Het mysterie van de Bosnische piramides

Sprekers: Aafke Douma en Rob Heiligers

In 2005 bracht Semir Osmanagich (Dr. Sam) het nieuws naar buiten: ook in Bosnië staan piramides. Groter en mogelijk ouder dan de grote Piramide van Gizeh, een van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid. Aafke Douma en Rob Heiligers maakten een lezing mee van dr. Sam en besloten de vallei op eigen – helder voelende – kracht te verkennen. Tijdens deze middag brengen ze verslag uit van hun bevindingen.

Aafke en Rob zijn zeer onder de indruk van wat zich in de Vallei van de Piramides energetisch allemaal afspeelt. De ontdekkingen rond ‘Bosnische Piramide Energie’ integreren ze momenteel al in hun praktijk:

“Aafke heeft met haar mediamiek talent ook zeer heldere informatie doorgekregen, die we graag willen delen. De uitgeschreven readings gaan ook geplaatst worden in een nieuwe editie van het boek ‘Ancient history from beyond the veil’ van Sam Osmanagich. In Bosnië zien we een prachtige en vruchtbare combi tussen wetenschappelijke en spirituele benaderingen. Nogal uniek!

Onze motivatie is om middels ons verhaal bij te dragen aan ‘wereldbewustzijn’.”


Merkwaardige feiten over deze piramides:

1 De vijf piramides (door Dr. Sam Zon, Maan, Draak, Liefde en Aarde genoemd) staan allemaal met een zijde exact naar het noorden (LIDAR-meting). Met daarbij de Zonpiramide als hoogst (220 m) bekende piramide ter wereld.

2 Op de schuine zijden van de piramides liggen betonnen platen die harder en vochtbestendiger zijn dan de beste industriële betonsoorten die nu geproduceerd worden.

3 In al geopende gangen bij het nabijgelegen Ravne liggen keramische stenen (de grootste ooit gevonden) precies op plekken waar ondergrondse waterstromen elkaar kruisen, wat een neutraliserende werking heeft. Ook worden daar zeer hoge BOVIS-waarden van energie gemeten, die een heilzame werking hebben.

En zo zijn er nog veel meer feiten en raadselachtige meetresultaten!!


Zien/horen/voelen/weten is de insteek bij de lezing. De sprekers willen naast het geven van informatie en het laten zien van foto's, ook via geleide meditaties de verschillende energieën voelbaar maken. “Zo kunnen we ‘bewustzijnsverruiming’ laten ervaren, en kunnen mensen buiten hun gangbare kaders gaan meebeleven.”
Aafke Douma
Achtergrond sprekers:

Rob HeiligersAafke Douma (1958) en Rob Heiligers (1954) werken nabij Groningen vanuit hun NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei, waar ze met hun mediamieke talenten mensen helpen de oorzaken achter fysieke en psychische problemen helder te krijgen en aan te pakken.

Ook bieden ze energetische workshops als (bij)scholing, voor beginners en professionals. Leonne MeiresonneHun agenda van activiteiten is te vinden op NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei

» Meer info over de Bosnische Piramides

Inmiddels is er in het blad de VRUCHTBARE AARDE – december editie 2016 – een artikel van 10 pagina’s rond Het Mysterie van de Bosnische Piramides »


fraukjeDeze lezing zal op humoristische wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12nu.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 28 januari 2017
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Bosnische piramides”

AANMELDEN