Blog & Nieuws van de Hartcirkel

In onze blog plaatsen we aktuele onderwerpen, nieuwtjes en meer . Je kunt je abonneren op onze blog en als we iets plaatsen wordt je daarvan per email op de hoogte gesteld.

6 tips tegen Elektrostress

elektrostress

Ken je dat? Elektrostress? Vast wel eens van gehoord of iets over gelezen. Net als ik. Maar ja, ik doe naar mijn gevoel al zoveel om gezond te leven! Moet ik me hier nu ook nog mee bezig houden?

Ik leef zo bewust mogelijk; ik eet bijvoorbeeld gevarieerd en biologisch, neem bewust de voor mij ondersteunende supplementen in en beweeg elke dag minstens een uur. Ook heb ik een bewuste relatie met mijn telefoon en andere apparaten en probeer vooral te genieten. En toch ben ik zonder hulp van mijn supplementen (onder andere nano Magnesium en CBD olie) een slechte slaper, is de grote stad een uitdaging voor me om me in te bewegen en heb ik wat terugkerende ongemakken zoals snel overprikkeld zijn… en wat blijkt?

Symptomen van elektrostress

Ik kwam er zelf twee weken geleden achter dat ik symptomen heb van elektrostress. Nota bene op een lezing door mijzelf georganiseerd bij mijn “eigen” De HARTcirkel. Want wat blijkt, het is veel erger met de stralingsbelasting in Nederland, dan eerder tot me was doorgedrongen! Natuurlijk weet ik ergens diep van binnen wel dat al die straling wat met me doet. Op dit moment is de enorme hoeveelheid aan elektromagnetische frequenties, die uitgezonden worden door bijvoorbeeld: telefoonmasten, mobiele en draadloze telefoons, computers, laptops en tablets, babyfoons en wifi routers één van de grootste bedreigingen voor ons fysieke en geestelijke welzijn. De risico's worden nog steeds niet algemeen onderkend, hoewel de World Health Organisation (WHO) in 2011 al mobiele telefonie en andere onnatuurlijke elektromagnetische velden als mogelijk kankerverwekkend heeft verklaard.

Wetenschappelijke studies en experimenten hebben bovendien herhaaldelijk laten zien dat elektromagnetische velden een negatieve impact hebben op ons lichaam, zoals: toegenomen doorlaatbaarheid van de bloed-hersenbarrière, veranderingen in de activiteit van de hersengolven, ongecontroleerde vrijgave van neurotransmitters en hormonen (vooral de toename van stresshormonen), ontregeling van het immuunsysteem, DNA-schade en verlaagde vruchtbaarheid om maar een paar goed onderbouwde voorbeelden te geven.

Ieder mens zal hier in meer of mindere mate, op korte of op langere termijn, mee te maken krijgen. Het klachtenpatroon wordt 'elektrostress' genoemd. Symptomen zijn o.a.: hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, angst en depressie, pijnlijke sensaties alsof je door naalden geprikt wordt en huiduitslag.

Het lastige bij deze klachten is dat ze een symptoom zijn van veel fysieke en mentale aandoeningen. Het goede nieuws is dat er al methodes ontwikkeld zijn om de individuele stralingsbelasting te meten en zijn er ook pionierende huisartsen die 'elektrostress' diagnosticeren. (zie hieronder waar jij je zoal kunt laten doormeten)

Voor meer informatie zie: eerlijkoverstraling.nl en stralingsbewust.info. Of kijk op YouTube naar bijvoorbeeld de lezing door wetenschapper Dr. Devra Davis die speciaal Amerika is ontvlucht omdat ze daar geen gehoor kreeg over de gevaren van straling.


De Tips

Dit zijn mijn tips waarmee jij je zoveel mogelijk tegen de negatieve gevolgen van straling kunt beschermen.

Mijn eerste tip is het nemen van extra mineralen in het algemeen en Nano Platina in het bijzonder! Nano platina kan namelijk beschadigd weefsel (inclusief DNA) herstellen en heeft dus een diep regenererende werking. Daarnaast reguleert het de hersengolf activiteit zodanig, dat hersengolven snel hun natuurlijke balans terugvinden. Experimenten hebben laten zien dat hersengolven na het gebruik van platina in een vergelijkbare staat komen als na jarenlange regelmatig mediteren, hetgeen voor rust en focus in het hoofd en voor geestelijke energie zorgt. Ook balanceert Platina de hormoonactiviteit, wat resulteert in een betere gemoedstoestand en angst en depressieve gevoelens doet afnemen.

Een goed opneembaar, natuurlijk mineralen en spoorelementencomplex, zoals Okinawa mineralen, zorgt ervoor dat onze zenuwcellen optimaal voorzien zijn van voedingsstoffen om de aanval van verstorende straling beter te weerstaan. Meer weten? Neem contact op met mij

De tweede tip is het regelmatig nemen van een zoutbad. Dit ontdoet je van straling.

Een derde tip is om simpelweg de stekkers er uit te trekken van je nachtlampje en radiowekker... ook dat kan schelen. (neem bijvoorbeeld een wekker op batterijen) Vooral naast je bed wil je geen mobiele telefoon of andere 'stralingsgevoelige apparaten' hebben staan, omdat je in de nacht wilt kunnen bijtanken, opladen en regenereren.

De vierde tip is om je mobiele telefoon überhaupt wat vaker uit te zetten. Of leg deze tenminste op afstand als je zit te werken of hem echt niet nodig hebt.

De vijfde tip is om ’s nachts alle netwerken, stand-by modussen van TV’s en andere apparaten uit te zetten. In een stad is dat wat lastiger met alle netwerken waar in je in “woont”, maar alle beetjes helpen.

De zesde tip is om regelmatig de vrije natuur op te zoeken, zoals de zee of het bos.


Meten is weten

Als je elektrosmog wilt omzetten in electroVitality kun jij je jezelf en/of jouw huis/werkplek laten doormeten door experts voor een advies op 'maat' bij de zeer integere en kundige Gary en Christine van Living Earth.


door Ilona Borst
Ilona heeft een passie om mensen met zichzelf én met elkaar te verbinden. Zij is initiatiefneemster van De HARTcirkel en de webshop Natuurlijkjezelf.com

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Straling meten net zo belangrijk als schoonmaken –...

Related Posts

 

Reacties 1

Gast - francis koopman op zondag 10 november 2019 11:33

En Shungite (vortex-bowl)!!! Super krachtig materiaal (c60/c90). Binnenkort een lezing:
http://www.sundancer.nl/BookingRetrieve.aspx?ID=112938
Liefs Francis

En Shungite (vortex-bowl)!!! Super krachtig materiaal (c60/c90). Binnenkort een lezing: http://www.sundancer.nl/BookingRetrieve.aspx?ID=112938 Liefs Francis
dinsdag 21 mei 2024