Spreker: Henk Fransen, arts met 30 jaar ervaring in de kracht van zelfgenezing

SPECIALE COMBINATIE-LEZING

“Wat ik de laatste 25 jaar van mensen met kanker heb geleerd is waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn gezondheid en/of die meer wil leren over zijn zelf genezende vermogens.”

HenkDeze lezing gaat terug naar de essentie van de geneeskunde, namelijk hoe je door eenvoudige en natuurlijke maatregelen het Zelf Genezende vermogen van je lichaam en geest kunt versterken en ziekten kunt voorkomen. Je leert de belangrijkste factoren die gezond – of juist ziekmakend zijn. Je krijgt inzicht in welke praktische maatregelen je kunt nemen op 5 niveaus: lichaam, voelen, denken, relaties en ziel. De informatie is heel praktisch en wordt zoveel mogelijk door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

handboek kankerOver Henk Fransen:
Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen met kanker. Hij legde al zijn kennis en ervaring vast in zijn Handboek kanker – Hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren. Hij geeft les binnen meerdere Opleidingsinstituten en geeft lezingen/workshops voor tal van beroeps/vakverenigingen.
> henkfransen.nl


Deze lezing zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste: Fraukje Ramona Weishaupt

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 26 september 2015
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Lees s.v.p. de SPELREGELS op onze website!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Henk Fransen”