ilonaDe activiteiten van De HARTcirkel vinden plaats op ‘bijzondere locaties’ in Bergen en omgeving. We houden zoveel mogelijk rekening met de omgeving: bij voorkeur dichtbij of in de natuur. Ook de ruimte zelf en goede voorzieningen vinden we belangrijk; zoals gratis parkeren voor de deur.


Als je op een locatie wijst zie je een icoontje (oog), als je daar op klikt zie je alle details van de locatie en een kaart. Indien er een getal achter de locatie staat zijn er dus evenementen op deze locatie, anders (nog) niet.

Legen
 • Van Vrijdag 11 maart, 2022 19:00 tot 22:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Gratis bijeenkomst met Rachel Koers. Speciaal voor diegene die deze multi dimensionale healer nog niet eerder hebben ontmoet. Jij mag een persoonlijke vraag stellen en ook zal ze demonstreren hoe zij 'energetisch' met je mag meekijken. Mocht er sprake zijn van een (fysieke) blokkade of ongemak. De avond start om 19 uur. BELANGRIJK: Verplaatst naar Bergen!
 • Van Vrijdag 22 april, 2022 19:00 tot 22:00
  Soort Evenement: Bijeenkomst
  Bij Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Een ontdekkingsreis met Ard Pisa Ontdek waarom over de hele aarde grote mysterieuze bouwwerken staan zoals piramides, sfinxen, stenen cirkels, menhirs, tempels, etc. Niets is wat het lijkt. Dit verhaal wil je niet missen. We vliegen virtueel van Bosnië, Egypte, Sardinië naar Roemenië en weer terug naar Nederland waar onze eigen hunebedden staan. Ard neemt je mee op een virtuele reis over de Aarde en deelt met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante van mysterieuze bouwwerken. Hij zal een aantal ongelofelijke geheimen onthullen over: de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de Giant tombs op Ancient Sardinië en de stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk. Onze eigen Nederlandse Hunebedden zullen tijdens dit boeiende verhaal niet worden vergeten. En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heeft Ard Pisa ook nog een mind blowing uitsmijter voor je uit Roemenië. Hier staat in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx en die staat daar als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is.
 • Van Zaterdag 15 oktober, 2022 19:00 tot 22:00
  Soort Evenement: Lezing
  Bij Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Dorpsstraat 20, 1861 KW Bergen, Netherlands
  Uitgesteld tot najaar 2022. Preciese datum en plaats volgt. Veel mensen worden geconfronteerd met onverklaarbare depressies, angsten, patronen en gedachten die niet te plaatsen zijn in het huidige bestaan. Wat als deze klachten hun oorsprong kunnen hebben in een vorig leven? Wat betekent het dat trauma’s uit een vorig leven niet uitgewist worden bij de fysieke dood, maar meegedragen worden naar een volgende incarnatie? Voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema reïncarnatie en de invloeden die een vorig leven op een nieuw bestaan kan hebben, organiseert De Hartcirkel samen met Nathasja Schadron een interactieve lezing over haar persoonlijke ervaringen met reïncarnatie. Deze indrukwekkende ervaringen heeft zij op ontroerende, meeslepende en inspirerende wijze beschreven in haar autobiografie ‘Morgen zal het vrede zijn’. Uiteraard is er ook ruim de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.
3 111 eventsb0b15bf557bfd747cc6aa273a0f039ec