Vreugde

This is Living Truth with Love from The Heart!

Workshop facilitering: Yessica Sillekens
Begeleiding harp: Fraukje Ramona Weishaupt

Deze inter-actieve healing workshop op basis van diep Zelf-onderzoek is bijzonder geschikt als je worstelt met ‘jouw’ beperkende gewoontepatronen die zich voordoen als praktische uitdagingen in het dagelijkse leven. Dit kan gaan om relaties, gezondheid, werk en zingeving, emotionele thema’s of spiritualiteit. Diepe heling wordt ondersteund door zachte, liefdevolle aandacht in een heilzaam, veilig veld van Liefde.

De Ultieme Helende Kracht is Universele Intelligentie (Spirit) als we durven te vertragen, kalm te blijven en voor een moment te stoppen… We nemen de tijd om diep te Rusten in Zijn, De Stilte te horen en heling toe te laten.

Tijdens deze dag zullen we misverstanden, gedachten en geloofsovertuigingen over wie we denken te zijn of zouden moeten zijn achter ons laten. Hierdoor kun je ware vrijheid ervaren, diepe innerlijke vrede en vreugde zonder oorzaak, natuurlijk en spontaan. Je zult je realiseren en her-ontdekken wie 'je' Echt bent: Het Ene Authentieke Zelf.

fraukje harpDeze workshop bestaat onder andere uit geleide en inter-actieve meditaties, vraag en antwoord-sessies en verdiepende contemplaties. 

Deze dag wordt begeleid met de heerlijke helende klanken van de harp van Fraukje Ramona Weishaupt. Een waar genot voor lichaam en geest!

Rusten in Zijn ~ Horen van Stilte
Vinden van Het Ware Zelf ~ Genieten van het Leven


Yessica

Yessica Sillekens is Holistisch Coach en Healer voor Integratie van fysiek-energetische, emotionele, mentale en spirituele "dis-ease" en blokkades. Zij werkt intensief met mensen met o.a. chronische spanning en stress, (dreigende) burn-out, PTSS, angstsymptomen, intense emoties en spirituele- en zingevingsvraagstukken. 
Voor meer informatie over haar achtergrond: www.wealthyemptiness.com

In haar individuele sessies en inter-actieve workshops met mensen werkt ze vanuit haar zeer heldere Gewaar Zijn en haar diep Intuïtief Voelen van het Subtiele Energie lichaam. Dit maakt haar helende werk zo bijzonder. Het is een zeer laagdrempelige manier om alles wat tot rust wil komen zacht aan te raken en te laten helen in de heldere en liefdevolle onvoorwaardelijke liefde van Puur Bewust Zijn!

Yessica is beschikbaar voor INDIVIDUELE prive sessies bij jouw thuis. Schroom niet om naar haar uit te reiken als je de impuls voelt! Met name voor mensen in een burnout situatie of met veel Angst en Paniek kan het fijn zijn om in je eigen vertrouwde omgeving te zijn. Email: yessicaalaya@yahoo.com

Living Truth ~ Zelf-realisatie voor het dagelijkse Leven

Datum:
Zondag 3 juni 2018
Locatie:
Lucebertschool
Zakedijkje 38a
1862HB bergen nh
www.lucebertschool.nl
Tijdstip:
Inloop om 10 uur met koffie/thee. Aanvang 10.30 uur tot 17 uur
Vergoeding:
55 euro
De lunch mag je zelf verzorgen of kun je ter plekke verkrijgen.

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.J. Borst, onder vermelding van: “Workshop Vreugde 3 juni”

AANMELDEN