Yoga heelheid

met Drs. Frans Langenkamp

Frans kleinYOGA is de wetenschap van de EENHEID van het Leven. Yoga wil ons laten inzien en ervaren dat we op het niveau van bewustzijn allen EEN zijn!

Door bewust te worden van de essentiële Eenheid van het leven, worden we zelfgerealiseerd en geestelijk volwassen (vroeger "verlicht" genoemd…).

De grondlegger van de Yoga filosofie, de grote ziener Patanjali, verwoordde meer dan tweeduizend
jaar geleden de acht aspecten die samen de heelheid van het leven vormen. Zijn tekstboek, "De Yoga Soetra van Patanjali" vormt de grondslag van alle vormen van Yoga die wereldwijd beoefend worden.
Tijdens deze dag gaan we diep in op deze acht aspecten van het leven, en ervaren we aan den lijve de bevrijdende werking van deze volmaakte wetenschap, die iedereen voor zichzelf kan aanwenden om tot volledige ontwikkeling te komen.

Drs. Frans Langenkamp verstaat de kunst de meest ingewikkelde thema's op een uiterst eenvoudige en praktische manier te verklaren! Zijn inzicht in wat Yoga is en hoe we deze kennis in ons dagelijks leven kunnen aanwenden is werkelijk uniek, en werkt zeer bevrijdend!

Tijdens dit interactieve Seminar zal hij zijn boek "Inzicht is Alles" (twee delen), waarin hij Patanjali's achtvoudige Pad van Yoga nieuw heeft vertaald en van een uitgebreid commentaar heeft voorzien, voor gereduceerde prijs ter verkoop aanbieden. Veel yoga studenten zeggen dat dit de eerste vertaling van Patanjali's Yoga Soetra ter wereld is, die begrijpelijk is en bevrijdend werkt!

Wanneer:
Zaterdag 7 oktober 2017
Locatie:
Afhankelijk van het aantal deelnemers op een prachtige plek in Bergen of Schoorl
Tijdstip:
10 tot 17 uur
Vergoeding:
65 euro.
Een heerlijke gezonde lunch is ter plekke verkrijgbaar!

Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnr. NL37 RABO 0327 7053 53, H.M. Borst onder vermelding van: “Workshop Yoga Wetenschap”

AANMELDEN