligen!

Het geeft BLIJ nieuws en uitzicht op positieve veranderingen, voorspoed en welzijn voor onze toekomst, kinderen, economie, natuur, milieu en nog veel meer. De Blije B is een coöperatieve fairtrade bank in oprichting. Het is een burgerinitiatief van professionals. Een initiatief van, voor en door de mensen! Bij 10.000 leden wordt de internetbankvergunning aangevraagd. De voorbereidingen zijn al gaande.

Ze investeren rentevrij in duurzame projecten en lokale economieën. Deze geven heuse rendementen. Ook wordt de nieuwe munt voor Nederland geïntroduceerd. Sinds De Blije B interviews en lezingen geeft in Nederland en België, zit de vaart erin. Het laatste nieuws zal tijdens de lezing worden gedeeld. Kom naar deze lezing en steun dit prachtige initiatief!

Paul en CarlaPaul en Carla van der Veldt wisselen de lezing af met 6 pakkende songs.

Songwriters Paul (bariton) en Carla (mezzosopraan) zijn beiden via To Be,

Reacties op de lezing

“Nog veel dank voor de inspiratie die er tijdens de lezing vanaf spatte.”

“Ik heb zitten lachen en huilen. Wat een aangrijpende lezing en fantastische oplossingen. Ik doe mee.”

Ronald Bernard“Ik merkte dat veel deelnemers mega-enthousiast zijn. Wat een bevlogen man is deze spreker.”

Achtergrond spreker
Ronald Bernard is ondernemer. Zijn achtergrond is economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij werkte ruim 25 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Als initiator schreef hij de blauwdruk van De Blije B. Informatie: www.deBlijeB.nl

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 14 november 2015
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 10 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Vrij en Blij”