Houdt tandheelkunde op bij de huig?

bert heintzbergerHoe tanden en kiezen corresponderen met onze organen en dus met onze Gezondheid.

Spreker: Bert Heintzberger

Tijdens deze middag wordt er ingegaan op het fundament van het leven.

Als je het fundament begrijpt, begrijp je ook waarom er leven mogelijk is op deze aarde. Een klein beetje Quantumfysica in duidelijke bewoordingen welke Bert zal combineren met de 7 dimensies volgens Burkhard Heim. Laatstgenoemde was een groot natuurkundige en 3e in de rij na Einstein en Niels Bohr. Burkhard wijdde een groot deel van zijn leven aan de speurtocht naar een ‘verenigde veld theorie’ waarnaar ook Albert Einstein zocht.

De Quantumfysica zal tijdens deze middag in vogelvlucht uiteen gezet worden en HEEL BEGRIJPELIJK uitgelegd. Deze eenvoudige doch heldere uitleg zul je nergens op het internet tegenkomen. Deze informatie is nodig om iets te begrijpen van de communicatie tussen alle cellen in ons lichaam.

Wat ligt er aan de basis van de acupunctuur?

Indien we dit principe begrijpen dan worden begrippen als frequentie, informatie en bewustzijn duidelijk. Dan gaan we snappen hoe het Zelf Genezend Vermogen werkt. Het wordt helder wat er gebeurt als ons systeem ‘mank’ gaat lopen.

Na een globale introductie over ‘onze gezondheid’ wordt later in deze middag duidelijk uiteengezet welke rol de mond in het lichaam speelt. Waarom foutieve informatie – in en om ons gebit – ons hele lichaam kan beïnvloeden en ziek kan maken.

Ook wordt er tijdens deze lezing ingegaan op specifieke klachten in de mond. Al met al een middag die uitstijgt ver boven het stoffelijke! Een zeer informatieve bijeenkomst om niet te missen.

Noot organisator:

Bert heeft de moeder van Ilona, organisator van De Hartcirkel, geholpen om na jarenlange ondraaglijke aangezichtspijn daar helemaal vanaf te komen. Wat bleek: door diverse wortelkanaalbehandelingen in het verleden uitgevoerd door een reguliere tandarts – blijkt e.e.a. niet goed schoon te zijn gemaakt. Zo ontstonden er in het bot ‘bacteriën haarden’, welke de zenuwen hebben ‘getriggerd’ tot aangezichtspijn.

Na diverse behandelingen met neuraal therapie om het zelfhelend vermogen weer te activeren én het schoonmaken van deze plekken (bacteriën haarden) kon de plek volledig genezen. Omdat we toevallig op een lezing van Bert Heintzberger belandde… kreeg mijn moeder haar leven een hele andere wending. Gelukkig maar, want de huisarts had eerder gesteld: “Hier moet u mee leren leven mevrouw Borst, deze pijn gaat nooit meer weg”. Gelukkig hebben we het hier niet bij gelaten.

Achtergrond spreker:

Bert Heintzberger
, 72 jaar, heeft zijn hele leven gewerkt als tandarts waarvan de laatste 30 jaar als Bio Energetisch Tandarts. Hij is daarnaast ook Acupuncturist.

Bert heeft zich verdiept in een veel verschillende onderwerpen: Kwantumfysica, Homeopathie, Neuraal Therapie, NEI therapie en Numerologie zijn hier een aantal van. Hierdoor is hij in staat om naar Gezondheid te kijken vanuit verschillende invalshoeken.

Bert is een zeer deskundige Geneesheer die met zijn hart betrokken is bij niet alleen zijn patiënten maar bij AL het leven op Aarde.


fraukjeDeze lezing zal op humoristische wijze worden ingeleid door lofdichter en B12 specialist Bo Baden (vitamineb12nu.nl) en zal begeleid worden door de prachtige Engelen klanken van harpiste en pianiste Fraukje Ramona Weishaupt.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 19 november 2016
Locatie: ‘De Nieuwe Beuk’ (achter de Petrus Paulus Kerk), Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen N.H.
Tijdstip: 14 uur tot 17 uur (zaal open om 13.30 uur)
Vergoeding: 15 euro (vermeld duidelijk jouw naam bij de betaling)
Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Bert Heintzberger”

AANMELDEN