We hebben tijdens deze middag nog iets extra’s voor jou in petto, te weten:

Een persoonlijke Astrologie Reading: Na de pauze, zullen Johannes Bloemsma en Dominique van de Laar, afgestudeerd bij Feng Shui Meester Howard Choy en expert in Nine Star Ki en de I Tjing – persoonlijke ‘readings’ gaan doen voor de aanwezigen die dat graag zouden willen.
Deze ‘readings’ zijn bijzonder accuraat en wil je daarom niet missen!

Dominique is opgegroeid op Jamaica en als kind van een diplomaat heeft ze in veel verschillende landen gewoond. Door middel van haar intensieve contact met de traditionele bevolking van diverse landen, heeft ze vele Authentieke Geneeswijzen leren kennen. Ze is mede-oprichter van Nourishing Destiny.

De Verborgen Tijd

Spreker: Johannes Bloemsma

Tijdens deze fascinerende lezing word je aan de hand van de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen, naar de diepten van de tijd meegenomen.

Je leert haar kennen als een soort energieveld waarin jouw gehele levensloop ligt verankerd. Wie de principes van de tijd kent, heeft de gouden sleutel in handen om zijn toekomst, verleden en heden te begrijpen en daardoor voorbereid te zijn op het onverwachte of wat wij doorgaans ‘het toeval’ noemen.

Niets is zonder reden zul je tijdens deze lezing ontdekken – alles wat in jouw leven is gebeurd en nog staat te gebeuren draagt zin – en het begrijpen van  deze zin maakt dat je boven jezelf kan uitstijgen.

Kortom: Leer meester te worden over je eigen toekomst!

johannes bloemsmaAchtergrond spreker:
Johannes Bloemsma (1980) is een bevlogen spreker, consulent en docent. Hij heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie  gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing  Destiny-Model (een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden waarmee bijvoorbeeld zeer accurate toekomstvoorspellingen kunnen  worden gedaan) geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties. » www.nourishingdestiny.nl

Deze lezing is tevens een goede introductie voor de tweedaagse Workshop op 29 en 30 Oktober in blooming Hotel. Meer informatie hierover volgt snel!


fraukjeDeze lezing zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste: Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 24 september 2016
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “De Verborgen Tijd”

AANMELDEN